<<< GRATIS VERZENDING >>>
bij alle bestellingen > 99 €. Promotie geldig tot 26 januari.

Rolgordijnen voor balkons

Er is 1 product.

Degenen die van het leven in de open lucht houden, kijken uit naar de terugkeer van de zomer en de stijgende temperaturen. Een balkon goed beschermd tegen te veel zon, koel en comfortabel wordt een ideale ruimte voor degenen die willen genieten van een frisse wind, zelfs in de stad.

Maanta's Easy Roll verticale rolgordijnen voor buitengebruik zijn ideaal om uw balkon tegen de zon te beschermen. De montage is heel eenvoudig en de keuze aan kleuren en maten is erg breed.

De duidelijke en eenvoudige montage-instructies helpen u stap voor stap bij het creëren van uw kleine paradijs op het balkon of terras. De stof van de filterrolgordijnen is speciaal ontworpen om te beschermen tegen UV-stralen en toch een optimale luchtcirculatie te garanderen. Op deze manier zal het gevreesde "kapeffect" nooit worden gecreëerd.

Ontdek de Easy Roll-maten en kleuren en kies uw verticale rolgordijn: creëer uw eigen schaduwrijk paradijs op het balkon!

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Tenda Verticale EasyRoll Tenda Verticale EasyRoll
    Op voorraad
    Verticale doek EasyRoll

    Het verticale doek Easy Roll biedt een efficiënte oplossing voor bescherming tegen zomerhitte: het kan eenvoudig geïnstalleerd worden op elk balkon of terras en zorgt dat de zon niet op de deuren en ramen schijnt. Hierdoor blijft het een stuk koeler in huis. De geweven stof is gemaakt HDPE van 180 gram waardoor de lucht optimaal kan circuleren. Dankzij...

    39,96 €
Accept
Maanta especteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld: Cookie-Verklaring