Ulisse - Paal Voor Schaduwdoeken

Nieuw

De Ulisse-paal voor schaduwdoeken is een technisch, stevig, maar ook stijlvol en functioneel product.

De paal voldoet aan alle vereisten van schaduwdoeken en is dus zeer stevig, extreem buigvast, geschikt voor de bevestiging van meerdere doeken waarbij elk doek in hoogte verstelbaar is.

De paal heeft een mooi ontwerl en is functioneel, de elliptische vorm is slank en golvend en daardoor is hij tevens zeer stevig.

  • Eliptisch designstaal 101 x 50,8 x 2. Hoogte 275 cm (135 + 140)
  • Unieke stevigheid, design en buigvastheid vergeleken met andere ronde buizen.
  • Behandeld met primer en industriële verf in de kleuren antraciet en corten
  • Apart in hoogte verstelbaar voor een of meerdere doeken (maximaal 6). Perfecte instelling van de schaduw en dynamische bescherming tegen de zon.
  • Bevat: stevige stalen grondplaat van 10 mm dik (of wandbeugels), in hoogte verstelbaar, muscle-set voor bevestiging en bespanning

Meer details

  • 90 graden
  • 75 graden
  • 2 scharnierbeugels muur

129,00 €

incl. BTW

Voti e valutazione clienti

(5/5)
2 voto(i) - 1 recensione cliente
Vedere le distribuzione

Meer informatie

De Ulisse paal voor schaduwdoeken is speciaal ontwikkeld voor deze doeken

Dit speciale type doeken moet gemaakt worden van stoffen die zeer strak gespannen kunnen worden zodat ze optimaal bestand zijn tegen de wind en regenwater goed kunnen afvoeren.

Ook moet tenminste een zijde op een andere hoogte geplaatst worden om water af te voeren en/of de juiste windhoek in te stellen. Op basis van deze vereisten hebben we de paal Ulisse gecreëerd, die veel stijver is dan palen met een diameter van 110 in roestvrij staal, aangezien dat materiaal veel flexibeler is. Deze flexibiliteit van de palen van concurrenten zorgt ervoor dat het doek niet goed gespannen kan worden aangezien de bevestigingshaak zich richting de roestvrij stalen hoek van het doek beweegt, waardoor het minder bestand is tegen de spanning en er mogelijk waterplassen ontstaan in het midden.

De stevigheid en buigvastheid zijn niet te vergelijken met de palen met een diameter van 60 die door veel concurrenten worden verkocht. Dankzij de dikte van 2 mm e de elliptische vorm is dit een mooi vormgegeven paal die tegelijkertijd zeer geen bestand is tegen spanning.

Met het nieuwe bevestigingssysteem kunnen we veel meer kanten op: hoe dichter het hoek zich bij de bevestiging bevindt, hoe steviger het doek hangt en het nieuwe bevestigingssysteem Muscle X3 garandeert zowel spanning en maximale vrijheid. We hoeven niet meer minitieus de afstanden te berekenen aangezien het touw en de katrollen zich perfect aanpassen aan elke situatie. Als we een hoek van het zeil met 15 kg belasten wordt de belasting verdrievoudigd tot 45 kg! De Muscle X3-set heeft een marktwaarde van ver boven de 10 euro!

De primerbehandeling voordat de poederverf wordt aangebracht zorgt ervoor dat paal kleurvast blijft en u kunt kiezen uit 4 verschillende bevestigingsmethoden waardoor het doek in te stellen is, zodat u altijd schaduw kunt maken waar u maar wilt (door simpelweg een zijde omhoog of naar beneden te verplaatsen). Deze dynamische bescherming helpt ook op het regenwater af te voeren. Het is mogelijk om tot aan 4 doeken te bevestigen (of twee aan de voorkant en een trekkers aan de achterkant voor de bevestiging) aan één paal dankzij de al aanwezig haken!

De schappelijke prijs is mede mogelijk door een uitgekiende verpakking van kleiner dan 160 centimeter. De montage van de paul zorgt ervoor dat de paal nog steviger is. De vernauwing van de paal wordt vervaardigd met een speciale stempel die tot op tienden van de milimeter precies.

Het andere deel kan er eenvoudig op bevestigd worden of verwijderd worden, dankzij het slimme ontwerp en de compacte afmetingen. De paal-set bevat een zeer stevige bodemplaat van 1 centimeter dik, die bestand is tegen zware weersomstandigheden. Verkrijgbaar in versies van 75° - 90°, en met wandbeugel. Deze paal specifiek voor schaduwdoeken heeft een mooi design en een unieke prijs-kwaliteitverhouding.

Ulisse - de 3 versies van de kit


Grondplaat90°, grondplaat 75° of wandbeugels

Recensioni

Da il 31 Aug 2019 (Ulisse - Paal Voor Schaduwdoeken) :
(5/5
Il cliente ha votato il prodotto ma non ha scritto una recensione, o la recensione è in fase di moderazione
Da il 23 Jun 2019 (Ulisse - Paal Voor Schaduwdoeken) :
(5/5

Paal

Nice Pole only arrived 1 was send to Greece hope it wil be here soon

 Segnalare un abuso
Accept
Maanta especteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld: Cookie-Verklaring