Tuinzeilen

Het idee van ​​ schaduwzeilen alleen op bars en restaurants is nu verdwenen.
Luifels zijn nu een gemeenschappelijk element in alle huizen en tuinen, ze zijn praktisch, zuinig en geven een vleugje elegantie en design.
Ontdek de ideeën en oplossingen die we voorstellen voor de installatie van tuinzeilen .

Schaduwdoeken: de complete keuze op Maantaoutdoor.nl !

Schaduwdoeken zijn een snel groeiende categorie omdat ze goedkoop, praktisch, kleurrijk zijn. Ze richten de tuin in en laten ons beter genieten van de buitenruimtes.

Ze zijn voornamelijk onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: waterdicht en ademand. In Italië gaat het grootste deel van het verzoek om de stof die volledig beschermt tegen water, maar pas op dat je de ademende stof onderschat! U zult snel ontdekken waarom!

Waterdicht schaduwdoek is gemaakt van polyester. Ze zijn wasbaar in de machine bij lage temperaturen en in de winter is het beter om ze te laten drogen op een droge plaats beschermd tegen de zon, en zorg ervoor dat ze netjes worden opgevouwen. Het grote voordeel dat ze bieden is dat ze zowel tegen de zon (ook wel tuinzonwering genoemd) als tegen de regen beschermen. Geef het gewoon een mooie hoek en een mooie spanning om het water te laten weglopen, allemaal concepten die goed worden uitgelegd in onze installatiehandleiding.

De schaduwzeilen voor de tuin zijn daarentegen gemaakt van polyethyleen (HDPE). Om het concept snel te begrijpen, stel je een strak geweven gaas voor. Het beschermt ons dus niet tegen water, maar ... zorgt voor een betere luchtcirculatie en zorgt daarom voor een paar graden minder dan de waterdichte versie tijdens de zomerhitte.

In het panorama van zonnenzeilen moet je dus eerst kunnen kiezen tussen regenjassen en tinten, elk met zijn eigen specifieke adres. Als we op zoek zijn naar bescherming tegen de zomerhitte, is het HDPE-gaas beter, als we in plaats daarvan volledige bescherming willen, zolang je maar wat meer warmte voelt, kun je beter de waterdichte versie kiezen.

De ankers zijn van groot belang bij de installatie van de zeilen en bij het slagen van een goede dekking.

Maanta is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van schaduwdoeken en heeft daarom ervaring opgedaan om specifieke producten te ontwikkelen voor de behoeften van tuinzeilen.

Muurankers

behalve dat ze erg mooi zijn, is het ook echt heel nuttig en functioneel om de hoeken van de luifels zelfstandig te kunnen verlagen. Stelt u zich eens voor dat u in het voor- en najaar de lage zon heeft die u irriteert: dankzij onze betonnen ankerset kunt u elke afzonderlijke top eenvoudig in 2 minuten verlagen / verhogen en zowel het ontwerp van het zeil aanpassen als elke hoek aanpassen om de kegel precies te beschermen schaduw volgens de stand van de zon! Hierdoor heb je de schaduw precies onder de tent, wat onmogelijk is, zo niet dankzij deze praktische kit die we hebben ontwikkeld. Het ontwerp van dit aluminium profiel is gemaakt door de lijnen van de tuinzeilen te herinneren en is daarom zeer bochtig en taps toelopend.

Met de interne baan en de cursor kun je elke hoek van de hoogte van 2 centimeter vanaf de grond in enkele ogenblikken naar 280 centimeter brengen. Het stevige 3 mm dikke aluminium zorgt voor een lange levensduur en weerstand tegen zout: aluminium roest niet!

De voorgestelde prijs is echt concurrerend in vergelijking met wat u op de markt zult vinden, aangezien Maanta een directe fabrikant is en rechtstreeks aan het publiek verkoopt, zonder tussenpersonen. Meestal vindt u voor deze prijs zeer eenvoudige gegalvaniseerde ijzeren buizen of houten palen.

Palen

Behalve dat ze erg mooi zijn, is het ook echt heel nuttig en functioneel om de hoeken van de luifels zelfstandig te kunnen verlagen.

Stelt u zich eens voor dat u in het voor- en najaar de lage zon heeft die u irriteert: dankzij onze betonnen ankerset kunt u elke afzonderlijke top eenvoudig in 2 minuten verlagen / verhogen en zowel het ontwerp van het zeil aanpassen als elke hoek aanpassen om de kegel precies te beschermen schaduw volgens de stand van de zon!

Hierdoor heb je de schaduw precies onder de tent, wat onmogelijk is, zo niet dankzij deze praktische kit die we hebben ontwikkeld. Het ontwerp van dit aluminium profiel is gemaakt door de lijnen van de tuinzeilen te herinneren en is daarom zeer bochtig en taps toelopend. Met de interne baan en de cursor kun je elke hoek van de hoogte van 2 centimeter vanaf de grond in enkele ogenblikken naar 280 centimeter brengen. Het stevige 3 mm dikke aluminium zorgt voor een lange levensduur en weerstand tegen zout: aluminium roest niet!

De voorgestelde prijs is echt concurrerend in vergelijking met wat u op de markt zult vinden, aangezien Maanta een directe fabrikant is en rechtstreeks aan het publiek verkoopt, zonder tussenpersonen.

Meestal vindt u voor deze prijs zeer eenvoudige gegalvaniseerde ijzeren buizen of houten palen.

Tuinhuisje

Tot slot kunnen de tuinzeilschermen worden verankerd aan zelfdragende constructies zoals zeilhuisjes.

We hebben wederom voor een tegenstroom gekozen: alles in Italië produceren en niet het klassieke Chinese product importeren. De redenen zijn divers: dankzij deze partytenten kunt u allereerst het soort stof en de gewenste kleur bepalen, wat niet mogelijk is met het geïmporteerde zeilpaviljoen dat is voorzien van zijn soort stof.

Als de stof eenmaal is uitgeput, hoeft u bovendien niet alles te veranderen, maar u kunt gewoon een nieuwe enkele zeil kopen of er twee afwisselen, een waterdichte en een schaduw.

Ten slotte, het belangrijkste, we gebruiken ijzer met een dikte van minstens tweemaal die van geïmporteerde partytenten, we schilderen in Italië met procedures die een betere prestatie buiten garanderen (grotere weerstand tegen weersinvloeden). Ons prieel weegt tweemaal zoveel als een Made in China-prieel: het is zwaarder omdat we meer materiaal gebruiken, maar het is stabieler en zorgt voor een langere levensduur !

Product toegevoegd aan verlanglijst