Zeilen voor terrassen

Heeft u een terras en wilt u een schaduwoverkapping maken?

Denk aan de zeilen voor terrassen , een eenvoudig, voordelig maar sobere en functionele oplossing.

Stijlvol inrichten zonder in te boeten aan comfort

Zeilen voor terrassen, ontdek de slimme oplossingen op maantaoutdoor.nl

Een terras overdekken is geen eenvoudige keuze, omdat het leuk zou zijn om verschillende behoeften te combineren, zoals bruikbaarheid, stijl, functionaliteit, prijs. De schaduwzeilen voor terrassen combineren vaak al deze 4 kenmerken.

  • Ze zijn praktisch: snel en eenvoudig, zowel te monteren als te demonteren.
  • Ze bieden stijl: ze bieden strakke en essentiële lijnen, maar geven tegelijkertijd actualiteit, beweging en de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende maten, stoffen en kleuren.
  • Ze zijn functioneel: vooral dankzij specifieke verankeringssets die door ons zijn ontwikkeld, is het mogelijk om elke dekkingshoek van de zeilen voor terrassen te kantelen, waardoor bescherming tegen zon en regen altijd effectief is, zelfs bij veranderende omstandigheden zoals de beweging van de zon gedurende de dag of de maanden.
  • Ze zijn voordelig: vanaf € 39 koop je een zeil en een muuranker voor € 19,95. Schaduwzeilen met muurbevestiging kosten vanaf 179 euro.

Gemotoriseerde en oprolbare schaduwzeilen

Maanta heeft ook oprolbare schaduwdoeken ontwikkeld. Dankzij de mogelijkheid om aan de muur en met palen te bevestigen, kan dit type overkapping gemakkelijk in elk type terras worden geïntegreerd. Sommige modellen zijn gemotoriseerd en uitgerust met een windsensor: bij harde wind zal het deksel intrekken en zich om de centrale arm wikkelen.

Onze gepatenteerde versie houdt dankzij het circuit het bekledingsdoek constant strak en dit zorgt voor een nauwkeurige afvoer van regenwater en een betere windweerstand. Dit alles betekent meer veiligheid en gemoedsrust. Als we willen genieten van onze open lucht, wikkel dan gewoon de handdoek en we zullen terugkeren om te genieten van de sterrenhemel. Somfy gemotoriseerd en op maat gemaakt, CoR 2.0 is de best presterende gemotoriseerde zeilluifel op de markt, in staat tot 70 vierkante meter te dekken, tegen 50 van de concurrentie.

Product toegevoegd aan verlanglijst