<<< Zomer 2021 - Grote Finale >>>
-10% op Easy Shade / -15% op Ulisse en Alu-SimplE palen
GRATIS verzending vanaf 50 €. Aanbieding geldig tot 20.9.

Het automatisch oprolbare schaduwdoek cOr

tenda a vela motorizzata

Het automatische schaduwdoek cOr is een automatisch oprolbaar doek van BegA www.begaoutdoor.com en heeft een aantal unieke eigenschappen.

Er zijn verschillende soorten automatische doeken op de markt, maar cOr is het enige doek dat een oppervlakte van maximaal 65 m2 kan overdekken.

Dit is mogelijk door verschillende technische ontwikkelingen, waaronder CtR-technologie die ervoor zorgt dat het doek altijd strakgespannen is, zowel in beweging als in stilstand.

Een strakgespannen doek is veel beter bestand tegen de wind dan een slaphangend doek omdat het stabieler is en door de wind kan snijden.

Op basis van dit eenvoudige principe heeft BegA een succesvolle techniek ontwikkeld en gepatenteerd. Dit product heeft een stabielere structuur doordat het minder gevoelig is voor windkracht.

Het ontwerp zorgt er ook voor dat regenwater beter kan worden afgevoerd en dat het doek beter bestand is tegen onverwacht noodweer.

cOr wordt normaal gesproken geleverd in Dacron, maar kan ook geleverd worden in WeatherMax of Soltis.

Dit product is al jarenlang in verschillende uitvoeringen uniek in zijn soort en zeer betrouwbaar.

Het oprolbare doek met Somfy-aandrijving wordt op maat gemaakt en kan aangepast worden aan elke situatie. Het kan zowel op cement als aan de muur bevestigd worden.

cOr tenda a vela avvolgibile motorizzata

Meer informatie vindt u op de website van de producent: www.begaoutdoor.com


Aanvaarden
Maanta especteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld: Cookie-Verklaring