Gratis planning en assistentie voor u! >>
Buitenrolgordijn EasyRoll V2 -- Op...
Buitenrolgordijn EasyRoll V2 -- Op...
Buitenrolgordijn EasyRoll V2 -- Op...
Buitenrolgordijn EasyRoll V2 -- Op...
Buitenrolgordijn EasyRoll V2 -- Op...
Buitenrolgordijn EasyRoll V2 -- Op...
Buitenrolgordijn EasyRoll V2 -- Op...
Buitenrolgordijn EasyRoll V2 -- Op...
Buitenrolgordijn EasyRoll V2 -- Op...
Buitenrolgordijn EasyRoll V2 -- Op...
Buitenrolgordijn EasyRoll V2 -- Op...
Buitenrolgordijn EasyRoll V2 -- Op...
Buitenrolgordijn EasyRoll V2 -- Op...
Buitenrolgordijn EasyRoll V2 -- Op...
Buitenrolgordijn EasyRoll V2 -- Op...
Buitenrolgordijn EasyRoll V2 -- Op...
gelaste naden easyswitch twee jaar garantie digitaal snijden wind resistance 20 kmh zon bescherming

Nobody has posted a review yet

Buitenrolgordijn EasyRoll V2 -- Op Maat Buitenrolgordijn met haken en armen inbegrepen

Referentie

EasyRoll V2 CUSTOM is een op maat gemaakte buitenrolgordijn.
Het heeft haken en armen
volledig gemaakt in Italië, wat verblinding elimineert en uw privacy verbetert.
Het is een oplossing die economisch, praktisch, snel en minimaal invasief is voor uw terras, balkon of veranda .
Het doe-het-zelf product vereist geen mankracht gespecialiseerd in installatie.

EasyRoll V2 verlaagt de temperatuur van het interieur tot 15°C!
Het is verkrijgbaar in 2 verschillende soorten stof; Purishade® waterdicht o Breathable Braid5, lees meer door hier te klikken.
EasyRoll V2 wordt ook gemaakt in standaard maten, ga naar product.

Waarom kiezen voor EasyRoll V2:

 • EasySwitch-technologie
  Transformeer uw voortent in een transparante doek voor de winter
  door de lakens te vervangen door EasyClear® van Maanta.
  De enige vervangbare in minder dan 2 minuten zonder de hele tent te hoeven demonteren.
 • Extra grote roldiameter 75mm ontworpen voor EasySwitch
 • Terminal in aluminium

INCLUSIEF 70 euro aan accessoires :

 • Armen met instelbare positie van 0 ° tot 180 °
 • Haken voor bevestiging aan de grond
 • Bevestigingsplaten aan muur of plafond
 • Lier met hengel van 150 cm

Het wordt gedemonteerd geleverd zodat de rol en elk van zijn componenten gemakkelijk zelfs naar de hoogste verdiepingen kunnen worden vervoerd.

EasyRoll V2 is de enige modulaire en modulaire verticale rolgordijn.
Hergebruikt dezelfde installatie om in de winter van doek te wisselen , met het EasySwitch-systeem dat u kunt vervangen het schaduwdoek met een transparante regen- en winddichte doek in minder dan 2 minuten, zonder de rol te hoeven verwijderen! Klik hier voor de vervangende bladen.

* Deze uitvalluifel is niet motoriseerbaar

Vul a.u.b. de afgewerkte afmetingen in (van montageplaat tot montageplaat):

Materiaal: Braid5 ademend
 • Purishade® waterdicht
 • Braid5 ademend
Kleur: Braid5 Cloud/White
 • Braid5 White
 • Braid5 Ivory
 • Braid5 Cloud/White
 • Braid5 Black/White
 • Braid5 Graphite
 • Braid5 Blue/White
Bestel nu en ontvang het op 
met UPS Carbon Neutral

Beschrijving

Easy Roll v2 is ontstaan uit verschillende en concrete behoeften die ons team zowel op kantoor als thuis had, een combinatie van technologie, functionaliteit met behoud van een lagere prijs voor het segment.

Hij wordt geleverd met praktische haken die aan leuningen of muren kunnen worden bevestigd om het onderste uiteinde vast te zetten en voor stabiliteit te zorgen. Dankzij het praktische Easy Switch gepatenteerde systeem, kunt u de afdekking tijdens de winterperiode zeer snel verwisselen.
Bestel gewoon een vervangende transparante PVC-hoes om te isoleren tegen de kou en meer licht te krijgen!

Met slechts één tent en twee dekzeilen kunnen we ons aanpassen aan de wisselende seizoenen en behoeften!

Het probleem kennen we allemaal: Zodra de zon op de ramen schijnt, warmt het interieur enorm op. Bovendien is het erg vervelend om in direct zonlicht te werken. Met Easy Roll kunt u genieten van een heldere ambiance zonder hinderlijke schittering!


