Buitenzeilen

Buitenzeilen , waterdicht, zonwering, gemotoriseerd, oprolbaar, tientallen oplossingen om je buitenruimte elegant te bedekken .

Ontdek de gids voor het kiezen van een Maanta buitenzeil.

De juiste oplossing is altijd volgens uw behoeften!

Waterdichte Schaduwdoeken

De waterdichte schaduwzeilen zijn gemaakt van polyesterweefsel, schimmelwerend. Ze beschermen tegen 95% van de UV-stralen en zijn comfortabel wasbaar in de machine . Op onze site vind je verschillende maten en kleuren, vierkant, rechthoekig en driehoekig. In de loop van de tijd en dankzij de verkoopvolumes zijn we erin geslaagd om exclusieve kleuren en maten te produceren en de prijzen en producten te verbeteren.

Ademende Schaduwdoeken

Ademende Schaduwdoeken

Met het woord "ademende" schaduwzeilen voor buitengebruik bedoelen we in plaats daarvan zeilen die niet waterdicht maar ademend zijn, gemaakt van HDPE (polyethyleen) materiaal . Het is een zeer dicht mesh-netwerk met een enorm voordeel, namelijk dat het warme lucht naar boven laat ademen. Dit type zeil is bijzonder geschikt wanneer we ons willen beschermen tegen de hitte omdat het in dit soort situaties effectiever is dan waterdicht zeil. Ook hier hebben we een ruime keuze qua maten en kleuren, raadpleeg onze winkel.

Palen en Befestigingssets

Buitenzeilen moeten echter op de juiste manier worden verankerd: een primaire indicatie is om de waterdichte zeilen tot minimaal 30 ° te kantelen om een ​​optimale uitstroom van regenwater mogelijk te maken. In onze gids vindt u alle informatie die nodig is om deze daken te verankeren. Maar wees voorzichtig met het type ankers dat u gaat kopen. Er zijn grote verschillen tussen de producten op de markt. Niet alle palen staan ​​toe dat de individuele hoeken van elk zeil onafhankelijk worden geheven en neergelaten, zoals onze exclusieve verankeringsset . Het is gemaakt van stevig aluminium, het is volledig anti-zout (aluminium roest niet!) En elke paal heeft twee banen: één om de cursor aan het zeil te bevestigen en de tweede om een ​​ander zeil aan te haken of om een veiligheid man. Het is uitgerust met een ontwerp dat erg doet denken aan de taps toelopende vorm van schaduwzeil voor buiten en is een exclusief Maanta-product dat u alleen op onze website zult vinden!

Er zijn ook veel verschillen tussen muurankers. Op de markt vind je borden aangepast en ontworpen voor andere sectoren, heel vaak nautisch. We hebben iets robuusts ontwikkeld dat de zeilen stevig verankert aan elk type muur. De dikte van het staal is 3 mm (tegen de 2 van de concurrentie), de maatregelen zijn vergroot (10x10 cm tegen de 8x5 van de concurrentie) en is uitgerust met 4 gaten die grote M10-pluggen kunnen huisvesten (tegen de gaten van de concurrentie die plaats biedt aan maximaal M6). Alles voor slechts € 12,95 in verzinkte uitvoering en € 19,95 in RVS uitvoering!

Zeiltenten en rolzeilen

De zeil-partytenten zijn in plaats daarvan zelfvoorzienend : ze zijn in een paar stappen geïnstalleerd en binnenin kunnen ze de standaard zeilen accommoderen. Je kunt dan het 'skelet' kiezen en het zeil combineren met het soort stof en kleur dat je wilt! Ze zijn volledig gebouwd en geschilderd in Italië: ze hebben een gewicht per vierkante meter dat tweemaal zo groot is als dat van traditionele geïmporteerde partytenten en dat betekent meer sterkte, weerstand tegen weersinvloeden en duurzaamheid. Omdat we ook 'losgekoppeld' zijn van het dakbedekkingsmateriaal, hoeven we, als het weer eenmaal is versleten, alleen het zeil te vervangen, terwijl de structuur nog steeds goed blijft! Het schilderij is gemaakt in Italië met producten van hoge kwaliteit om een ​​betere weerstand tegen normale slijtage van de producten die altijd aan de buitenkant worden blootgesteld te garanderen.

De rolzeilen worden geproduceerd door ons zusterbedrijf BegA outdoor . Met het nieuwste patent dat is ontwikkeld, is het mogelijk om gebieden tot 75 vierkante meter te bedekken dankzij het feit dat het patent op het spanmechanisme het mogelijk maakt om het bedekkingsweefsel veel effectiever te bestrijden, dankzij de constante spanning waaraan het wordt blootgesteld. Elk product is op maat gemaakt, Somfy gemotoriseerd. De keuze is tussen de meest prestigieuze Dacron ter wereld en de Weathermax-stof de beste polyester in omloop. U kunt meer informatie krijgen door in de catalogus te bladeren via deze link of door enkele video's op het YouTube-kanaal te bekijken.

Maanta: maximale keuze in buitenzeilen

Product toegevoegd aan verlanglijst