<<< HALLOWEEN KORTING -10% >>>
op Saill / Solaria / Op Maat zeilen tot 1 november

Masten en palen voor schaduwdoeken

We hebben een reeks ankers ontwikkeld die nuttig zijn om onze zeilen zelf stevig te verankeren. Ook in dit geval was de aandacht voor veiligheid en de kwaliteit / prijsverhouding leidend bij de keuzes. Klik gewoon op de onderstaande links om de verschillende beschikbare opties te ontdekken.

Maanta-zeilstokken zijn zeer robuust en praktisch. Door de variabele hoogtetechnologie kan het zeil zich aanpassen en ontstaat zo een dynamische schaduwkegel. Deze functie is vooral in de avonduren voordelig om jezelf onder alle omstandigheden tegen de zon te beschermen.

De materialen die worden gebruikt voor onze tentstokken zijn aluminium voor Alu-Simple en staal met professionele antiroestbehandeling voor Ulysses. Beide materialen zijn geschikt voor intensief gebruik buitenshuis.

U kunt de modellen vergelijken met onze vergelijkende tabel .

Showing 1 - 7 of 7 items
 • Ulisse - palen schaduwdoeken Ulisse - palen schaduwdoeken
  • variabele hoogte
   Variabele hoogte
  • multi zeil
   Multi zeil
  • extreme stijfheid en robuustheid
   Extreme stijfheid en robuustheid
  • full optional
   Full optional
  • stalen ontwerp
   Stalen ontwerp
  Ulisse
  Paal Voor Schaduwdoeken

  De paal voor schaduwzeilen Ulisse is een technisch product , robuust maar tegelijkertijd design en functioneel . Elliptisch staal - Variabele zeilenhoogte - Inclusief accessoires

  179,00 €
  Meer
  Bestel nu en ontvang het op...
  02/11/2021 met UPS Carbon Neutral
 • Paal Aluminium Voor Schaduwdoeken Alu-SimplE Paal Aluminium Voor Schaduwdoeken Alu-SimplE
  • variabele hoogte
   Variabele hoogte
  • multi zeil
   Multi zeil
  • extreme stijfheid en robuustheid
   Extreme stijfheid en robuustheid
  • full optional
   Full optional
  • aluminium exclusief ontwerp
   Aluminium exclusief ontwerp
  Alu-SimplE
  de in hoogte verstelbare aluminiumpaal voor schaduwdoeken

  De aluminium Alu-Simple schaduwzeilstok is de eerste technische mast die ooit is ontwikkeld voor schaduwzeil.Maanta verkoopt het exclusief sinds 2016 - Gepoedercoat aluminium - Variabele zeilen hoogte - Inclusief accessoires

  299,00 €
  Meer
  Bestel nu en ontvang het op...
  02/11/2021 met UPS Carbon Neutral
 • Muscle 3zinc: Moltiplicatore di forza a pulegge Muscle 3zinc: Moltiplicatore di forza a pulegge
  • universeel
   Universeel
  • robuust
   Robuust
  • easy tension
   Easy tension
  • regelbare afstand
   Regelbare afstand
  Muscle X3 extra set voor palen

  De Muscle Pole x3 pole anchor kit bevatT nut (handig x Alu Simple) gegalvaniseerde mannelijke oogbout nylon ring 2 D-Shackles pulley nokkenaspoelie 4 meter nautisch touwGarandeert een zeer hoge zeilspanning voor een grotere weerstand tegen wind en water Het kan in onze Ulysses- en Alu-SimplE-masten worden geïnstalleerd.

  19,95 €
  Meer
  Bestel nu en ontvang het op...
  02/11/2021 met UPS Carbon Neutral
 • Universele schoenplaat
  2030040

  Met dit praktische Maanta-accessoire kunt u tot 4 meter nautisch touw van 6 mm inwikkelen.Het is erg praktisch om het overtollige lijntje als gevolg van Muscle Kits op een ordelijke en esthetische manier te houden.Gemaakt van 316 nautisch staal, robuust, design en zeer praktisch. Het is compatibel met zowel Alu-Simple-palen (T-moer om aan de baan te...

  19,95 €
  In winkelwagen
  Bestel nu en ontvang het op...
  02/11/2021 met UPS Carbon Neutral
 • Achterste trekstang Achterste trekstang
  • universeel
   Universeel
  • robuust
   Robuust
  • regelbare afstand
   Regelbare afstand
  Achterste trekstang

  De Muscle x3 achterversteviging is een accessoire dat helpt om de Maanta schaduwzeilstokken verder te stabiliseren.Dankzij de Muscle x3-kit waarmee het is uitgerust, is het gemakkelijk om kracht en spanning op te wekken om de voorste kracht van het schaduwzeil te compenseren.Op deze manier kunnen we meer stabiliteit en spanning toevoegen aan de hele...

