SolariA Expand
 • Weathertech 270g
  Weathertech 270g
 • windbestendigheid max 51-62
  Windbestendigheid max 51-62
 • 500mm waterkolom
  500mm waterkolom
 • UV-bescherming UPF 50
  UV-bescherming UPF 50
 • 4 jaar garantie
  4 jaar garantie
 • digital radial cut
  Digital radial cut

SolariA waterdicht - Ons beste radiaal gesneden schaduwdoek

Nieuw

Solaria gemaakt in radiale snede met Weathertech, een innovatieve milieuvriendelijke stof. De belangrijkste kenmerken zijn - Radiaal gesneden - Wind tot 62 km / u - Weathertech polypropyleen stof 270 gr / m2 - Digitale en gesealde naden - Gemaakt in Italië ..

De radiale snede die in 1983 is uitgevonden door de zeilenontwerper Tom Schnackenberg heeft een revolutie teweeggebracht op het gebied van vezeloriëntatie en dus snijden en naaien. Dankzij dit type verwerking hebben we zeilen die beter bestand zijn tegen de wind, met een grotere weerstand zelfs na verloop van tijd dankzij de meer uniforme spanning en belastingverdeling .

Dankzij moderne technologieën creëren we precieze sneden en naden om een ​​zeil te krijgen dat beter kan worden uitgerekt , waardoor de water- en windweerstand wordt bevorderd.

De volledige waterdichtheid wordt bereikt dankzij een speciaal anti-drop garen en een automatisch nadenafdichtingssysteem.

Het is uitgerust met meerlaagse verstevigingen en extra grote roestvrijstalen ringen op elke hoek.

Direct te meten vanuit onze configurator maar ook in 15 standaard maten.

Weathertech polypropyleen bekledingsstof 270 gr / m2 waterkolombestendigheid 500 mm, UV 50+, ademend (37% zomerhitte reductie), kleur persistentie 7/8 ISO 105B02, milieuvriendelijk ( HIGG-waarde 37), bestand tegen slijtage (10.000 cycli gecertificeerd door de ASTM D4966-test) en tegen lineaire tractie

 • Radiale snede , zorgt voor een grotere verdeling van spanning, structurele stijfheid, weerstand in de tijd, betere windweerstand (62 km / h)
 • Gemaakt in Italië, digitaal knippen en naaien , gesealde, druppelvrije naden voor perfecte waterdichtheid
 • Hoeken met meerlagige verstevigingen en ringen in 316 roestvrij staal van nautische kwaliteit
 • Meer dan 15 maatvarianten, wasbaar in de machine tot 40 °
 • Op maat gemaakt beschikbaar (ga naar de configurator)

Meer details

417,61 €

incl. BTW

Klantbeoordelingen

Niemand heeft nog een beoordeling geplaatst
in deze taal

Meer informatie

 

Solaria WP vertegenwoordigt het maximale dat wenselijk is van een zonzeil. Het is gemaakt met een zeer technische stof, Weathertech , die zorgt voor een geweldige kleurvastheid, gecertificeerd door onze tests met een klasse 7 in ISO 105B02-schaal. Deze stof is niet alleen door ons team ontwikkeld om een langdurige kleur te hebben, maar ook om te voldoen aan verschillende behoeften van buitenstoffen.

Het is bestand tegen een waterkolom van 500 mm en biedt dus maximale waterdichtheid , mede dankzij de afgedichte naden waarmee het is uitgerust. Het is ook bestand tegen zowel slijtage (10.000 cycli gecertificeerd door de ASTM D4966-test) als lineaire tractie.

Dit maakt het bijzonder geschikt voor het mogelijk maken van wikkelingen en afwikkelingen dankzij onze Vortis-kit, een gepatenteerd mechanisme geïnspireerd op nautische jibfrezen. Ten slotte zorgt het dankzij het ademend vermogen voor een microcirculatie van lucht die zal helpen om een grote frisheid onder de zomerhitte waar te nemen. Als je verder nieuwsgierig bent naar deze stof, dan praten we er uitgebreid over op dit vel.

