<<< HALLOWEEN KORTING -10% >>>
op Saill / Solaria / Op Maat zeilen tot 1 november
Ulisse - palen schaduwdoeken Expand

Klantbeoordelingen

(4,7/5)
10 rating(s) - 6 review(s)

Ulisse - Paal Voor Schaduwdoeken

New

De paal voor schaduwzeilen Ulisse is een technisch product , robuust maar tegelijkertijd design en functioneel . Elliptisch staal - Variabele zeilenhoogte - Inclusief accessoires ..

Het is ontworpen om te voldoen aan alle behoeften van luifels, dat wil zeggen grote sterkte, maximale weerstand tegen buigen , mogelijkheid tot haken van meerdere zeilen en mogelijkheid om de hoogte van elk zeil aan te passen .

Het combineert design en functionaliteit, het elliptische profiel is erg bochtig en slank, maar geeft tegelijkertijd een grote structurele sterkte.

 • Elliptisch ontwerpstaal 101x50.8x2mm. Hoogte 275 cm (135 + 140)
 • Ongeëvenaarde sterkte , ontwerp en buigweerstand in vergelijking met een ronde buis.
 • Industriële verf antraciet
 • Variabele en onafhankelijke hoogte voor een of meer zeilen (maximaal 6). Perfecte schaduwaanpassing en dynamische bescherming tegen de zon.
 • Inclusief 70 euro aan accessoires
  • stevige grondplaat in 10 mm dik staal (of muurkragen) - commerciële waarde € 49,95
  • Muscle attachment kit en spanning in gegalvaniseerd staal - commerciële waarde € 19,95
  • Hardware en schroeven nodig voor montage (maar geen draadstangen voor verankering aan de vloer / muur)

More details

 • 90 graden
 • 75 graden
 • 2 scharnierbeugels muur

179,00 €

Bestel nu en ontvang het op...
01/11/2021 met UPS Carbon Neutral

Accessoires

Universele schoenplaat

Universele schoenplaat

Met dit praktische Maanta-accessoire kunt u tot 4 meter nautisch touw van 6 mm inwikkelen.

19.95 €


Set van 4 draadstangen M12 lengte 13 cm

Set van 4 draadstangen M12 lengte 13 cm

De draadstangen van gegalvaniseerd staal M12 hebben een lengte van 13 cm en zijn ideaal voor het bevestigen van de basisplaten van onze masten Alu-Simple- en Ulisse.

12.96 €


Injectiemortel G2000

Injectiemortel G2000

Het chemische anker is de ideale oplossing voor het bevestigen van de voet van de palen of de muurverankeringsplaten voor de zeilen met behulp van de draadstangkit.

12.96 €


Spotlight Easy Lamp

Spotlight Easy Lamp

De Easy Lamp buitenspot is een technisch product met een onberispelijke constructie, maar tegelijkertijd praktisch en esthetisch.

54.95 €


 

De stok voor Ulisse zonweringzeilen is een specifiek product voor luifels .
Dit specifieke type dekking vereist bijzonder gespannen stoffen om perfectie in de wind het hoofd te bieden en de afvoer van regenwater.
Het is ook noodzakelijk om een ​​ hoogteverschil te geven aan ten minste één klep om de afvoer van het vloeistofelement mogelijk te maken en / of om de lucht af te snijden.                 

Vanuit deze behoeften hebben we de Ulysses-paal gemaakt, die aanzienlijk stijver blijkt te zijn dan palen met een diameter van 110 mm van roestvrij staal, aangezien dit laatste materiaal flexibeler is.
Door deze flexibiliteit van concurrerende palen kan het zeil geen goede spanningen bereiken, aangezien het anker aan de bovenkant van het zeil in roestvrij staal zal 'ontmoeten', waardoor minder weerstand tegen spanning en mogelijke vorming van centrale waterpoelen .
De sterkte en buigsterkte zijn onvergelijkbaar met palen met een diameter van 60 die door veel concurrerende producten worden aangeboden .

                

De 2 mm dikte en de elliptische vorm maken het een designpaal, maar tegelijkertijd als geen ander bestand tegen tractie .
Met de nieuw bevestigingssysteem zullen we veel manoeuvreerruimte hebben: gezien het feit dat hoe dichter de top bij het anker ligt, hoe steviger het is, zal het nieuwe Muscle X3 ankersysteem zowel spanning als maximale vrijheid garanderen.
We zullen de afmetingen niet langer nauwkeurig hoeven te berekenen omdat het touw en de katrollen zich perfect zullen aanpassen aan de veranderende behoeften en ons in staat zullen stellen een belangrijke spanning en extreme noodzaak te geven, dankzij de vermenigvuldiging van de kracht die door de katrollen wordt bediend .
Met slechts 15 kilo op de hoek van het zeil komen er 45 aan!
De Muscle X3 kit alleen heeft een marktwaarde die ruim boven de 10 euro uitkomt!

