<<< Zomer 2021 - Grote Finale >>>
-10% op Easy Shade / -15% op Ulisse en Alu-SimplE palen
GRATIS verzending vanaf 50 €. Aanbieding geldig tot 20.9.

Schaduwzeilen en tuinmeubilair voor horeca, restaurants, bars, clubs, hotels

coperture per ristorantiHet afdekken van een buitenruimte is een zeer delicate kwestie, vooral als deze buitenruimte kan en moet worden weergegeven.

Er zijn veel oplossingen op de markt, net zoals er veel behoeften zijn.

De afgelopen jaren hebben we gelukkig samengewerkt met veel managers van restaurants, bars, hotels. Ze zochten ons omdat we een bedrijf zijn gespecialiseerd in zeiltenten of schaduwzeilen . Maar ook wij zijn verder gaan kijken dankzij de opgedane ervaringen en de opgebouwde kennis.

In onze catalogus zijn er verschillende mogelijkheden, alles ligt in het identificeren van behoeften, gewenst gebruik en budget.

Laten we beginnen bij de vaste zeilluifels: ze zijn onderverdeeld in schaduwzeilen en waterdichte zeilen. De behoefte aan degenen die een kamer hebben, wordt meestal ook beschermd tegen water. Een vast waterdicht zeil bereikt 25 vierkante meter, ze kunnen in serie gemonteerd worden en natuurlijk in meerdere maten. Een betonnen anker kost 167 euro, een muuranker 12,95, een zeil rond de 100 euro. Met een muur om op te leunen, geven we daarom 450 euro uit, met 4 palen moeten we rond de 770 euro zijn, met iets elegants maar ook met een mooi uitzicht en iets anders dan de 'klassieke' daken. Met de palen die we ook hebben ontwikkeld, kunt u elk hoekpunt onafhankelijk verhogen / verlagen en daarom kunnen we zorgen voor een afvoer van het water waar gewenst en constante bescherming tegen de zon, waarbij we de schaduwkegel volledig kunnen regelen door elke afzonderlijke hoek aan te passen. We kunnen BICA-meubels heel goed combineren en met nog eens 450 euro hebben we twee designsets (tuintafel, 2 tuinstoelen en een tuinbank) in robuust polyethyleen, bestand tegen regen en slecht weer.

Vervolgens gaan we verder met de oplossing van de zeilprieel . In de standaard uitvoeringen leveren wij het gelakte stalen skelet waarmee het past bij de betreffende zeilen (ook in verschillende kleuren). Hier variëren de kosten afhankelijk van de grootte van de structuur, maar we kunnen zeggen dat we met 500 euro een ruimte van 3x5 of 4x4 kunnen dekken. Het Velaria zeilpaviljoen is volledig geproduceerd in Italië, geverfd met kwaliteitsproducten en weegt tweemaal zoveel als geïmporteerde partytenten, wat zorgt voor meer stabiliteit en duurzaamheid.

hoezen voor restaurantsHet maxi-tuinhuisje is daarentegen een oplossing van 36 vierkante meter met een hoes gemaakt van extreem robuust PVC. Het biedt de mogelijkheid van zijdelingse sluitingen en wordt daarom aangegeven wanneer we ze ook in de winter willen gebruiken. Zowel de structuur, de bekledingsstof als de accessoires zijn gemaakt in Italië en bieden daarom duidelijk verschillende prestaties in vergelijking met het goedkope geïmporteerde tuinhuisje. Het Velaria tuinhuisje voor 36 vierkante meter kost ongeveer 1.700 euro, een scherpe prijs voor een degelijk en design product.

Laten we verder gaan met de gemotoriseerde oplossingen die zijn ontwikkeld door ons zusterbedrijf BegA Outdoor.

De OmbrelA zeilparaplu bestrijkt gebieden tot 25 vierkante meter, uniek in het panorama van rolparasols. Hij is volledig gemaakt van roestvrij staal, heeft een standaard Somfy-motor en is uniek omdat hij bewegingen uitvoert die normaal gesproken niet mogelijk zijn voor parasols. Dankzij de mogelijkheid om voorwaarts en achterwaarts van de hoofdstijl te bewegen, kunnen we alles kantelen door de schaduwkegel aan te passen en te beslissen of we het water voor of achter willen afvoeren. De paraplu sluit door middel van een afstandsbediening of automatisch wanneer hij teveel wind detecteert. Voor dit product gaan we echter op tot ongeveer € 8.000 in de prijslijst. Het heeft een CE-markering en profiteert daarom van de belastingaftrek. U kunt de catalogus raadplegen op dit adres (link)

De rolgordijnen zijn het punt waar we in 2006 mee begonnen. Het product is recentelijk geëvolueerd: dankzij een nieuw patent is de spanning verbeterd en is elk extern element geëlimineerd. . Het spanmechanisme is geïntegreerd in de rolboom en zorgt voor een betere bescherming tegen weersinvloeden en een betere esthetiek. Dankzij deze verbeteringen kunnen we oppervlakten tot 75 vierkante meter (het enige bedrijf in de sector) bedekken, wat een duidelijk andere stabiliteit garandeert dankzij de gelijkmatig verdeelde spanning in de plaat. Somfy aangedreven, de CoR 2.0 rolgordijnen worden geproduceerd in nautische Dacron of Weathermax stof. Ze zijn alleen op maat gemaakt en genieten van de belastingaftrek. Voor een oppervlakte van circa 55 vierkante meter kunnen de rolgordijnen worden geprijsd op circa 10.000 euro. Zeilen van grotere afmetingen hebben niet zulke grote verschillen omdat we doorgaan naar een indicatieve 12.500 euro voor een zeil van 70 vierkante meter, wat onmogelijk is voor al onze concurrenten. Je kunt de catalogus raadplegen via deze link, terwijl video's beschikbaar zijn op het youtube-kanaal.

Al deze hoezen kunnen ook worden ingericht met tuinset in polyrotan of met banken met banken die u op onze website kunt vinden via deze link!

Stuur ons voor verdere evaluaties een foto, een indicatieve maat en een budget dat je zelf hebt bepaald: we kunnen je wat ideeën en advies geven.


Aanvaarden
Maanta especteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld: Cookie-Verklaring