Ulisse - palen schaduwdoeken Expand
 • variabele hoogte
  Variabele hoogte
 • multi zeil
  Multi zeil
 • extreme stijfheid en robuustheid
  Extreme stijfheid en robuustheid
 • full optional
  Full optional
 • stalen ontwerp
  Stalen ontwerp

Ulisse - Paal Voor Schaduwdoeken

Nieuw

De Ulisse-paal voor schaduwdoeken is een technisch, stevig, maar ook stijlvol en functioneel product.

De paal voldoet aan alle vereisten van schaduwdoeken en is dus zeer stevig, extreem buigvast, geschikt voor de bevestiging van meerdere doeken waarbij elk doek in hoogte verstelbaar is.

De paal heeft een mooi ontwerl en is functioneel, de elliptische vorm is slank en golvend en daardoor is hij tevens zeer stevig.

 • Eliptisch designstaal 101 x 50,8 x 2. Hoogte 275 cm (135 + 140)
 • Unieke stevigheid, design en buigvastheid vergeleken met andere ronde buizen.
 • Behandeld met primer en industriële verf in de kleuren antraciet en corten
 • Apart in hoogte verstelbaar voor een of meerdere doeken (maximaal 6). Perfecte instelling van de schaduw en dynamische bescherming tegen de zon.
 • Bevat: stevige stalen grondplaat van 10 mm dik (of wandbeugels), in hoogte verstelbaar, muscle-set voor bevestiging en bespanning

Meer details

 • 90 graden
 • 75 graden
 • 2 scharnierbeugels muur

129,00 €

incl. BTW

Klantbeoordelingen

(5/5)
2 rating(s) - 1 review(s)

Meer informatie

De Ulisse paal voor schaduwdoeken is speciaal ontwikkeld voor deze doeken. Dit speciale type doeken moet gemaakt worden van stoffen die zeer strak gespannen kunnen worden zodat ze optimaal bestand zijn tegen de wind en regenwater goed kunnen afvoeren. Ook moet tenminste een zijde op een andere hoogte geplaatst worden om water af te voeren en/of de juiste windhoek in te stellen

Op basis van deze vereisten hebben we de paal Ulisse gecreëerd, die veel stijver is dan palen met een diameter van 110 in roestvrij staal, aangezien dat materiaal veel flexibeler is. Deze flexibiliteit van de palen van concurrenten zorgt ervoor dat het doek niet goed gespannen kan worden aangezien de bevestigingshaak zich richting de roestvrij stalen hoek van het doek beweegt, waardoor het minder bestand is tegen de spanning en er mogelijk waterplassen ontstaan in het midden. De stevigheid en buigvastheid zijn niet te vergelijken met de palen met een diameter van 60 die door veel concurrenten worden verkocht.

Dankzij de dikte van 2 mm e de elliptische vorm is dit een mooi vormgegeven paal die tegelijkertijd zeer geen bestand is tegen spanning. Met het nieuwe bevestigingssysteem kunnen we veel meer kanten op: hoe dichter het hoek zich bij de bevestiging bevindt, hoe steviger het doek hangt en het nieuwe bevestigingssysteem Muscle X3 garandeert zowel spanning en maximale vrijheid. We hoeven niet meer minitieus de afstanden te berekenen aangezien het touw en de katrollen zich perfect aanpassen aan elke situatie. Als we een hoek van het zeil met 15 kg belasten wordt de belasting verdrievoudigd tot 45 kg! De Muscle X3-set heeft een marktwaarde van ver boven de 10 euro!

De primerbehandeling voordat de poederverf wordt aangebracht zorgt ervoor dat paal kleurvast blijft en u kunt kiezen uit 4 verschillende bevestigingsmethoden waardoor het doek in te stellen is, zodat u altijd schaduw kunt maken waar u maar wilt (door simpelweg een zijde omhoog of naar beneden te verplaatsen). Deze dynamische bescherming helpt ook op het regenwater af te voeren. Het is mogelijk om tot aan 4 doeken te bevestigen (of twee aan de voorkant en een trekkers aan de achterkant voor de bevestiging) aan één paal dankzij de al aanwezig haken!

De schappelijke prijs is mede mogelijk door een uitgekiende verpakking van kleiner dan 160 centimeter. De montage van de paul zorgt ervoor dat de paal nog steviger is. De vernauwing van de paal wordt vervaardigd met een speciale stempel die tot op tienden van de milimeter precies. Het andere deel kan er eenvoudig op bevestigd worden of verwijderd worden, dankzij het slimme ontwerp en de compacte afmetingen. De paal-set bevat een zeer stevige bodemplaat van 1 centimeter dik, die bestand is tegen zware weersomstandigheden. Verkrijgbaar in versies van 75° - 90°, en met wandbeugel. Deze paal specifiek voor schaduwdoeken heeft een mooi design en een unieke prijs-kwaliteitverhouding.

