Waterdichte zeilzonwering en Alu-SimplE stokkenset voor een privéwoning

Alessandro nam enthousiast contact met ons op over de kwaliteit/prijsverhouding van de producten: “Jongens: hoe kom je aan die prijzen? Ik kan niet eens om de korting vragen!"
Tegenwoordig is het geheim om te begrijpen wat je moet doen, hoe je het moet doen en waar je het moet doen om het beter te hebben dan het 'standaard' product dat iedereen heeft, zelfs degenen die niets van de industrie begrijpen. De prijs is slechts een gevolg!
U kunt ook enkele video's van deze site zien: waterdichte EasyShade, muurkit en Alu Simple-stokken. Beoordeel zelf het resultaat!

Related products

€ 359,10 € 399,00
(4,7/5) on 3 rating(s)
Alu Simple is de mast met voor- en achterpad die ontworpen is om de hoogte en helling van schaduwzeilen aan te passen met behoud van constante spanning en een weerbestendige constructie. Alu Simple is 290 cm hoog en is bestand tegen sterke wind, roest en zoutsproeinevel. Het is ontworpen om lang mee te gaan, zelfs in gebieden met bijzonder ongunstige...
Bevestigingsmateriaal

Bevestigingsset voor muren Simple

Maanta
€ 24,95
(5/5) on 4 rating(s)
De bevestigingsset voor muren Simple is ontworpen voor schaduwdoeken en waterdichte doeken, en geschikt voor alle soorten muren. 1 vierkante gefreesde plaat van RVS-staal van  9,4 x 9,4 cm met een dikte van 3mm. 2 karbijnhaken van RVS-staall met een diameter van 6 mm; 1 spanhaak van RVS-staal met een diameter van 6 mm Variabele afstand tussen zeil en...
Product toegevoegd aan verlanglijst