4 tortora WP Expand
 • Polyester 160g
  Polyester 160g
 • 2x PU-laag
  2x PU-laag
 • waterdicht
  Waterdicht
 • uv-protection
  Uv-protection
 • windbestendigheid max 30-39
  Windbestendigheid max 30-39

EasyShade Waterdicht 4zijdig

Nieuw

Maanta Easy Shade waterdicht: een mooie functionele bedekking voor alle situaties!

Polyester met een hoge dichtheid van 160 gr/m2 – dubbele PU-laag– Gestabiliseerd 30+ - Anti-schimmel. UV-bescherming van tussen de 88% en 95%. Wasbaar in de wasmachine tot 40°.

Interne band ter versteviging rondom het hele doek en op elke hoek D-ringen van stevig roestvrij staal van hoge kwaliteit.

Meer details

op voorraad

59,95 €

incl. BTW

Opmerking: een nieuwere versie van dit product is beschikbaar Ontdekken EasyShade 2.0, klik hier

Voti e valutazione clienti

(5/5)
2 voto(i) - 1 recensione cliente
Vedere le distribuzione

Meer informatie

Maanta Easy Shade waterdicht: een mooie functionele bedekking voor alle situaties! De schaduwdoeken van Maanta bieden bescherming e zorgen ervoor dat buitenruimtes beter benut kunnen worden. De waterdichte doeken bieden bescherming tegen regen, hitte en vooral schadelijke UV-stralen.

Ze zijn geschikt voor elk type gebruik: relaxplekken, speelplekken, naast het zwembad, voor auto's en andere buitenruimtes. Het polyesterdoek weegt 160 gram/m2 (zwaarder dan gemiddeld), is stevig genaaid en heeft een verstevigingsband rondom het hele doek (in tegenstelling tot de producten van onze concurrenten) en ringen van roestvrij staal. Het doek is dus zeer stevig en heeft een lange levensduur.

Als u meer luchtcirculatie wenst of het doek wilt plaatsen op een plek waar het veel waait raden we de versie aan van ademend HDPE.


•    Polyester met een hoge dichtheid van 160 gr/m2 – dubbele PU-laag– Gestabiliseerd 30+ - Anti-schimmel. UV-bescherming van tussen de 88% en 95%. Wasbaar in de wasmachine tot 40°.
•    Interne band ter versteviging rondom het hele doek en op elke hoek D-ringen van stevig roestvrij staal van hoge kwaliteit.
•    Dankzij de vele verschillende kleuren en afmetingen geschikt voor elke situatie. Zorgen voor schaduw en bieden bescherming tegen regen.
•    Kunnen gebruikt worden op het terras, op speelplekken, parkeerplaatsen, rondom het zwembad of in andere buitenruimtes. Bieden extra privacy.
•    Eenvoudig te monteren en demonteren met behulp van onze praktische handleiding

Datasheet

vormvierkant / rechthoekig
stofwaterdicht

Recensioni

Da il 04 Oct 2019 (EasyShade Waterdicht 4zijdig) :
(5/5
Il cliente ha votato il prodotto ma non ha scritto una recensione, o la recensione è in fase di moderazione
Da il 18 Jun 2019 (EasyShade Waterdicht 4zijdig) :
(5/5

Great service, great product.

We are totally satisfied with this product. After receiving the confirmation mail, we received the product within a few days. It's exactly what we were looking for! Waterproof, beautiful color and easy to install.

 Segnalare un abuso
Accept
Maanta especteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld: Cookie-Verklaring