De oplossing: Om aan deze behoeften tegemoet te komen, hebben wij een stevig maar zuinig product ontwikkeld, Made in Italy, dat wij meer dan 18 maanden hebben getest. Easy Roll V2 is een uitvalluifel uitgerust met praktische haken die in de onderste terminal passen en die aan de buizen van hekken kunnen worden bevestigd in plaats van aan matten. hekken in plaats van muren: zodra de luifel is neergelaten, blijft hij stabiel dankzij deze toepassing!

De uitvalluifel wordt gedemonteerd geleverd.
In de verpakking vindt u zeer eenvoudig te volgen montage-instructies.
In de instructies vindt u de lijst met producten die u ontvangt.
Als je het materiaal hebt ontvangen, controleer je of alles aanwezig is en in een paar stappen heb je je uitvalluifel geïnstalleerd!Haken voor luifel

Normaal verkocht als accessoires in deze versie zijn ze inbegrepen in de prijs (2 stuks). De ooghaken zijn ideaal voor het vastzetten van de luifel aan de vloer of de reling, en zijn onmisbaar om te voorkomen dat de luifel gaat flapperen, zelfs bij een lichte bries. De afstand tussen de gaten van het oogje is 4 cm, de schroeven zijn inbegrepen.

Uitval zonnescherm met armen

Dit economische model kan worden gecombineerd met afstandsarmen, die niet in de prijs zijn inbegrepen. De 50 cm scharnierende en verstelbare armen zijn gemaakt van aluminium en maken het mogelijk de luifel te spreiden en niet verticaal te laten vallen, waardoor luchtigheid wordt gecreëerd met behoud van privacy. De helling die met de armen wordt verkregen zorgt voor een aangenamer esthetisch effect, een oplossing vergelijkbaar met knikarmluifels.

Robuust

Digitale verwerking en zorgvuldig gekozen materialen zorgen voor superieure sterkte. EasyRoll kan gemakkelijk afmetingen bereiken tot 350 cm in de breedte en hoogte. Braid5-stof is ideaal voor intensief buitengebruik en presteert uitstekend in alle weersomstandigheden.

Op maat

Dit model van ons is ook op de centimeter nauwkeurig te meten. Dit betekent dat u uw buitenruimte tot in de puntjes kunt beschermen! Er zijn ook standaardmaten beschikbaar, zoals de 400x300 uitvalluifel, evenals 300x250, 200x250, 250x250, en vele andere combinaties.
Als je een kortere lengte hebt dan onze normen, maak je geen zorgen: de overtollige stof kan in de rol gewikkeld blijven!

Voordelen

Veelzijdigheid

De luifel kan naar believen worden op- en neergelaten. Op die manier kunnen we de hoeveelheid zon of privacy die we op dat moment willen, aanpassen.

Versatilità

Beveiliging

De profielen en scharnieren zijn Made in Italy en garanderen maximale veiligheid, aangezien ze oversized zijn.

Sicurezza

Stoffen en UV-bescherming

De gebruikte stoffen zijn UV30+ of 50+ gecertificeerd en houden 90% tot meer dan 97,5% van de schadelijke stralen tegen. De windbestendigheid is verzekerd dankzij de haken en armen, ze weerstaan zelfs de sterkste rukwinden.

Tessuti e protezione

Eenvoudige installatie

Deze uitvalluifel is uiterst gemakkelijk te monteren, zelfs door niet-deskundigen! De montagehandleiding zal alle twijfels wegnemen

Installazione facile

Sterke punten

Sterke punten Maanta

Energiebesparing

Het kan een hele uitdaging zijn om de hoeveelheid zonne-energie die door ramen en glas een ruimte binnenkomt, te verminderen, vooral over grote gebieden. Het toepassen van buitenjaloezieën kan een van de beste oplossingen zijn voor de gevel afschermen tegen de UV-stralen van de zon en warmteophoping voorkomen - het voordeel ten opzichte van binnenjaloezieën is enorm. In feite kan een buitenjaloezie de hoeveelheid zonnestraling met wel 85% verminderen en dit leidt tot een consequente vermindering van de hoeveelheid binnenruimte die moet worden gekoeld. Een dergelijke oplossing is ideaal voor wie energie wil besparen en zorg wil dragen voor het milieu.

Risparmio di energia

Stof Braid5

Een goede gordijnstof moet mechanisch sterk zijn en bestand tegen hitte. Onze Fabric Braid5 is gemaakt met een polyester kern, is dimensionaal stabiel en milieuvriendelijk. Het is ook bestand tegen uitrekken en buigen. Het blijkt zeer stabiel te zijn, zelfs bij grote temperatuurschommelingen temperaturen zoals die welke we hebben tussen zomer en winter. Het helpt dus om de zomerhitte af te schermen en te isoleren de warmte van de muren in de winter. Het kan het energieverbruik tot 33% verminderen en 90% tot 96% van de UV-stralen tegenhouden! Bedenk maar eens dat het de temperatuur van een kamer met 5 tot 15 graden Celsius kan verlagen! Onze Braid5 heeft een opening Onze Braid5 heeft een opening van 5%, wat het meest geschikt is voor verticale zonweringsprojecten.

