Als u een rolschaduwzeil in gedachten heeft, bent u wellicht geïnteresseerd in de twee Maanta-oplossingen.

CoR 2.0 en OmbrelA zijn gemotoriseerde zeilen en paraplu's die automatisch kunnen worden gesloten. Ontdek de sterke punten en voordelen.

Een hightech oplossing met een uniek design!


Rolgordijnen van de hoogste kwaliteit alleen op Maanta!

De rolgordijnzeilen zijn een categorie zeilen die op de markt kwamen sinds de jaren 2000. De oorspronkelijke uitvinding is het werk van Gerald Wurz, een Oostenrijker die het eerste industriële model patenteerde aan het einde van de jaren 90. Maar al in 2006 hebben Andrea Bettega en Marco Bettega, oprichters van Maanta en Bega srl, hun eerste versie van een gemotoriseerde oprolbare zeilluifel gedeponeerd.tende a vela avvolgibili

Sindsdien zijn er verschillende jaren verstreken en het product is ontwikkeld op basis van de verschillende opgedane ervaringen. In 2017 en 2018 zijn twee producten die wij als definitief beschouwen in deze categorie tot leven gekomen en dat zijn CoR 2.0 en OmbrelA .

CoR 2.0 bevindt zich bovenaan de rolgordijnen : het touwcircuit sluit aan op de CtR, een gepatenteerd systeem dat een constante en modulaire spanning op de bekledingsstof handhaaft. De voordelen van deze uitvinding zijn legio: een gespannen doek is beter bestand tegen windstoten, voert regenwater beter af en garandeert meer veiligheid. Hierdoor zijn we dus in staat grotere, tot 70 vierkante meter (wanneer de concurrentie 50 bereikt) en veiliger oprolzeilen te bouwen. Elke CoR 2.0 is een uniek stuk en wordt op maat gemaakt. Het assortiment beschikbare stoffen is uitgebreid, gaande van de beste nautische Dacron, speciaal gekozen door de wereldfabrikant die de beste weerstand tegen UV-stralen garandeert, tot de technologische Weathermax met een breed scala aan kleuren, in staat om de temperatuur met 37% te verlagen onder de hoes. CoR 2.0 wordt gemotoriseerd door Somfy, 's werelds toonaangevende producent. Het is uitgerust met een speciale Somfy-anemometer die de automatische sluiting van de stof regelt in geval van overmatige winddetectie.

cOr%202.0%20tenda%20a%20vela%20avvolgibi

Prijzen rolgordijnen? Er zijn verschillen op basis van de soorten verankering en stof, maar om een ​​louter spannometrisch idee te geven, kunnen we rekenen op 200 euro per vierkante meter. Als je geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen, we zullen ervoor zorgen dat we meer gedetailleerd zijn.

Indicatieve prijzen

Onze rolzeilen zijn ontworpen en op maat gemaakt.

De uiteindelijke prijzen zijn afhankelijk van de maat van het zeil, het type ankers en de gekozen accessoires.

Enkele voorbeelden van prijzen:

Een oprolbaar zeilsysteem Cor 2.0 van 30m² kost vanaf ca. € 14.000 , een zeil van 60m² kost vanaf ca. € 17.000 .

De volgende grafiek toont de indicatieve prijs voor de verschillende haalbare maatregelen:

indicatieve prijslijst cor 20

Onder de rolgordijnen hebben we ook OmbrelA . Deze tuinparasol is volledig gemotoriseerd . De eigenaardigheden liggen in het ontwerp, dat doet denken aan de klassieke bureaulamp, en in de geïntegreerde innovatieve oplossingen. De mast is verplaatsbaar en de rolgiek is kantelbaar: de combinatie van deze elementen zorgt ervoor dat de schaduwkegel verstelbaar is en effectief kan beschermen tegen zon en wind, onder alle omstandigheden.

Bij te veel wind zal OmbrelA vanzelf sluiten dankzij de detectie van de anemometer en de automatische impuls richting de standaard Somfy motor. Dankzij het precieze ontwerp bereiken deze vrijdragende oprolbare zonnezeilen tot 24 vierkante meter , tegen de maximale 17 die worden gedekt door concurrerende oprolbare parasols.

Maanta, de beste keuze voor rolgordijnen.

Product toegevoegd aan verlanglijst