Maanta en UPS verzendprogramma

Maanta gelooft in een duurzamere toekomst en doet dit tot het uiterste, in alle stadia van de productieketen. In 2020 kreeg het bedrijf de SB-certificering en werd daarmee in alle opzichten een Benefit Corporation, een bedrijfskwalificatie die wordt toegekend aan bedrijven met een positieve langetermijnimpact op de maatschappij en het milieu.

Maanta is betrokken bij voortdurende activiteiten en geïntegreerde oplossingen om haar steun op sociaal en biosfeer niveau te implementeren. Maanta weeft banden met projecten en partners die samenwerken voor hetzelfde gemeenschappelijke doel.

En via het UPS Carbon Neutral Shipment programma zet Maanta zich in om de koolstofuitstoot die vrijkomt in het milieu en daarmee de klimaatimpact van haar zendingen te compenseren door natuurlijke koolstofputten zoals bodem en bossen te implementeren.

Hoe het CO2-compensatieproject werkt

In het kader van het programma kwantificeert UPS de koolstofvoetafdruk van elke zending die door Maanta wordt gemaakt, die vervolgens het verhoogde tarief dekt zonder extra verzendkosten voor de klant op alle e-commerceaankopen; het prijsverschil dat door Maanta wordt gedekt, wordt opnieuw geïnvesteerd om bomen te planten om de koolstofvoetafdruk van de zending zelf te verminderen.

De CO2-neutrale verzendmethoden van UPS worden voortdurend gecontroleerd door The CarbonNeutral Company en de bevoegde Societé Générale de Surveillance (SGS).

voor meer informatie, klik hier

Product toegevoegd aan verlanglijst