De radiale snede, in 1983 uitgevonden door de zeilenontwerper Tom Schnackenberg, introduceerde een revolutie op het gebied van vezeloriëntatie en dus snijden en naaien. Het is zeker een veel arbeidsintensievere snede waarbij met veel gereedschappen wordt gewerkt: deze rijkdom zal echter een correcte en uniforme spanningsverdeling mogelijk maken (door middel van kleine 'vectoren' van kracht op elk afzonderlijk gereedschap) .

Op deze manier hebben we zeilen die beter bestand zijn tegen de wind, waardoor de spanningsbelasting, met name in het centrale deel van het zeil, wordt geëgaliseerd , waardoor het risico op vorming van centrale waterplassen met 93% wordt geëlimineerd (Maanta-test, met zeilen minimaal 25% schuin en correct uitgerekt met 50/60 kg aangebracht voor elke top). We hebben besloten om de radiale snede ook in de vaste zeilen te introduceren, omdat we enorme prestatieverschillen hebben gezien tussen deze oriëntatie en de normale rechte (of kruislings gesneden) verpakking. Als je meer wilt weten over de radiale snede, raden we je aan om deze specifieke studie te raadplegen!

Voor een correcte spanning raden we aan om ankers te installeren die zijn uitgerust met Muscle x3 force multiplier katrollen , evenals onze palen voor schaduwzeilen of muurverankeringskits. De Vortis-kit heeft daarentegen een speciale nautische lier die een optimale spanning kan garanderen.

De combinatie van radiale snede, Weathertech technische stof, gesealde naden en andere constructietechnologieën geeft leven aan Solaria WP, het beste waterdichte schaduwzeil op de markt.

SolariA Maanta Vela Waterdichte zonwering met radiale snede

 

Voordelen

Waterdicht en ademend

De kenmerken van de innovatieve Weathertech-stof: Waterdicht (waterkolom 500 mm), ademend, maximale kleurbestendigheid, milieuvriendelijk (Higg Index 37), bestand tegen spanning en slijtage, UV 50+ bescherming


Made in Italy kwaliteit

Digitaal stofknippen, automatisch naaien, componenten van topkwaliteit, meerlaagse verstevigingen


Spanning en radiale snede

Dankzij dit type productie hebben we een meer windbestendig zeil, met een meer uniforme spanningsverdeling, in staat om meer bestand te zijn tegen de tijd en het water beter af te voeren en met een langere garantie (Maanta geeft hierop een garantie van 4 jaar product)


Eenvoudige installatie, afmetingen en aangepaste creatie

Eenvoudig aanpasbaar aan elk te bedekken gebied met standaardafmetingen tot 42 vierkante meter en de mogelijkheid om op maat te bestellen in de meest uiteenlopende vormen en maten

 

Kenmerken

De radiale snede maakt het mogelijk om prestaties te verkrijgen die niet vergelijkbaar zijn met de rechte snede. Onze digitale technologie maakt ongeëvenaarde nauwkeurigheid en snelheid mogelijk. Het resultaat is absolute constructieprecisie

De gesealde naden in combinatie met een technische draad zorgen voor een uitstekende sterkte en maximale bescherming tegen vallen.

De meerlaagse verstevigingen zorgen er naast het verstevigen van de hoeken voor dat de spanning zich uniform voortplant

Spanning kan worden ontwikkeld met speciale katrollen en krachtvermenigvuldigers zoals die op onze Muscle Kits en op onze Ulisse en Alu-Simple ankerstokken

 

Sterke punten van Solaria zeilen

dubbele hoes PU EasyShade V2

SNIJDEN EN RADIAAL NAAIEN

Dit type constructie wordt meestal gebruikt op wedstrijdboten om betere prestaties te verkrijgen. De vele sneden en naden zorgen voor een betere verdeling van de kracht die op de hoeken wordt uitgeoefend en ze zullen ons een beter uitgerekt zeil geven, dat efficiënter tegen de wind zal vechten, het water beter zal afvoeren, langer meegaat.