  24,95 €
  Meer
  Bestel nu en ontvang het op...
  02/11/2021 met UPS Carbon Neutral
 • EasyBallast ballastbasis voor palen EasyBallast ballastbasis voor palen
  • universeel
   Universeel
  • robuust
   Robuust
  EasyBallast ballastbasis voor palen
  2020020

  De Easy Ballast ballastbasis is ideaal voor het bevestigen van onze Ulisse en Alu-SimplE paal zonder betonnen sokkels te maken.De paal kan rechtstreeks op de Easy Ballast-basis worden bevestigd.De Easy Ballast-basis moet worden gevuld met grindplaten van 50x50cm (niet inbegrepen, maar gemakkelijk verkrijgbaar op de markt)

  249,00 €
  Meer
  Bestel nu en ontvang het op...
  02/11/2021 met UPS Carbon Neutral
 • Extra oogbout M8

  Extra M8-oogbout voor het bevestigen van schaduwzeilen of accessoires aan onze Ulisse en Alu-SimplE-palen.Verkrijgbaar in versies:1 M8 gegalvaniseerde oogbout + 2 nylon ringen 1 M8 roestvrijstalen oogbout + 2 nylon ringen 1 gegalvaniseerde oogbout M8 + 2 nylon ringen + 1 T-moer (ideaal voor Alu-SimplE) 1 M8 roestvrijstalen oogbout + 2 nylon ringen + 1...

  2,90 €
  Meer
  Bestel nu en ontvang het op...
  02/11/2021 met UPS Carbon Neutral

 

In hoogte verstelbare stokken voor schaduwzeilen

palen schaduwdoek waterdichtVerstelbare palen voor zeilende zon
Je vindt de inzetofferte vanaf 40 euro, verkocht als zodanig, maar in hoeverre en hoe lang kunnen ze hun functie vervullen? Een goede verankering moet immers bestand zijn tegen de normale spanningen die een zeil alleen heeft, die wind en water zeker moeten weerstaan.

Daarom moet de paal robuust genoeg zijn om bestand te zijn tegen weersomstandigheden. Een tentstok met een diameter tussen de 2 en 4 centimeter kan de wind- en waterbelasting van een zeil van 10-15 vierkante meter nooit dragen. Het vouwt of breekt en de hoes valt, wat resulteert in schade aan mensen of dingen.

Postfunctionaliteit
Een van de voordelen van het schaduwzeil is dat de hoogte van al zijn hoekpunten eenvoudig is aan te passen. De waterafvoer kan daarom worden omgeleid door de hoekpunten omhoog of omlaag te brengen. De schaduwkegel kan ook worden aangepast om ons effectief te beschermen tegen zonnestralen. Bovendien kunnen we met de module spelen door de mogelijkheid om de hoogte te verkleinen. Je kunt de stof ook aanpassen met het ontwerp dat we het leukst vinden. Daarom moeten stokken voor luifels die de naam waardig zijn, noodzakelijkerwijs de mogelijkheid hebben om de hoekpunten van de kaarsen snel of gemakkelijk omhoog of omlaag te brengen.

Weerbestendigheid
Dit is een ander delicaat punt van sommige oplossingen waarvan wordt gezegd dat ze specifiek zijn voor luifels, maar die niets te maken hebben met de wereld van luifels. De palen blijven 365 dagen per jaar buiten en worden vaak gemonteerd in omgevingen die zijn blootgesteld aan corrosie door zoutgehalte. Slechts enkele materialen kunnen zich aan deze omstandigheden aanpassen: 316 roestvrij staal, thermisch verzinkt staal en geanodiseerd aluminium.

Als u op zoek bent naar een zeilluifelstok met verstelbare hoogte, kies dan voor Maanta: koop direct online en vind betere kwaliteit tegen webprijzen!

 

De MaantA Poles for Shade Sails-catalogus

ALU-SIMPLEULISSECOMPETITOR INOX 60X3
ALU-SIMPLEULISSECONCURRENT INOX 60X3
FLEXURELE STERKTE5/55/52/5
KLEURENZilver - AntracietZilver - AntracietRoestvrij
ZOUT WEERSTAND3/53/54/5
MOGELIJKHEIDOneindig4 voor + 2 achtervan 1 tot 3
BASE INBEGREPENjajano
ZEILHAAKinclusief Muscle x3inclusief Muscle x3niet inbegrepen
Volledige kitprijsminder dan € 300minder dan € 180€ 250/300
 Alu-Simple paalkaartUlisse paalkaart

Aanvaarden
Maanta especteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld: Cookie-Verklaring