Autohoes

Zeilluifels zijn zeer geschikt voor het afdekken van parkeergarages.
Ze bieden beschutting tegen hagel en laten je coole auto's vinden.
Bovendien, in tegenstelling tot een systeem van parasols of een pergola,
kan een zeilluifelsysteem ononderbroken frisheid garanderen dankzij de variabiliteit van de helling van het zeil zelf.

AUTOHOEZEN: HOE ZET IK MIJN KIT IN ELKAAR?

Een deel van uw tuin kunnen gebruiken als parkeerplaats waar u een of meer auto's kunt laten staan, is onontbeerlijk:

  • begrijpen welke punten het minst omslachtig zijn op uw terrein. Dit zijn de punten waar de palen met een grondvoet moeten worden geplaatst en waar een kubusvormige betonnen sokkel van ten minste 60 cm moet worden aangebracht.
  • Bepaal hoeveel parkeerplaatsen u wilt beschermen tegen de zon en hagel. Dit bepaalt het aantal palen, dat zal variëren naar gelang van de hoeveelheid en de grootte van de zeilen die u besluit te installeren. De grootte van het te bedekken oppervlak en de esthetische smaak zullen meestal van invloed zijn op deze keuze. De grootste maat waarin wij onze zeilen maken is 42 vierkante meter, dus voor gebieden groter dan deze maat zal het nodig zijn om voor twee of meer zeilen te kiezen.
  • Zodra u een idee hebt van hoe de uiteindelijke structuur eruit moet zien, is het van cruciaal belang om te bepalen of de vleugel aangepaste afmetingen moet hebben of dat onze verscheidenheid aan standaardmaten al iets biedt dat bij u past.
  • De volgende stap is zeker de keuze van de stof.

ZIJN ER MEER OF MINDER GESCHIKTE VLOEREN?

De plaatsing van een Maanta-paal moet worden gepland op een betonnen ondergrond van ten minste 15 cm dikte. Indien een gecoat en/of betegeld oppervlak beschikbaar is, raden wij aan het te verankeren aan het onderliggende beton indien dit minstens 15 cm dik is. Dan kan de ruimte rond de paal opnieuw worden betegeld.

Als een betonnen oppervlak van ten minste 15 cm niet beschikbaar is, raden wij aan een betonnen sokkel van ten minste 60x60x60 cm per paal op de grond te plaatsen en te plaatsen.

SPAAR OPTIE - AANLEUN KIT

Ideaal voor parkeren naast iemands huis

  • 2 muurankersets
  • 2 Ulysses stalen palen
  • 1 EasyShade HDPE-zeil in standaardmaten naar keuze uit de beschikbare maten op de site

MULTI-PARKING PRESTIGE OPTIE - 'GRATIS' KIT

Ideaal voor meerdere auto's en om de totale dichtheid van de structuur te garanderen

  • 4 of meer Alu-Simple stokken (veelvouden van 2)
  • 2 of meer "Made in Italy" zeilen in Purishade® stof

1 • WELKE STOF MOET IK KIEZEN?

SPAAROPTIE

Ademende HDPE stof is zeker de beste voor de geldbesparende optie als:

• Het is volledig scheurvast, dus in geval van hagel zal het geen problemen opleveren. 

Bij sterke wind (zoals hagel) zal het natuurlijke geperforeerde weefsel lucht doorlaten. 

• In zeer warme situaties zal het HDPE-weefsel de hete lucht naar boven trekken.

OPTIE MULTI-PARKING

Wij raden aan te kiezen voor onze Purishade® prestige stof.

• Het is de enige stof op de markt die niet alleen een ondoordringbaarheid garandeert, zelfs bij vele uren regen, maar ook zorgt voor een goed ademend vermogen en een microcirculatie van de lucht. Op die manier kan de carport altijd goed geventileerd blijven, zelfs op de warmste dagen. Bovendien biedt de wind, dankzij het ademend vermogen, minder weerstand aan de stof, waardoor de structuur zeer windbestendig is, tot 62 km/u.

• Purishade® beschermt de schaduwplek tegen zowel regen als bladeren, vogelvuil en meer.

• Polypropyleen, ook wel olefine genoemd, vertoont uitstekende mechanische eigenschappen, zoals slijtvastheid.

2 • HOE MEET IK CORRECT?

SPAAR OPTIE - AANLEUN KIT

• Ga naar 'Zeilvoortenten > Ademende zeilvoortenten'.

• Kies een formaat dat de auto het best kan bedekken en dat vooral voldoende kleiner is dan de ruimte die u voor de ankers hebt gekozen. Elke zijde moet ten minste 70 cm tot een meter kleiner zijn dan de afstand tussen de palen en/of muurankers.

OPZIONE DI PRESTIGIO MULTIPARCHEGGIO - KIT “LIBERO”

• Kies tussen de twee 'Made in Italy' zeilmodellen: Saill of Solaria. In de eerste variant is het stiksel horizontaal, terwijl in de tweede variant het stiksel radiaal is.

Purishade® stof.

• Standaard of aangepaste maten om het perfecte zeil voor uw parking te creëren.

3 • WIE VOERT DE INSTALLATIE VAN DE ZEILTENTEN UIT?

In alle gevallen is de klant zelf verantwoordelijk voor de installatie. De klant wordt bij deze operatie echter niet alleen gelaten.

Wij zijn altijd beschikbaar om op afstand te helpen via telefoon of e-mail.

Daarnaast hebben wij gidsen in videoformaat gepubliceerd waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe een ad-hocinstallatie moet plaatsvinden.

WELKE VOORDELEN BIEDT EEN ZEILOVERKAPPING MIJ TEN OPZICHTE VAN ANDERE INSTALLATIES?

Een carportdak met zeil kan minder omvangrijk zijn dankzij de mogelijkheid om een of meer flappen aan reeds bestaande structuren te verankeren.

Bovendien zal het, met de aankoop van ons Alu simple shade sail pole systeem, gemakkelijk zijn om de hoogtes van alle hoeken die aan de palen zijn verankerd naar onze wens te variëren. Op die manier kunnen wij gemakkelijk de baan van de zon berekenen en de auto te allen tijde tegen zonnestralen beschermen.

Bovendien, gezien de hoogte van de auto's die er meestal onder geparkeerd zullen worden, zal onze hagelbescherming auto cover veel effectiever zijn omdat we in staat zullen zijn om de cover veel steviger op het dak van de auto's te houden. Ons systeem slaagt er werkelijk in iets vernieuwends te zijn in termen van functionaliteit en stijl in vergelijking met de traditionele carportoverkapping.

Een ander voordeel ten slotte is ongetwijfeld het feit dat hij volledig vrijdragend is en dat we dus geen hinder zullen ondervinden bij het openen van de autodeuren.

Product toegevoegd aan verlanglijst