EasyShade V2 afgedichte naden

WEATHERTECH STOF

Een milieuvriendelijke stof, gemaakt van zeer ecologisch polypropyleen en geschikt voor recycling. Het combineert uitstekende mechanische eigenschappen (treksterkte, treksterkte) met een geweldige balans tussen waterdichtheid (500 mm waterkolom) en ademend vermogen: dit helpt ons om een uitstekende luchtuitwisseling te hebben die nuttig is voor het waarnemen van een veel lagere temperatuur tijdens de zomer.

spanning EasyShade V2-technologie

DIGITAAL SNIJDEN

Dankzij het geautomatiseerde en digitale snijden kunnen we uiterst nauwkeurig zijn in de verwerking van panelen en verstevigingen, ontworpen door de computer. Deze absolute precisie verandert in een beter afgewerkt product

perimeter versterking EasyShade V2

VERZEGELDE AFDICHTINGEN

Vanuit ons naaisysteem wordt automatisch op elke naad een hydrofobe kit aangebracht.

EasyShade V2 roestvrijstalen ringen

MEERLAAGSE VERSTERKINGEN

Een van de punten waar de luifels het meeste last van hebben, zijn zeker de hoeken: we versterken ze met verschillende lagen stof die verstevigen en verstijven, waardoor de kracht beter wordt verspreid en het product mooier wordt

schaduwzeilen gemaakt in Italië

GEMAAKT IN ITALIË

Alle processen worden beheerd binnen ons hoofdkantoor uitgerust met digitale systemen en gekwalificeerd personeel. Elk product is handgemaakt, maar met geavanceerde technologieën. Kwaliteitscontrole is streng

EasyShade V2 roestvrijstalen ringen

ROESTVRIJ STALEN RINGEN

Voor al onze zeilen gebruiken we 316 roestvrijstalen ringen van maritieme kwaliteit.

hoe je een rolgordijn oprolt

PERFECT MET VORTIS

Dankzij de mechanische eigenschappen van onze Weathertech is dit product bijzonder geschikt voor gebruik in combinatie met een handmatig opwindsysteem van het zeil zelf zoals onze Vortis

 

Beoordelingen

logo vele maanta
SUPERIEURE KWALITEIT

Tinten van superieure kwaliteit , eerder gekocht bij concurrerende merken, maar niets te maken met Maanta-zeilen.

Aanbevolen, 5 sterren verdiend

Sebastiano Marchesini


Beoordeling links op Google MyBusiness, zie anderen

logo vele maanta
BETERE BIJSTAND

Betere service dan Amazon, erg aardig en behulpzaam.
Uitzonderlijke kwaliteit en design voor zowel palen als gordijnen.

De eerste test tegen de wind toonde de duidelijke superioriteit tussen de gekochte 4x5 en die van een ander merk dat we eerder hadden gemonteerd.
De tent laat de wind passeren zonder te breken.

Davide Corsaro


Beoordeling links op Google MyBusiness, zie anderen

logo vele maanta
UITSTEKENDE CONSISTENTIE

Uitstekende consistentie van het zeil , windweerstand (een zware storm meegemaakt zonder gevolgen) en comfortabel de bevestigingsringen van de touwen.

De enige negatieve opmerking is een kleine onvolkomenheid in de naad, maar dat tot nu toe geen problemen heeft opgeleverd.

Diego


Recensione lasciata su Amazon, zie anderen

 

Hoe te verankeren uw tent zeilen: Wall palen en ankers

Kit Muscle x3

De Muscle x3-kit is een set die speciaal is gemaakt om de luifels tot in de perfectie uit te rekken, met voordelen voor waterafvoer en windweerstand .

