Verticaal rolgordijn EasyRoll v2 -- Standaard Maaten

Deze verticale luifel is een voordelig, praktisch en eenvoudig te plaatsen zon- en inkijkscherm.De instralende zonne-energie (warmte) wordt efficiënt verminderd: met Easy Roll kan de temperatuur van het interieur tot wel 15°C worden verlaagd! Dit model is eenvoudig te monteren en extreem goedkoop dankzij de directe online verkoop.Verkrijgbaar met 3...
€ 273,00

Verticale Luifel EasyRoll V2 -- OP MAAT

Deze verticale uitvalzonwering van Made in Italy is een economische, praktische, snelle en onopvallende manier om de hoeveelheid zonne-energie (warmte) die een ruimte binnenkomt, te verminderen: op die manier kan de temperatuur van het interieur tot 15°C worden verlaagd! Dit model is eenvoudig te monteren en zeer goed geprijsd.Verkrijgbaar in 3...
€ 230,58

Verticale Luifel Reef Roll -- Op Maat

Deze verticale luifel Made in Italy is een economische, praktische, snelle en onopvallende manier om de hoeveelheid zonne-energie (warmte) die een ruimte binnenkomt, te verminderen: op die manier kan de temperatuur van het interieur tot 15°C worden verlaagd! Dit model is eenvoudig te monteren en zeer goed geprijsd. Verkrijgbaar in 3 verschillende soorten...
€ 230,58

Verticale Luifel Reef Roll -- Standard

Deze verticale uitvalzonwering van Made in Italy is een economische, praktische, snelle en onopvallende manier om de hoeveelheid zonne-energie (warmte) die een ruimte binnenkomt, te verminderen: op die manier kan de temperatuur van het interieur tot 15°C worden verlaagd! Dit model is eenvoudig te monteren en zeer goed geprijsd.Verkrijgbaar in 3...
€ 333,06

Easy Clear Op Maat
Transparante verticale luifel

Deze verticale luifel is een voordelig, praktisch en eenvoudig te plaatsen zon- en inkijkscherm.De instralende zonne-energie (warmte) wordt efficiënt verminderd: met Easy Roll kan de temperatuur van het interieur tot wel 15°C worden verlaagd!Dit model is eenvoudig te monteren en extreem goedkoop dankzij de directe online verkoop.Verkrijgbaar met 3...
€ 230,58

Stofstalen
Rolgordijnen

Ontdek de innovatieve technische stoffen die speciaal door Maanta zijn ontwikkeld en geselecteerd voor haar premium buitenrolgordijnen!WeatherTech waterdicht 270gRevolutionair waterdicht polypropyleenweefsel, het resultaat van vele jaren ontwikkeling en onderzoek: absolute waterdichtheid > 500mm waterkolom hoog ademend vermogen > tot 4 keer hoger...
€ 1,00

Waarom een rolgordijn?

Maanta rolgordijnen zijn ontworpen om buiten geïnstalleerd te worden. Dit is een basisvereiste om de zonnestralen tegen te houden voordat zij het oppervlak van ons gebouw of de raamoppervlakken die wij willen beschermen, kunnen oververhitten. Het resultaat is een duidelijke vermindering van de warmte.
Rolgordijnen zijn een moderne en innovatieve oplossing die knikarmschermen vervangen en zich onderscheiden door hun superieure stevigheid.

Waarom een Maanta verticaal rolgordijn kopen?

Als u een Maanta rolgordijn rechtstreeks op de website koopt, kunt u comfortabel achter uw bureau plaatsnemen en zorgvuldig alle kenmerken doorlezen van de hoogwaardige stoffen die in de verschillende aangeboden modellen worden gebruikt.

Technologie komt ook van pas bij het kiezen van maten. Dankzij onze digitale en interactieve configurator kunt u kiezen voor rolgordijnen op maat, die vervolgens rechtstreeks door de klant worden berekend op basis van zijn ruimtebehoeften.

Als u het model en de maat hebt gekozen die het best aan uw behoeften beantwoorden, kunt u rekenen op de snelle en milieuvriendelijke levering door onze vertrouwde koerierdienst.

Uit welke modellen kan ik kiezen?

Er zijn drie modellen beschikbaar en zij verschillen op basis van de installatie.

  • Easy Roll V2 is de evolutie van de vorige uitvalluifel, verkrijgbaar op maat en met verstelbare armen.
  • Reef Roll is een oplossing met een staalkabel waarover het glijdt bij het dalen of stijgen. Hij kan worden gemotoriseerd zonder dat een elektricien nodig is, aangezien de motor is uitgerust met een oplaadbare batterij. Bovendien kan hij rechtstreeks vanaf uw smartphone worden bediend.
  • Het derde model rolgordijn voor buiten is verkrijgbaar met zijgeleiders om de buitenruimte af te sluiten. Toegepast in pergola's naar behoefte, creëert het een afgesloten ruimte.

Reef Roll en het derde rolgordijnmodel zijn compatibel met de Easy Switch-technologie.
De verandering van stof waarmee u de bestaande stof kunt vervangen door een andere of de Crystal, de doorzichtige PVC-stof waarmee u bijvoorbeeld het balkon kunt isoleren om een veranda voor de winter te creëren.
De stof van de rolgordijnen is speciaal ontworpen om bescherming te bieden tegen UV-stralen en toch een optimale luchtcirculatie te garanderen. Op deze manier zal het gevreesde "hitte mist effect" nooit optreden. Er zijn twee modellen, Weathertech en Braid5: voor meer informatie klik hier.
Ontdek de maten en kleuren, stel uw maten in en kies uw verticale rolgordijn en creëer uw schaduwrijke paradijs op het balkon!

Product toegevoegd aan verlanglijst