Heeft u een terras en wilt u een schaduwoverkapping maken?
Denk aan de zeilen voor terrassen , een eenvoudig, voordelig maar sobere en functionele oplossing.

Stijlvol inrichten zonder in te boeten aan comfort


Zeilen voor terrassen, neem contact op met Maanta de specialist in schaduwzeilen

zeilen voor buiten Het overdekken van een terras is geen eenvoudige keuze, omdat het leuk zou zijn om verschillende behoeften te combineren, zoals bruikbaarheid, stijl, functionaliteit, prijs.
De schaduwzeilen voor terrassen combineren vaak al deze 3 eigenschappen.
Ze zijn praktisch : snel en eenvoudig, zowel te monteren als te demonteren.

Ze bieden stijl : ze bieden strakke en essentiële lijnen, maar geven tegelijkertijd actualiteit, beweging en de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende maten, stoffen en kleuren.
Ze zijn functioneel >: vooral dankzij specifieke verankeringskits die door ons zijn ontwikkeld, is het mogelijk om elke dekkingshoek van de zeilen voor terrassen te kantelen, waardoor bescherming tegen zon en regen altijd effectief is, zelfs bij veranderende omstandigheden zoals als de beweging van de zon gedurende de dag of de maanden.
Ze zijn goedkoop: vanaf 30 euro koop je een zeil en 9 euro een anker. De stokken voor schaduwzeilen inclusief de mogelijkheid om elke hoek omhoog en omlaag te brengen en de plaat op de grond kosten iets meer dan 150 euro.De oprolbare en gemotoriseerde versies vallen ook in de categorie schaduwzeilen voor terrassen.
Dankzij de mogelijkheid om zowel aan de muur als aan de grond te haken, is dit type zeildoek overkapping kan eenvoudig in elk type terras worden geïntegreerd. Het is gemotoriseerd en uitgerust met een windsensor: wanneer dit te veel is, zal het deksel zich terugtrekken en om de centrale arm wikkelen. Onze gepatenteerde versie houdt, dankzij zijn circuit, het bekledingsdoek constant strak en dit zorgt voor een nauwkeurige afvoer van regenwater en een betere windweerstand. Dit alles betekent meer veiligheid en gemoedsrust. Als we willen genieten van onze open lucht, wikkel dan gewoon de handdoek en we zullen terugkeren om te genieten van de sterrenhemel. Somfy gemotoriseerd en op maat gemaakt, CoR 2.0 is de best presterende gemotoriseerde zeilluifel op de markt , met een dekking van tot 70 vierkante meter , tegen 50 concurrenten.

De grootste keuze aan terrasoverkappingen alleen op Maanta!

vele per terrazzi
Product toegevoegd aan verlanglijst