VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

We helpen je in een paar stappen om je project te realiseren

WAT KRIJGT U?

Wij ontwikkelen een vaarvoorstel op maat. In ons ontwerp vindt u de mogelijke plaatsing van het zeil (of de zeilen), de mogelijke locatie van de ankerpunten en de aanbevolen afmetingen voor uw zeil, gebaseerd op de afstanden tussen de ankers die u bij ons heeft aangegeven.

Ons voorstel is een planningshulp en is gebaseerd op de door u verstrekte gegevens. Wij vragen u daarom de voor u beschikbare ruimtes correct op te meten en de daadwerkelijke juistheid en haalbaarheid van de metingen te verifiëren.

Dankzij het voorstel dat u ontvangt, kunt u gemakkelijk kleine wijzigingen aanbrengen, zoals het verplaatsen van de ankerpunten of het anders positioneren van sommige elementen. De dienst wordt gratis aangeboden. In het hoogseizoen kan het zijn dat de opmaak van de offerte vertraging oploopt, wij rekenen op uw medewerking!

sewing department
technical department

VUL HET FORMULIER IN ZONDER TE VERGETEN:

 • geef aan of het zeil waterdicht (Purishade® stof) of niet waterdicht (Meshnet® stof) moet zijn geef ons
 • een indicatie van uw bestedingsbudget
 • stuur ons een tekening compleet met afmetingen van de ruimte die u wilt bekleden:
  • lengte
  • breedte
  • eventuele diagonalen
  • hoogtes voor muurankers
  • positie van bestaande palen of aanduiding waar ze bevestigd zullen worden (*)
 • stuur ons wat foto's (we raden 3-5 foto's aan)
 • voer al uw gegevens in zodat wij uw offerte kunnen maken (NB als u een BTW-nummer heeft, worden uw factuurgegevens gevraagd wanneer u uw offerte bevestigt)

Hoe gaan we verder:

 1. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij ons dekkingsvoorstel zo snel mogelijk in behandeling nemen
 2. wij sturen u een offerte met de betreffende tekening en inclusief alle accessoires (palen en/of muurankers) die u nodig heeft om uw installatie te voltooien
 3. Als het project dat wij u ter beschikking stellen interessant voor u is, klikt u eenvoudigweg op de knop "bevestigen" om rechtstreeks naar uw winkelwagen te worden doorgestuurd waar u verder kunt gaan met de betaling

(*) NB Maanta aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de opgegeven afmetingen. De zeilen worden gemaakt conform de afstand van de ankerpunten die bij de offerteaanvraag bij ons zijn aangegeven

VUL HET FORMULIER IN EN CREËER UW PROJECT, UW RUIMTE

UW RUIMTE

Beschrijf het project dat je in gedachten hebt *
Leg ons je project in detail voor, met vermelding van de afmetingen van je buitenruimte, het type en het aantal zeilen dat je wilt installeren.

Budget *

Selecteer uw voorkeur

ANCHORAGE

Heb je al muurplaten of palen voor het verankeren van je zeilen? *
Klik hier om uw oplossing te vinden

Heb je de juiste positie voor de verankeringspunten al gevonden?
Klik hier en ontdek hoe je metingen uitvoert

Beschrijf in detail waar je je zeil kunt verankeren. *
Geef de locatie van mogelijke verankeringspunten in de ruimte aan. Geef het aantal punten op en geef aan of het gaat om huismuren, omheiningsmuren of eenvoudige paalgebieden.

Type schaduwdoek

Met welk type zeil wil je je buitenruimte bedekken? *

Klik om uit te vinden welk type het beste bij jou past

Stof *

Heb je een waterdichte of ademende stof nodig?

 • Waterdichte stof: Purishade® (als je de waterdichte stof kiest, moet je een helling van 25% voorzien voor de afvoer van water)
 • Ademende stof: Meshnet®
Selecteer uw voorkeur

Hoe meer informatie je ons kunt geven, hoe beter we je kunnen helpen bij het ontwerpen van je buitenruimte en je een volledige en gedetailleerde offerte kunnen geven.

Stuur ons foto's of een plattegrond van het gebied en vergeet niet om dit aan te geven:

 • De afmetingen van de ruimtes die bedekt moeten worden
 • De positie van de ankerpunten en de exacte afmetingen ertussen (vergeet niet om ook diagonalen op te geven in het geval van trapeziums)
 • De vorm en afmetingen van het (de) te ontwerpen zeil(len)

Geaccepteerde bestandsformaten: pdf, jpeg, dwg, png - maximale grootte: 15mb

UW CONTACTGEGEVENS

Toestemming voor gegevensverwerking**

** Door uw toestemming te geven, gaat u ermee akkoord dat uw gegevens via dit formulier worden verzameld en door Maanta by Bega Srl worden doorgegeven. In overeenstemming met ons privacybeleid stellen uw gegevens ons in staat u verdere informatie over nieuws en aanbiedingen van Maanta by Bega toe te sturen. Overeenkomstig de wetgeving inzake persoonsgegevens beschikt u over het recht van toegang, wijziging, rectificatie, beperking, verzet, annulering en overdracht van de u betreffende gegevens. Om deze rechten uit te oefenen, stuurt u ons gewoon een verzoek per e-mail. (GDPR) - Privacybeleid

Product toegevoegd aan verlanglijst