<<< HALLOWEEN KORTING -10% >>>
op Saill / Solaria / Op Maat zeilen tot 1 november

Zeilen voor terrassen, neem contact op met Maanta de specialist voor schaduwzeilen

zeilen voor buitenEen terras afdekken is geen eenvoudige keuze, omdat het leuk zou zijn om verschillende wensen te combineren zoals bruikbaarheid, stijl, functionaliteit, prijs.
De schaduwzeilen voor terrassen combineren heel vaak alle drie deze kenmerken.
Ze zijn praktisch : snel en gemakkelijk, zowel te monteren als te demonteren.
Ze zijn stijlvol ingericht : ze bieden strakke en essentiële lijnen, maar geven tegelijkertijd actualiteit, beweging en de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende maten, stoffen en kleuren.
Ze zijn functioneel < / strong>: vooral dank aan specifieke kits van vele per terrazzidoor ons ontwikkelde verankering zal het mogelijk zijn om elke dekhoek van de zeilen voor terrassen te kantelen, waardoor altijd effectieve bescherming tegen zon en regen wordt gegarandeerd, zelfs bij veranderende omstandigheden zoals de beweging van de zon gedurende de dag of de maanden.
Ze zijn economisch: starten vanaf 30 euro koop je een zeil en bij 9 euro een anker. De stokken voor schaduwzeilen inclusief de mogelijkheid om elke hoek omhoog en omlaag te brengen en de plaat op de grond kosten iets meer dan 150 euro.

De rol- en gemotoriseerde versies vallen ook in de categorie zonweringzeilen voor terrassen.
Dankzij de mogelijkheid om zowel aan de muur als op de grond te haken, kan dit type overkapping gemakkelijk in elke type terras. Het is gemotoriseerd en uitgerust met een windsensor: als dit te hoog is, trekt de hoes zich terug rond de centrale giek. Onze gepatenteerde versie houdt dankzij het circuit het afdekdoek constant gespannen en dit zorgt voor een nauwkeurige afvoer van regenwater en een betere windweerstand. Dit alles betekent meer veiligheid en rust. Als we willen genieten van onze open lucht, hoeven we alleen maar de handdoek in te pakken en zullen we terugkeren om van de sterrenhemel te genieten. Somfy gemotoriseerd en op maat gemaakt, CoR 2.0 is de krachtigste gemotoriseerde zeilzeil op de markt , in staat om tot 70 vierkante meter te bedekken, tegen 50 van de concurrentie.

De grootste keuze aan zeilbedekkingen voor terrassen alleen op Maanta!


Aanvaarden
Maanta especteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld: Cookie-Verklaring