Tessuto Braid5

Vermindering van verblinding

Het hebben van overdreven zonverlichting kan leiden tot het ontstaan van het hinderlijke fenomeen verblinding. Deze sensatie wordt opgewekt door te hoge waarden Deze sensatie wordt opgewekt door buitensporige helderheidswaarden in een gebied dat beduidend helderder is dan de omgeving, zoals een lamp, een vuurtoren, een raam. De aanpassing van het oog aan deze variatie van helderheid veroorzaakt de vermindering van visuele prestaties en de daaruit voortvloeiende accumulatie van stress (van de oculaire/nervuswegen). Een buitenafdekking/luifel kan het verschil in lichtniveau van bijvoorbeeld een raam en een scherm verkleinen en zo een comfortabeler binnenklimaat creëren een raam en een scherm en zorgen zo voor een comfortabeler binnenklimaat en een optimalisering van de kosten.

Riduzione dell’abbagliamento

Instelbare beschaduwing

De strijkstok in verticale jaloezieën biedt verstelsystemen om het gewenste niveau van beschaduwing te kiezen, die het interieur perfect afschermt tegen verblinding. Door de meest geschikte zonweringsmaatregelen in te stellen, zult u in staat zijn om de hoogte van de jaloezie om de hoeveelheid licht te regelen die een binnenruimte binnenkomt. Zo kunt u het daglicht maximaliseren en profiteren van de seizoensgebonden Op die manier kunt u het natuurlijke licht maximaliseren en profiteren van de seizoensveranderingen door in de warmere maanden de zonnestralen te verduisteren en in de koudere periodes de oppervlakken van de woning te laten opwarmen. koelere periodes. In de winter staat de zon laag en zullen uw ogen meer last hebben van de zon!

Ombreggiatura regolabile

UV-bescherming met behoud van gezichtsvermogen

Ongeacht de kleur en de stof combineren onze jaloezieën de functie van warmteabsorptie met lichtfiltering. U kunt de hoeveelheid rasterwerk kiezen afhankelijk van het soort stof dat u kiest. We kunnen dus het licht van buiten reguleren en en tegelijkertijd een zekere mate van privacy bieden. Door het UV-licht effectief te filteren, zijn deze jaloezieën geschikt voor elke kamer waar u de juiste regeling van privacy en verdeling van natuurlijk licht wilt. Op die manier kunt u voordeel halen uit de vermindering van warmte en verblinding van buitenaf, terwijl u tegelijkertijd de helderheid in de ruimten behoudt.

Protezione dai raggi UV mantenendo la vista

Instructies

Gids te downloaden in PDF-formaat met gegevensblad, pakketinhoud en montagehandleiding voor Easy Roll V2.

Klik hier om de gids te downloaden.

Beeordelingen

Beoordelingen

logo vele maanta
ROBUUST EN KWALITEIT

Uitstekende producten, ik kocht zowel palen als zeilen..

De stokken zijn van uitstekende kwaliteit, robuust en esthetisch mooi,, il costo di acquisto a mio parere è pienamente giustificato dalla qualità del prodotto...
de aankoopkosten worden naar mijn mening volledig gerechtvaardigd door de kwaliteit van het product ...
... Ik vond de verkopers vriendelijk en erg behulpzaam. Raadgevers om hun producten te kopen.

Massimo Grieco


Beoordeling links op Google MyBusiness, zie anderen

logo vele maanta
BETERE BIJSTAND
Betere hulp dan Amazon, erg aardig en behulpzaam.
Uitzonderlijke kwaliteit en design voor zowel palen als gordijnen.

De eerste test tegen de wind toonde de duidelijke superioriteit tussen de gekochte 4x5 en die van een ander merk dat we eerder hadden gemonteerd.
De tent laat de wind passeren zonder te breken.

Davide Corsaro


Beoordeling links op Google MyBusiness, zie anderen

logo vele maanta
UITSTEKENDE CONSISTENTIE

Ik heb verschillende bestellingen geplaatst met betrekking tot ankerstokken en zeilen en ik heb altijd een geweldige tijd gehad. De verankeringsstokken zijn van uitstekende afwerking en van hoge kwaliteit, zoals het geval is bij zeilluifels. Ik heb altijd telefonische bestellingen gedaan, waarbij ik elke keer bekwame en beleefde operators heb gevonden.

Paolo Brignoli


Beoordeling links op Amazon, zie anderen

FAQ

Hoe meet je verticale luifels?

Alle afmetingen hebben betrekking op de complete luifel met rol en bevestigingsplaten.

De stof/pvc-folie is iets smaller.

Hier zijn de afstanden van de buitenkant van de plaat tot de stof voor de verschillende producten (de afstanden zijn symmetrisch aan elke kant).

Easy Clear en Easy Roll zonder geleidingsdraden:
Het weefsel is in totaal 92 mm (46+46 mm) smaller dan de volledige structuur.

Reef Roll met geleidingsdraden:
Het doek is in totaal 98 mm (49+49 mm) smaller dan de volledige structuur.

De afmetingen van de bevestigingsplaten zijn identiek voor alle Maanta verticale luifeln modellen.

Product toegevoegd aan verlanglijst