Valschermen: kies uit de drie basismodellen en configureer deze naar uw wensen

Degenen die van het leven in de open lucht houden, kijken uit naar de terugkeer van de zomer en de stijgende temperaturen. Een balkon goed beschermd tegen te veel zon, koel en comfortabel wordt een ideale ruimte voor degenen die willen genieten van een frisse wind, zelfs in de stad.

Maanta's Easy Roll verticale rolgordijnen voor buitengebruik zijn ideaal om uw balkon tegen de zon te beschermen. De montage is heel eenvoudig en de keuze aan kleuren en maten is erg breed.

De duidelijke en eenvoudige montage-instructies helpen u stap voor stap bij het creëren van uw kleine paradijs op het balkon of terras. De stof van de filterrolgordijnen is speciaal ontworpen om te beschermen tegen UV-stralen en toch een optimale luchtcirculatie te garanderen. Op deze manier zal het gevreesde "kapeffect" nooit worden gecreëerd.

Ontdek de Easy Roll-maten en kleuren en kies uw verticale rolgordijn: creëer uw eigen schaduwrijk paradijs op het balkon!

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Tenda Verticale EasyRoll Tenda Verticale EasyRoll
  beschikbare kleuren:
  Verticale doek EasyRoll

  trong> De Easy Roll verticale luifel is een effectieve oplossing om bescherming te krijgen tegen de zomerhitte: hij kan eenvoudig op elk balkon en terras worden geïnstalleerd en laat de zonnestralen niet toe op Windows. Hierdoor zal de temperatuur in huis veel lager zijn. De gebruikte stof is een 180 gram geweven HDPE-stof die zorgt voor een...

  27,91 €
  Meer
  Bestel nu en ontvang het op...
  24/06/2021 met UPS Carbon Neutral
Accept
Maanta especteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld: Cookie-Verklaring