Bevat: een stevige plaat, 4 meter nautisch touw, 2 D-sluitingen, een standaard katrol, een katrol met geïntegreerde schoenplaat.

Verkrijgbaar in gegalvaniseerde en roestvrijstalen versies.

In hoogte verstelbare paal "Alu-SimplE"

De aluminium Alu-SimplE-set is de eerste technische paal die ooit is ontwikkeld voor luifels.
Voorste en achterste rijstroken voor meerzijdig haken.

                     Bevat: paal van 290 cm, grondankerplaat of 2 muurbeugels, roestvrijstalen Muscle Kit voor het bevestigen van zeil, hardware en schroeven.

                     Verkrijgbaar in aluminium en gelakt.

Palo Ulisse

Ulisse is een stalen paal die speciaal is ontworpen en gebouwd voor zeilluifels.
Mogelijkheid om tot 6 zeilen aan te haken.

Bevat: paal 275 cm, grond- / kraagplaat, Muscle kit x3 voor spannen

Verkrijgbaar in gegalvaniseerd of geverfd staal

 

Gidsen & Info

GIDS & INFO

Maak uw project met onze gidsen!

Waterdicht of schaduw (ademend)?
Hoe de stof te kiezen ►►►

Afmetingen en afmetingen van de luifels:
Hoe ruimtes en afmetingen te meten ►►►

Stapsgewijze installatiehandleiding
Montage- en onderhoudsgids ►►►

UITGESTREEPTE ZEILEN

Correcte spanning is een van de belangrijkste factoren tijdens de montage

De voordelen van een goed gespannen zeil zijn:

 • betere windweerstand
 • (het scheurt niet en stuurt geen slagen naar ankers)
 • er ontstaan geen waterzakken (waterdichte zeilen)
 • langere levensduur van het zeil en de ankers

 

De MaantA Sails-catalogus met waterdichte stoffen

EASY SHADE 2.0 IMPERMEABILESAILL IMPERMEABILESOLARIA IMPERMEABILE
EASY SHADE 2.0SAILLSOLARIA
SOORT STOFPOLYESTERWEATHERTECH
POLIPROPILENE (OLEFIN)
WEATHERTECH
POLIPROPILENE (OLEFIN)
GEWICHT STOF160gr x m2270gr x m2270 gr x m2
gaat groen'3/55/55/5
VERZEGELDE AFDICHTINGENSISISI
MAXIMUM GEBIED30m236m242m2
PERSISTENTIE VAN KLEUR3/55/55/5
WINDBESTENDIGHEID30-39 km/h40-50 km/h51-62 km/h
WEERSTAND TOT
TEAR / HIP
3/54/54/5
WATERDICHTHEID'5/55/55/5
WATERSTROOM90%100%100%
CONDENSRISICO3/5 - -
WEERSTAND TEGEN
KOLOM VAN WATER
50 millimeters500 millimeters500 millimeters
PERCEIVED FRESHNESS2/54/54/5
WEERSTAND TEGEN VORM3/55/55/5
WEERSTAND TEGEN SCHUUR3/55/55/5
WEERSTAND TEGEN SPANNING3/54/55/5
UNIFORMITEITSSPANNING2/54/55/5
STOF GESNEDENa fascea fasceradiale
JAAR GARANTIE ***234
KOSTEN PER SQMca 4€ al m2ca 19€ al m2ca 29€ al m2
OP MAAT BESCHIKBAARHEIDNOJA (+8€/m2)JA (+8€/m2)
 ONTDEK IT!ONTDEK IT!ONTDEK IT!

* met de juiste spanning 45 kg per hoek

** met een minimale helling van 1 meter

*** de garantie wordt erkend voor producten die zijn geïnstalleerd volgens onze handleidingen en alleen op fabricagefouten

Reviews

Wees de eerste om je recensie te schrijven !

Accept
Maanta especteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld: Cookie-Verklaring