Autohoes

Zeilluifels zijn zeer geschikt voor het afdekken van parkeergarages.
Ze bieden beschutting tegen hagel en laten je coole auto's vinden.
Bovendien, in tegenstelling tot een systeem van parasols of een pergola,
kan een zeilluifelsysteem ononderbroken frisheid garanderen dankzij de variabiliteit van de helling van het zeil zelf.

Zeilluifels zijn zeer geschikt voor het afdekken van parkeergarages.

Ze bieden beschutting tegen hagel en laten je coole auto's vinden.

Bovendien kan een zeilsysteem, in tegenstelling tot een systeem van parasols of een pergola, ononderbroken frisheid garanderen dankzij de variabiliteit van de helling van het zeil zelf.


Hoe stel ik mijn kit samen?

Om een ​​deel van uw tuin te kunnen gebruiken als parkeerplaats waar u één of meerdere auto's kunt achterlaten, is het noodzakelijk:

  • Begrijp welke punten in jouw land minder omvangrijk kunnen zijn. Dit zijn de punten waar de grondpalen komen te staan ​​en waar een kubieke betonnen plint van minimaal 60cm moet worden voorzien.
  • Bepaal hoeveel parkeerplaatsen u wilt beschermen tegen zon en hagel. Op deze manier bepaalt u het aantal palen dat zal variëren afhankelijk van de hoeveelheid en de grootte van de zeilen die u besluit te installeren. De grootte van het te bedekken oppervlak en de esthetische smaak zullen meestal van invloed zijn op deze keuze. De grootste maat waarin we onze zeilen maken is 42 vierkante meter, dus voor oppervlakten groter dan deze maat zal het nodig zijn om te kiezen voor twee of meer zeilen.
  • Zodra u een idee heeft van hoe de uiteindelijke structuur eruit zal zien, is het essentieel om te bepalen of de vleugel aangepaste maten moet hebben of dat onze verscheidenheid aan standaardmaten al iets biedt dat geschikt is voor u. De volgende stap is zeker de stofkeuze.
hoe stel ik mijn kit samen

Zijn er vloeren die meer of minder geschikt zijn?

maat betonnen sokkel

De plaatsing van een Maanta-paal moet voorzien zijn op een gecementeerde ondergrond van minstens 15 cm dik. Indien u een gecoate en/of betegelde ondergrond heeft, adviseren wij bij een minimale dikte van 15cm te verankeren aan het onderliggende beton. Dan kan de ruimte rondom de paal weer worden afgedekt met tegels.

Indien u geen gecementeerde ondergrond van minimaal 15cm ter beschikking heeft, raden wij aan om een ​​betonnen plint van minimaal 60x60x60cm per paal op de grond te plaatsen en te plaatsen.

optie voor het opslaan van leunset:

Praktische gidsen voor de samenstelling: SAVINGS-optie - TOEGEVOEGDE KIT

Ideaal voor een parkeerplaats naast uw huis
2 muurverankeringssets
2 Ulisse stalen palen
1 EasyShade HDPE zeil standaard maten te kiezen uit de beschikbare maten op de website

multi-parking prestige optie gratis kit

MULTI-PARKING PRESTIGE optie - "GRATIS" KIT

Ideaal voor meerdere auto's en om totale ondoordringbaarheid van de structuur te garanderen
vanaf de 4 palen omhoog Alu-Simple (veelvouden van 2)
2 of meer "Made in Italy" zeilen in WEATHERTECH stof

Samenstelling:

1 • Welke stof moet ik kiezen?

easyshade hdpe stofgeleider

BESPARINGEN optie

De ademende HDPE-stof is absoluut de beste omdat:

• Het is volledig RIPPROOF dus in geval van hagel zal het geen problemen hebben. De waterdichte stof daarentegen kan scheuren.

