Ontdek het nieuwe milieuvriendelijke buitentapijt "EF Maat"
In de aanbieding vanaf € 54,95!

Buitenrolgordijn Easy Roll 2.0 -- Standaard Maaten
Buitenrolgordijn met haken en armen inbegrepen

Easy Roll 2.0 is een rolgordijn met haken en armen, volledig gemaakt in Italië. Het is een economische, praktische, snelle en minimaal invasieve oplossing die kan worden gebruikt op uw terras, balkon of veranda. Buitenrolgordijn met armen en haken Compatibel met EasySwitch: verander uw buitenrolgordijn in een transparante PVC-luifel voor de winter. Extra...
 • gelaste naden
  gelaste naden
 • easyswitch
  easyswitch
 • twee jaar garantie
  twee jaar garantie
 • digitaal snijden
  digitaal snijden
 • wind resistance 20 kmh
  wind resistance 20 kmh
 • zon bescherming
  zon bescherming
€ 273,00

Buitenrolgordijn Reef Roll -- Standard
Zonwering met zijgeleiding

Reef Roll is een rolgordikn met zijkabels , het verlaagt de binnentemperatuur tot 15°C. Het is een praktische, snelle oplossing die kan worden toegepast op veranda's, pergola's, etalages, terrassen en balkons . Ook op maat verkrijgbaar, configureer het online. Zijgeleiding in roestvrij staal. Rol met grote afmetingen en roestvrijstalen bevestigingsplaten...
 • gelaste naden
  gelaste naden
 • easyswitch
  easyswitch
 • twee jaar garantie
  twee jaar garantie
 • digitaal snijden
  digitaal snijden
 • wind resistance 20 kmh
  wind resistance 20 kmh
 • zon bescherming
  zon bescherming
€ 299,00

Stofstalen
Rolgordijnen

Ontdek de innovatieve technische stoffen die speciaal door Maanta zijn ontwikkeld en geselecteerd voor haar premium buitenrolgordijnen! Purishade® waterdicht 270 gsmRevolutionair waterdicht polypropyleenweefsel, het resultaat van vele jaren ontwikkeling en onderzoek.Het is gemaakt met respect voor de natuur (gecertificeerd lage milieu-impact).Ontdek alle...
€ 1,00

Inzichten

Met standaardmaten zijn buitenrolgordijnen weer betaalbaar!

Om weer concurrerend te zijn, besparen veel fabrikanten op materialen. Bij Maanta zijn we echter in staat om laaggeprijsde rolgordijnen aan te bieden door het product gewoon in de vele standaardmaten te maken.
Maak gebruik van deze mogelijkheid om geen concessies te doen aan de kwaliteit.
Voor kleine terrassen adviseren wij de kleine maat rolgordijnen zoals: 200x250; 250x250. Voor veranda's en pergola's zijn de meest populaire keuzes: 300x250 en 400x300.

Wij hebben 9 standaardmaten in onze catalogus en bieden meer dan 200 combinaties van maten, modellen en kleuren.
Maar als u een unieke ruimte hebt, kunt u uw eigen rolgordijn op maat maken.

Budget en betaalbaarheid zijn geen synoniem voor slechte kwaliteit: waarom?

Dankzij de zorgvuldige zoektocht naar hoogwaardige materialen, en de eigen ontwikkeling van technologieën, mallen en matrijzen, biedt Maanta een premium product voor een kleine prijs.
De kern van de betaalbare verticale jaloezieën is gemaakt van robuust aluminium, waardoor ze 365 dagen per jaar weerbestendig zijn.
Elk product wordt gedurende een lange periode getest voordat het op de markt wordt gebracht, om betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen.

Onze Braid5 stof is gemaakt met een polyester kern, het is zeer buigzaam, maar ook milieuvriendelijk. Het helpt te beschermen tegen de hitte in de zomer en de warmte van muren te isoleren in de winter.
Braid5 kan het energieverbruik tot 33% verminderen en houdt 90% tot 96% van de UV-stralen tegen.
 

FAQ

Nee, aangezien wij al onze modellen in eigen beheer produceren, zijn ze ook in aangepaste maten verkrijgbaar.
Standaardmaten zijn echter altijd direct leverbaar, zoals 400x300, in plaats van 300x250, 250x250, 300x300, 200x350, en vele andere combinaties...
Als u een kortere lengte heeft dan onze standaard lengtes, maakt u zich geen zorgen: de overtollige stof kan in de rol gewikkeld blijven!

Bij het model EasyRoll V2 zijn de haken inbegrepen in de prijs.
Ze zijn ideaal om het zonnescherm aan de vloer of de railing te bevestigen en zijn een must om ervoor te zorgen dat het rolgordijn niet gaat flapperen, zelfs niet bij een lichte bries.
De afstand tussen de ooggaten is 4 cm en de schroeven zijn inbegrepen.

Product toegevoegd aan verlanglijst