Meshnet®

Onze Meshnet®-stof zorgt voor een betere weerstand in de loop van de tijd en zorgt voor een grotere taaiheid van de vezels in vergelijking met een gerecyclede.
De microgeperforeerde stof laat de warmte naar boven ontsnappen. Meshnet® is ongetwijfeld de juiste keuze als onze grootste vijand de extreme hitte is!

MESHNET®

Meshnet® beschermt u en uw gezin tegen schadelijke UV-stralen, de oorzaak van veel huidproblemen, en biedt op doeltreffende wijze een schaduwfactor van ongeveer 90%.

De robuustheid en uitstekende duurzaamheid vereisen minder onderhoud en garanderen een grotere tevredenheid.

Bovendien zijn er, dankzij onze voorbehandeling van het doek, geen problemen met de verwerking van het doek of de uitzetting van het gaas na de installatie. Het lichte gewicht en de ongelooflijke sterkte zorgen voor een groter ademend vermogen, waardoor de lucht koeler is dan bij elk ander vergelijkbaar weefsel.

Met grote ervaring en uitstekende productieknow-how, Meshnet® kan niet gaan schimmelen en is sterk bestand tegen chemicaliën.

Het kan worden gebruikt op bijna elke plaats waar koele schaduw nodig is, zoals kinderspeelplaatsen, sportfaciliteiten, parkeerterreinen, picknickplaatsen, patio's, enz.

THERMAL SHIELD

Bij warm weer, Meshnet® is zeker de stof bij uitstek. Dankzij zijn dikte is de Meshnet® Het weefsel vormt een effectief hitteschild en voorkomt dat de warmte de grond bereikt.

Het dichte maar verweven breiwerk zal ook veel warmteuitwisseling toelaten: de warme lucht zal zich op natuurlijke wijze naar boven verplaatsen, waardoor er ruimte ontstaat voor koelere briesjes.

Schaduwfactor

  • Ivory 83%
  • Beige 89%
  • Cloud 88%
  • Graphite 95%

UV-blok

  • Ivory 94%
  • Beige 94%
  • Cloud 84%
  • Graphite 96%

REINIGINGSINSTRUCTIES

Verwijder hardnekkig vuil met stromend water. Reinig de stof met milde zeep opgelost in warm water (max. 50°C). Vermijd zure of alkalische stoffen en gehalogeneerde oplosmiddelen. De ideale methode voor het reinigen van het doek is het gebruik van een waterstraal onder druk nadat het doek is verwijderd en op een vlak oppervlak is gelegd. Spoel en droog grondig af voordat u het zeil weer aanbrengt.

BESCHERMING TEGEN HAGEL EN WIND

De robuuste Meshnet® van 320 gram per vierkante meter, biedt, mits goed gespannen en schuin geplaatst, een doeltreffende bescherming tegen hagel. In geval van plotselinge stormen zal het ook sterke windstoten kunnen doorlaten.

ONZE MESHNET® CATALOGUS

Bekijk onze catalogus met alle informatie over onze ademende stof Meshnet®.

Product toegevoegd aan verlanglijst