• In situaties van sterke wind (zoals in het geval van hagel) laat de natuurlijke geperforeerde textuur lucht door. De waterdichte stof kan daarentegen gevaarlijke luchtzakken creëren die de ankers belasten en de stof kunnen doen scheuren.

• In extreem warme situaties laat de HDPE-stof de hete lucht naar boven stromen, terwijl de waterdichte stof de neiging heeft om 'met een kap' te worden bedekt

Weathertech polyester stofgids

MULTI PARKING optie

We raden aan om te kiezen voor onze prestigieuze WEATHERTECH by Maanta-stof.

• Het is de enige stof op de markt die, naast het garanderen van waterdichtheid, zelfs tijdens vele uren regen, een goed ademend vermogen en microcirculatie van lucht kan garanderen. Zo blijft de parkeerplaats ook op de heetste dagen altijd goed geventileerd. Daarbij komt dat dankzij het ademend vermogen de wind minder weerstand biedt aan de stof waardoor de structuur zeer goed bestand is tegen de wind, tot 62 km/u.

• WEATHERTECH beschermt het schaduwrijke gebied zowel tegen regen als tegen bladeren, vogelvuil en meer.

• Polypropyleen, ook wel Olefin genoemd, vertoont uitstekende mechanische eigenschappen zoals slijtvastheid

2 • Hoe meet ik correct?

besparingsoptie aangezien ik de metingen correct doe

BESPARINGEN optie

• Ga naar de sectie “Zeilluifels & gt; Ademende luifels ”

• Kies een maat die de auto het beste kan afdekken en vooral voldoende kleiner is dan de door u gekozen ruimte voor de ankers. Elke zijde moet minimaal tussen de 70 cm en een meter kleiner zijn dan de afstand tussen de palen en/of de muurankers.

multi-parkeeroptie aangezien ik de metingen correct heb uitgevoerd

MULTI PARKING optie

• Kies tussen de twee “Made in Italy” zeilmodellen: Sail of Solaria. In de eerste variant zijn de naden horizontaal terwijl in de tweede variant de naden radiaal zijn uitgevoerd

• WEATHERTECH-stof

• Standaard of aangepaste formaten om het perfecte zweefvliegtuig voor uw parkeerplaats te creëren.

Configureer je waterdichte zweefvliegtuig

3 • Wie gaat de plaatsing van de luifels uitvoeren?

In alle gevallen is het de klant zelf die voor de installatie zal moeten zorgen. De klant wordt echter niet alleen gelaten in deze operatie.

We zijn altijd beschikbaar om op afstand te helpen via telefoon of e-mail.

We hebben ook handleidingen in videoformaat gepubliceerd waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe een ad hoc installatie moet plaatsvinden.

wie gaat de zeilinstallatie uitvoeren

Welke voordelen biedt een zeildoek mij ten opzichte van andere installaties?

Een overkapping voor parkeerplaatsen met een zeilsysteem is minder volumineus dankzij de mogelijkheid om een ​​of meer flappen van de overkapping te verankeren aan reeds bestaande constructies.

Verder is het dankzij de aanschaf van ons systeem met ALU SIMPLE schaduwzeilstokken, eenvoudig om de hoogtes van alle hoeken die aan de stokken zijn verankerd naar wens te variëren. Op deze manier kunnen we gemakkelijk het pad van de zon berekenen en de auto ALTIJD SCHUILEN tegen de zonnestralen.

Bovendien, gezien de hoogte van de auto's die er gewoonlijk onder geparkeerd zullen worden, zal onze anti-hagel autohoes veel effectiever zijn omdat we de plaat veel beter aan het dak van de auto's kunnen kleven. Ons systeem slaagt erin om echt iets innovatiefs te zijn in termen van functionaliteit en stijl in vergelijking met traditionele parkeerdekking.

Ten slotte is een ander voordeel zeker het feit dat het volledig vrijdragend is en daarom zullen we geen belemmeringen hebben bij het openen van de autodeuren.

dekking voordelen
Product toegevoegd aan verlanglijst