Easy Clear Op Maat
Transparant PVC Rolgordijn

Easy Clear is de transparante rolgordijn gemaakt van 610 g/m² PVC. Dit materiaal is elegant en voelt zacht aan, maar is tegelijkertijd extreem robuust en geschikt om te schuilen in strenge winters. Ideaal om gebruik te maken van de veranda, het terras, het balkon of om een zijde van de pergola af te sluiten. Transparante PVC-folie "Clear": 610 g/m²...
 • gelaste naden
  gelaste naden
 • easyswitch
  easyswitch
 • twee jaar garantie
  twee jaar garantie
 • regen weerstand
  regen weerstand
 • digitaal snijden
  digitaal snijden
 • wind resistance 20 kmh
  wind resistance 20 kmh
€ 230,58

Stofstalen
Rolgordijnen

Ontdek de innovatieve technische stoffen die speciaal door Maanta zijn ontwikkeld en geselecteerd voor haar premium buitenrolgordijnen! Purishade® waterdicht 270 gsmRevolutionair waterdicht polypropyleenweefsel, het resultaat van vele jaren ontwikkeling en onderzoek.Het is gemaakt met respect voor de natuur (gecertificeerd lage milieu-impact).Ontdek alle...
€ 1,00

Inzichten

In deze sectie vindt u onze exclusieve Easy Clear, de Cristal PVC transparante rolgordijnen die ideaal is voor het overdekken van balkons, terrassen, veranda's, kiosken en patio's.

Easy Clear is Maanta's entry level transparante rolgordijn, die robuustheid en kwaliteit combineert tegen een onverslaanbare prijs op de markt. Ideaal voor wie op zoek is naar een praktische en veilige oplossing om buitenruimtes onmiddellijk functioneel en designgericht te isoleren.
Dankzij onze transparante uitvalschermen kunt u uw balkon nieuw leven inblazen, zelfs tijdens de wintermaanden.

De gebruikte stof is een 610g/m² Clear PVC: een uiterst sterke folie, maar tegelijkertijd elegant en zacht om aan te raken. Dankzij zijn mechanische eigenschappen werkt het als een thermisch isolatiemiddel en biedt het bescherming tegen wind, water en vochtigheid.

Voor een onklopbare prijs op de markt, biedt Maanta u een exclusief product! Easy Clear transparante rolgordijnen zijn namelijk op maat verkrijgbaar, om zich perfect aan uw ruimte aan te passen, tot op de centimeter nauwkeurig.

Het configureren van uw Easy Clear is eenvoudig!
Dankzij de online configurator krijgt u een gratis en onmiddellijke offerte!

Robuustheid, design en vakmanschap: alle profielen en onderdelen worden volledig door het Maanta team gemaakt en ontworpen om maximale veiligheid voor u en uw gezin te garanderen. Onze transparante PVC-stof is ook vrij van schadelijke chemicaliën.


De installatie is eenvoudig en vereist geen geschoolde arbeid, en in slechts enkele minuten heeft u uw overdekking op zijn plaats. Volg gewoon onze online gidsen, video tutorials of vertrouw op onze klantendienst.


Ontdek alle functies!

Product toegevoegd aan verlanglijst