<<< HALLOWEEN KORTING -10% >>>
op Saill / Solaria / Op Maat zeilen tot 1 november

Nieuws en referenties

In deze sectie presenteren we nieuwe producten en installaties die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd: combinaties van vaste, oprolbare en gemotoriseerde zonweringszeilen.

Aanbieding "Zomer 2021 - Grote Finale"

Fantastische kortingen op EasyShade en op onze Ulisse en Alu-Simple stokken, gratis verzending vanaf 90 €. Wees er snel bij, de aanbieding is slechts geldig t/m 27 september!
Leggi

Gratis verzending voor gratis palen en schoenplaatjes

Koop de Ulisse of Alu-SimplE palen voor 2 augustus , dan krijg je gratis verzending en onze schoenplaatjes gratis!
Leggi

Maanta Summer Days 2021

Zijn de productietijden van onze Saill / Solaria zeilen te lang? Maanta verfrist je wachten, u ontvangt een waardebon van 15%!
Leggi

EasyShade luifels en Alu-SimplE palen geïnstalleerd in een privé villa

Het huis voor ons is te gek! In ongeveer een uur plaatsen we de ankers en in nog een uur spannen we de stof tot in de perfectie.
Leggi

Lido Ferrara: Combinatie van schaduwzeilen voor een strandrestaurant

Een eenvoudige installatie maar met een geweldige blik. 6 Easy Shade Hdpe schaduwzeilen in terracotta kleur, gemonteerd op onze Alu Simple stokken en muurkit.
Leggi

Anti-hagel parkeerhoezen met schaduwzeilen

Een effectief en functioneel gebruik van schaduwzeilen is precies de dekking van parkeergarages. Onze kits zijn samengesteld uit schaduwzeilen en Ulisse of Alu-SimplE stokken.
Leggi

Schaduwzeilen voor de buitenruimte van een bar

Een andere bar die onze Easy Shade HDPE heeft gekozen om zijn klanten op te frissen. Dankzij de variabele hoogte van de Alu Simple paal hebben we de schaduwkegel perfect beschermd.
Leggi

FICO-CAAB Bologna Cor 2.0

De installatie van ons CoR 2.0 gemotoriseerd rolluik beantwoordde aan de behoefte om schaduw te geven en warmte af te voeren van een terras dat het aangrenzende kantoor uitstraalde.
Leggi

Een terras aan zee bedekken met ons CoR 2.0

Leggi

Waterdichte schaduwzeilen en Alu-SimplE palen voor een privévilla

Alessandro nam enthousiast contact met ons op over de kwaliteit/prijsverhouding van de producten: “Jongens: hoe kom je aan die prijzen? Ik kan niet eens om de korting vragen!"
Leggi
Aanvaarden
Maanta especteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld: Cookie-Verklaring