Beschikbare versies en ankers

Ulisse - de 3 versies van de kit

PALO_ULISSE_08_misure_fori_nl.jpg

De paal is verkrijgbaar in versie geneigd op 75 ° of op 90 ° ..
Ook verkrijgbaar is de 90 ° -versie met wandkragen , voor parallelle bevestiging op een verticale wand

De basis bevestigen

De basis kan op betonnen vloer worden bevestigd met behulp van de speciale draadstangen (Klik hier voor productdetails) of op een metalen steun zoals op de foto.

Voordelen

palo per tenda a vela con agganci multipli

Functionaliteit

Mogelijkheid van meerdere haken los van elkaar. Ruimte aan de voor- en achterkant voor bijvoorbeeld accessoires zoals touwen.

4 gradi di impermeabilità

Design

Het slanke en vloeiende ontwerp past perfect bij de schaduwdoeken.


Stevigheid

De stof is zeer goed bestand tegen vouwen, waardoor het doek zo strak gespannen kan worden als een viool, wat essentieel is voor de windbestendigheid en waterafvoer.


Installatie

Als u de instructies volgt, is de paal zeer makkelijk te installeren. Hij is al voorzien van een grondplaat of bevestigingsbeugel, en speciale spanners om het doek te spannen

Functies en afmetingen

Dankzij de rails kunt u een of meerdere doeken op dynamische wijze naar boven en beneden verplaatsen, zodat u altijd beschermd bent tegen de zon.

Zowel de verzinkte versie als de geverfde versie zijn roest- en zoutbestendig. Dankzij het ontwerp en de dikte kan de paal vrijwel niet buigen.

De elliptische buis is zorgvuldig geselecteerd: het profiel heeft een zeer vloeiend ontwerp die perfect past bij de lijnen van de zonnedoeken. Daarnaast is de paal zeer buigvast, dankzij de dikte en de vorm.

De set wordt full-optional geleverd en bevat alle benodigde accessoires om het doek mee op te hangen, zoals een grondplaat of wandbeugels.

Sterke punten MaantA

IN HOOGTE VERSTELBAAR

Deze functionaliteit is zeer belangrijk, want dankzij de hoogteverschillen creëren we een dynamisch design, een perfecte waterafvoer en een optimale windhoek.

SCHADUWVORM ONDER HET DOEK

Doordat we de hoogte van de verschillende hoeken kunnen instellen, kunnen we precies onder de structuur schaduw creëren. We kunnen de hoogte binnen een paar seconden aanpassen, om het schaduwgedeelte aan te passen.

MEERDERE ZEILEN VOOR EN ACHTER

6 bevestigingspunten, 4 aan de voorkant en 2 aan de achterkant. Er kunnen dus maximaal 6 doeken (of accessoires zoals touwen) tegelijkertijd bevestigd worden.

GESCHIKT VOOR COMPLEXE COMBINATIES (TOT 6 DOEKEN)

Dankzij de 6 ankerpunten per paal kunnen we meerdere doeken installeren om grote oppervlakten te beslaan met behulp van één paal.

STABILITEIT ONDER BELASTING

Dankzij het elliptische profiel en de dikte en diameter van de paal is deze bijzonder stijf. Deze extreme buigvastheid zorgt ervoor dat de doeken goed gespannen blijven en er geen kuilen ontstaan.

DUURZAAMHEID

De paal is preventief behandeld met een primer zodat de kleuren corten en antraciet niet loskomen en de paal kleurvast blijft.

FULL OPTIONAL

De set wordt full-optional geleverd en bevat alle benodigde accessoires om het doek mee op te hangen, zoals een grondplaat of wandbeugels.

Inclusief Set "Muscle x3" voor bevestiging en bespanning.

Reviews

door aan 31 Aug 2019 (Ulisse - Paal Voor Schaduwdoeken) :
(5/5
De klant heeft het product beoordeeld, maar heeft geen beoordeling geplaatst of de beoordeling is in afwachting van moderatie
door aan 23 Jun 2019 (Ulisse - Paal Voor Schaduwdoeken) :
(5/5

Paal

Nice Pole only arrived 1 was send to Greece hope it wil be here soon

 Meld misbruik
Accept
Maanta especteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld: Cookie-Verklaring