                

De primerbehandeling voorafgaand aan de poedercoating maakt onze kleuren blijvend en duurzaam, terwijl de 4 verschillende mogelijkheden om in hoogte te haken de hoes modelleerbaar maken, waardoor de schaduw effectief wordt gecreëerd waar het nodig is (gewoon de klep omhoog of omlaag brengen) dynamische bescherming bieden en helpen bij de perfecte afvoer van regenwater .

                

Het is mogelijk om tot 4 verschillende zeilen te verankeren (of 2 voorzeilen en een trekstang achter die het anker zelf helpen) in dezelfde paal dankzij de reeds voorbereide haken!
De betaalbare prijs wordt ook bereikt dankzij een bestudeerde verpakking van minder dan 160 cm.
De verbinding is gemaakt om de paal zelf verder te versterken.
De vernauwing van de paal wordt bereikt dankzij een speciale mal die werkt met een precisie van tienden van een millimeter.
Het zal dan eenvoudig te monteren / demonteren zijn indien nodig , vooral dankzij ontwerpkenmerken en compacte afmetingen.
De kit van de paal bevat een zeer sterke grondplaat van 1 cm dik, die bestand is tegen zware weersomstandigheden.
Verkrijgbaar in versies 75 ° - 90 ° en kraag wall is een specifieke en designpaal voor schaduwzeilen met een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding.

 

Beschikbare versies en ankers

Ulysses - de 3 versies van de kit

De paal is verkrijgbaar in versie hellend op 75 ° of 90 °.
Er is ook een 90 ° -versie met muurkragen beschikbaar, voor parallelle bevestiging aan een verticale muur.

Basisbevestiging

De sokkel kan door middel van de speciale draadstangen op betonvloer worden bevestigd (klik hier voor het productblad) of op metalen steun zoals op de foto.

 

Voordelen

schaduwzeilstok met meerdere haken

Functionaliteit

Mogelijkheid van meerdere en onafhankelijke haken. Voor- en achterstoelen bieden ook plaats aan accessoires zoals trekstangen.

4 graden waterdichtheid

aluminium paal voor schaduwzeil

Ontwerp

Het slanke maar bochtige profiel past perfect bij de zeilluifels.

5 graden installatiegemak

robuuste mast voor zeilen

Robuustheid

De ongelooflijke weerstand tegen buigen maakt het perfect om tenten zoals violen gespannen te houden, onmisbaar om weerstand te bieden tegen wind en waterafvoer.

5 graden installatiegemak

installeren

Volg gewoon de gidsen en de paal is heel eenvoudig te installeren. Het is al uitgerust met bases op de grond of kraag en speciale spanners om het zeil te verankeren

5 graden installatiegemak

 

Eigenschappen en afmetingen

Dankzij de verschillende stoelen is het mogelijk om de zeilen dynamisch te laten zakken of op te heffen, effectief beschermd tegen de zon.

Zowel de gegalvaniseerde als geverfde versies zijn bestand tegen roest en zout. Door het ontwerp en de dikte is het nagenoeg buigvrij.

De elliptische buis is zorgvuldig geselecteerd: het profiel heeft een zeer golvend ontwerp dat perfect past bij de lijnen van de zeilen alleen. Bovendien is het zeer buigvast, zowel door zijn dikte als door zijn vorm.

De kit wordt volledig optioneel aangeboden en bevat al de juiste accessoires om het zeil aan te haken, maar ook de basis op de grond of de muurbeugels.

 

Sterke punten van MaantA

VARIABELE HOOGTE

Alleen dankzij deze functionaliteit kunnen we beschikken over dynamische zonwering, een uniek ontwerp en een helling die het water kan afvoeren en de wind kan snijden.

ONDERSTEL SCHADUWKEGEL

De mogelijkheid om de hoogte van de individuele hoekpunten aan te passen, stelt ons in staat om schaduw precies onder de structuur te verkrijgen. We kunnen de hoogtes binnen enkele seconden variëren, waardoor de schaduw kan variëren.

MULTI-LEVEL VOOR / ACHTER

Er zijn 6 bevestigingspunten, 4 voor en 2 achter. Hierdoor is het mogelijk om tot wel 6 zeilen (of accessoires zoals trekstangen) tegelijkertijd aan te haken.

COMPLEXE INSTALLATIEMOGELIJKHEDEN (TOT 6 ZEILEN)

Dankzij de 6 ankerpunten van de enkele paal kunnen we meerdere installaties uitvoeren om belangrijke ruimtes met één paal te bedekken.

STABILITEIT ONDER SPANNING

Het elliptische profiel in combinatie met de dikte en diameter maken deze paal echt stijf. Deze weerstand tegen buigen is buitengewoon om de zeilen geen spanning te laten verliezen en geen buiken op te bouwen.

WEERSTAND

De paal wordt vooraf behandeld met een primer om een hoge hechting en bestendigheid van de kleuren Corten en Antraciet te garanderen.

 

Gidsen & Info

GIDS & INFO

Maak uw project met onze gidsen!

