ONTVANG ONZE BESTE AANBIEDING VOOR UW OP MAAT GEMAAKTE SAILL OF SOLARIA ZEIL

Realiseer uw project in slechts enkele stappen.

progettazione_vele

Je ontvangt:

Wij werken een voorstel op maat uit voor uw zonweringproject . In ons ontwerp vindt u de mogelijke positie van het zeil (of de zeilen), de mogelijke positie van de bevestigingspunten en de daaruit voortvloeiende aanbevolen afmetingen voor uw zeil.

Onze offerte is een ontwerphulpmiddel en is gebaseerd op uw informatie.Wij vragen u daarom de voor u beschikbare oppervlakten correct op te meten en de feitelijke juistheid van de offerte te controleren.

Met onze suggestie kunt u gemakkelijk kleine wijzigingen aanbrengen, bijvoorbeeld de bevestigingspunten verplaatsen of de positionering van sommige elementen wijzigen.
De dienstverlening is gratis
. Tijdens het hoogseizoen kan het iets langer duren om het voorstel voor te bereiden. Wij rekenen op uw medewerking!

cucitura_vele

Om een gratis offerte te ontvangen, vult u het formulier in zonder het volgende te vergeten:

 • aangeven of het zeilwaterdicht moet zijn (stof Purishade®) of ademend (niet-waterdicht) (stof Meshnet®)
 • geef ons een indicatie van uw budget.
 • stuur ons een tekening met afmetingen van de ruimte die u wilt bedekken:
  • breedte
  • lengte
  • eventuele diagonalen
  • hoogtes voor muurankers
  • plaats van bestaande palen of aanduiding van de plaats waar deze moeten worden bevestigd (*)
 • stuur ons enkele foto's (wij raden 3-5 foto's aan)
 • Vul al uw gegevens in zodat wij uw offerte kunnen maken (Opmerking: Als u een BTW-nummer heeft, worden de factuurgegevens gevraagd wanneer u uw offerte bevestigt).

Hoe we te werk gaan:

 1. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij ons voorstel zo snel mogelijk opstellen.
 2. wij sturen u een offerte met de bijbehorende tekening en inclusief alle accessoires (palen en/of muurankers) die u nodig heeft om uw installatie te voltooien.
 3. Als ons project voor u interessant is, klikt u op de knop "Bevestigen" om direct naar uw winkelwagentje te gaan waar u verder kunt gaan met de betaling.
 4. U ontvangt 5% korting als u het aanbod binnen 10 dagen na ontvangst bevestigt.

(*) NB Maanta aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de planningsvoorstellen. De zeilafmetingen worden berekend op basis van de afstand tussen de bevestigingspunten die u opgeeft bij het aanvragen van een offerte.

UW PROJECT

Type schaduwdoek *

Selecteer uw voorkeur

Solaria

Ons beste zeil met een radiale snit. Deze eigenschap maakt van de Solaria een premium zeil dat door de gelijkmatigere verdeling van de spanning buitengewoon goed bestand is tegen wind en regen.

Saill

Ons horizontaal gesneden premium zeil. Een uitstekende optie voor wie niet wil investeren in een Solaria-zeil, maar niet wil inleveren op kwaliteitsprestaties.

STOFF *

Selecteer uw voorkeur

Purishade®

Onze stof Purishade® is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook de beste keuze voor wie een volledig waterdicht zeil nodig heeft. De stof is ademend maar houdt het water buiten zodat het gebied eronder optimaal beschermd is en droog blijft.

Meshnet®

Bij warm weer is de Meshnet® zeker de beste keuze. Deze uiterst resistente stof biedt effectieve bescherming tegen hitte, wind en hagel.

Budget *

Selecteer uw voorkeur

Beschrijf je buitenruimte en het schaduwdoek dat je wilt *

Geef bijvoorbeeld de grootte van het te overkappen gebied of de vorm van het gewenste zeil aan.

Type bevestiging *

Selecteer uw voorkeur

Beschrijf in detail waar u het zeil kunt bevestigen *

Geef aan waar de hoeken van het zeil bevestigd kunnen worden. Geef aan of u huis- of tuinmuren heeft en waar eventuele palen bevestigd kunnen worden. U kunt ons ook de afstanden tot de bevestigingspunten doorgeven, zodat wij de grootte van uw zeil kunnen berekenen.

Heeft u al een schema of wilt u ons het te overdekken gebied laten zien? Laad uw documenten in en geef ons alle belangrijke informatie:

 • breedte
 • lengte
 • diagonalen
 • eventuele aanvullende afmetingen (voor onregelmatige vormen)
 • positie van eventuele muren en positie van palen (bestaande of te plaatsen)

Foto's van het gebied (3-5 foto's aanbevolen)
Geaccepteerde bestandsformaten: pdf, jpeg, dwg, png - maximale grootte: 15mb

UW CONTACTGEGEVENS

Toestemming voor gegevensverwerking**

** Door uw toestemming te geven, gaat u ermee akkoord dat uw gegevens via dit formulier worden verzameld en door Maanta by Bega Srl worden doorgegeven. In overeenstemming met ons privacybeleid stellen uw gegevens ons in staat u verdere informatie over nieuws en aanbiedingen van Maanta by Bega toe te sturen. Overeenkomstig de wetgeving inzake persoonsgegevens beschikt u over het recht van toegang, wijziging, rectificatie, beperking, verzet, annulering en overdracht van de u betreffende gegevens. Om deze rechten uit te oefenen, stuurt u ons gewoon een verzoek per e-mail. (GDPR) - Privacybeleid

Product toegevoegd aan verlanglijst