Verticaal rolgordijn EasyRoll v2 -- Standaard Maaten

Deze verticale luifel is een voordelig, praktisch en eenvoudig te plaatsen zon- en inkijkscherm.De instralende zonne-energie (warmte) wordt efficiënt verminderd: met Easy Roll kan de temperatuur van het interieur tot wel 15°C worden verlaagd! Dit model is eenvoudig te monteren en extreem goedkoop dankzij de directe online verkoop.Verkrijgbaar met 3...
€ 273,00

Verticale Luifel Reef Roll -- Standard

Deze verticale uitvalzonwering van Made in Italy is een economische, praktische, snelle en onopvallende manier om de hoeveelheid zonne-energie (warmte) die een ruimte binnenkomt, te verminderen: op die manier kan de temperatuur van het interieur tot 15°C worden verlaagd! Dit model is eenvoudig te monteren en zeer goed geprijsd.Verkrijgbaar in 3...
€ 333,06

Stofstalen
Rolgordijnen

Ontdek de innovatieve technische stoffen die speciaal door Maanta zijn ontwikkeld en geselecteerd voor haar premium buitenrolgordijnen!WeatherTech waterdicht 270gRevolutionair waterdicht polypropyleenweefsel, het resultaat van vele jaren ontwikkeling en onderzoek: absolute waterdichtheid > 500mm waterkolom hoog ademend vermogen > tot 4 keer hoger...
€ 1,00

Met standaardmaten zijn buitenrolgordijnen weer betaalbaar!

Om weer concurrerend te zijn, besparen veel fabrikanten op materialen. Bij Maanta zijn we echter in staat om laaggeprijsde rolgordijnen aan te bieden door het product gewoon in de vele standaardmaten te maken.
Maak gebruik van deze mogelijkheid om geen concessies te doen aan de kwaliteit.
Voor kleine terrassen adviseren wij de kleine maat rolgordijnen zoals: 200x250; 250x250. Voor veranda's en pergola's zijn de meest populaire keuzes: 300x250 en 400x300.

Wij hebben 9 standaardmaten in onze catalogus en bieden meer dan 200 combinaties van maten, modellen en kleuren.
Maar als u een unieke ruimte hebt, kunt u uw eigen rolgordijn op maat maken.

Budget en betaalbaarheid zijn geen synoniem voor slechte kwaliteit: waarom?

Dankzij de zorgvuldige zoektocht naar hoogwaardige materialen, en de eigen ontwikkeling van technologieën, mallen en matrijzen, biedt Maanta een premium product voor een kleine prijs.
De kern van de betaalbare verticale jaloezieën is gemaakt van robuust aluminium, waardoor ze 365 dagen per jaar weerbestendig zijn.
Elk product wordt gedurende een lange periode getest voordat het op de markt wordt gebracht, om betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen.

Onze Braid5 stof is gemaakt met een polyester kern, het is zeer buigzaam, maar ook milieuvriendelijk. Het helpt te beschermen tegen de hitte in de zomer en de warmte van muren te isoleren in de winter.
Braid5 kan het energieverbruik tot 33% verminderen en houdt 90% tot 96% van de UV-stralen tegen.
 

Product toegevoegd aan verlanglijst