Waterdicht of schaduw (ademend)?
Hoe de stof te kiezen ►►►

Afmetingen en afmetingen van de luifels:
Hoe ruimtes en afmetingen te meten ►►►

Stapsgewijze installatiehandleiding
Montage- en onderhoudsgids ►►►

UITGESTREEPTE ZEILEN

Correcte spanning is een van de belangrijkste factoren tijdens de montage

De voordelen van een goed gespannen zeil zijn:

 • betere windweerstand
 • (het scheurt niet en stuurt geen slagen naar ankers)
 • er ontstaan geen waterzakken (waterdichte zeilen)
 • langere levensduur van het zeil en de ankers

 

De MaantA Poles for Shade Sails-catalogus

ALU-SIMPLEULISSECOMPETITOR INOX 60X3
ALU-SIMPLEULISSECONCURRENT INOX 60X3
FLEXURELE STERKTE5/55/52/5
KLEURENZilver - AntracietZilver - AntracietRoestvrij
ZOUT WEERSTAND3/53/54/5
MOGELIJKHEIDOneindig4 voor + 2 achtervan 1 tot 3
BASE INBEGREPENjajano
ZEILHAAKinclusief Muscle x3inclusief Muscle x3niet inbegrepen
Volledige kitprijsminder dan € 300minder dan € 180€ 250/300
 Alu-Simple paalkaartUlisse paalkaart

 

Beoordelingen

logo vele maanta
ROBUUST EN KWALITEIT'

Uitstekende producten, ik kocht zowel palen als zeilen.

De stokken zijn van uitstekende kwaliteit, robuust en esthetisch mooi , de aankoopkosten worden naar mijn mening volledig gerechtvaardigd door de kwaliteit van het product ...
... Ik vond de verkopers vriendelijk en erg behulpzaam. < br /> Raadgevers om hun producten te kopen.

Massimo Grieco


Beoordeling links op Google MyBusiness, zie anderen

logo vele maanta
BETERE BIJSTAND

Betere hulp dan Amazon , erg aardig en behulpzaam.
Uitzonderlijke kwaliteit en design voor zowel palen als gordijnen.

De eerste test tegen de wind toonde de duidelijke superioriteit tussen de gekochte 4x5 en die van een ander merk dat we eerder hadden gemonteerd.
De tent laat de wind passeren zonder te breken.

Davide Corsaro


Beoordeling links op Google MyBusiness, zie anderen

logo vele maanta
UITSTEKENDE CONSISTENTIE

Ik heb verschillende bestellingen geplaatst met betrekking tot ankerstokken en zeilen en ik heb altijd een geweldige tijd gehad. De verankeringsstokken zijn van uitstekende afwerking en van hoge kwaliteit, zoals het geval is bij zeilluifels. Ik heb altijd telefonische bestellingen gedaan, waarbij ik elke keer bekwame en beleefde operators heb gevonden.

Paolo Brignoli


Beoordeling links op Amazon, zie anderen

 

Vaak samen gekocht

Easy Lamp spotlight

De Easy Lamp buitenspot is een technisch product met een onberispelijke constructie maar tegelijkertijd praktisch en esthetisch waarneembaar.
Hij is gemaakt van stevig aluminium, heeft een vermogen van 1200 lumen, is IP66 gecertificeerd en wordt al bedraad geleverd: steek de stekker in het stopcontact en hij verlicht elke buitenruimte onmiddellijk.

Kit Muscle x3

De Muscle x3-kit is een set die speciaal is gemaakt om de luifels tot in de perfectie uit te rekken, met voordelen voor waterafvoer en windweerstand .

Bevat: een stevige plaat, 4 meter nautisch touw, 2 D-sluitingen, een standaard katrol, een katrol met geïntegreerde schoenplaat.

Verkrijgbaar in gegalvaniseerde en roestvrijstalen versies.

EasyShade Ademend

Dit schaduwzeil is zeer eenvoudig te monteren en extreem bestendig !
Zorgt voor optimale frisheid en is dankzij de geweven stof zeer goed bestand tegen de wind.
Het materiaal waarvan het is gemaakt, dat wil zeggen absoluut nieuw en niet-gerecycled polyethyleen, zorgt voor een ongelooflijke scheurweerstand , weerstand tegen schimmel en vlekken.

Reviews

door aan 27 Jul 2021 (Ulisse - Paal Voor Schaduwdoeken) :
(5/5

Paal antraciet kleur

Kwalitatief goede paal om zeilen te bevestigen .
Top bedankt

door aan 14 Jun 2021 (Ulisse - Paal Voor Schaduwdoeken) :
(5/5
De klant heeft het product beoordeeld, maar heeft geen beoordeling geplaatst of de beoordeling is in afwachting van moderatie
door aan 19 May 2021 (Ulisse - Paal Voor Schaduwdoeken) :
(5/5
De klant heeft het product beoordeeld, maar heeft geen beoordeling geplaatst of de beoordeling is in afwachting van moderatie
Aanvaarden
Maanta especteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld: Cookie-Verklaring