Juan Carlos woont in Benicasim, een klein stadje aan de Valenciaanse kust, bekend om zijn prachtige lange zandstranden die toeristen uit heel Europa aantrekken.

Voor de beschaduwing van zijn terras zocht hij een oplossing die de ruimte kon beschaduwen en beschermen tegen de zomerse hitte, en tegelijk smaakvol kon inrichten. Het te overdekken terras is minimalistisch, lineair en modern ingericht. Een perfecte ruimte voor een elegant diner of een middag met vrienden.

Vind de perfecte oplossing voor u met Made in Italy op maat gemaakte zeilen
De klant koos voor een op maat gemaakt Solaria HDPE schaduwdoek, zodat het perfect in hun ruimte zou passen. De unieke radiale snit van het Made in Italy zeil, gecombineerd met de Cloud kleur, zorgen voor een elegante en verfijnde installatie. Mede dankzij de lichtgevende installatie ontstaat een chique ambiance, perfect voor een romantisch diner of met vrienden!

Robuustheid en elegantie: Maanta palen en ankers
Als verankeringspunten zijn Alu-SimplE palen met variabele hoogte, kraag en antracietkleurige afwerking gekozen. De versie met een kraag maakt het mogelijk een schaduwzeil op terrassen en balkons te installeren zonder gaten in de vloer te moeten boren of speciale sokkels te moeten maken. De kragen vereisen slechts een muurhoogte van ten minste 45 cm, en dat is alles.
Als muurverankering is gekozen voor de Kit Muscle x3, het beste muurverankeringssysteem op de markt, dat in staat is de op het zeil uitgeoefende spankracht te verdrievoudigen.
Andere door Juan Carlos aangeschafte accessoires zijn de Universele schoenplaat, om de structuur schoon en netjes te houden.


Dank je Juan Carlos voor het delen van je installatie met ons, het ziet er geweldig uit!

Producten:
Solaria Schaduwdoek Cloud ademend HDPE
Alu-Simple Paal met scharnierbeugels muur
Universele schoenplaat
Kit wandmontage Muscle X3 met tractie boosterRelated products

€ 359,10 € 399,00
(4,7/5) on 3 rating(s)
Alu Simple is de mast met voor- en achterpad die ontworpen is om de hoogte en helling van schaduwzeilen aan te passen met behoud van constante spanning en een weerbestendige constructie. Alu Simple is 290 cm hoog en is bestand tegen sterke wind, roest en zoutsproeinevel. Het is ontworpen om lang mee te gaan, zelfs in gebieden met bijzonder ongunstige...
Bevestigingsmateriaal

Kit wandmontage Muscle X3 met tractie booster

Maanta
€ 34,76 € 39,95
(4,8/5) on 19 rating(s)
De Muscle x3-kit kan de kracht die op het zeil wordt uitgeoefend verdrievoudigen dankzij het katrolprincipe. Het is zeker het meest effectieve systeem om schaduwdoeken te spannen.Alleen gespannen zeilen laten regenwater naar de zijkant weglopen en "knippen" efficiënt door de wind. De Muscle x3 wandmontageset bevat: Een stevige stalen plaat 2...
Solaria Ademende is een radiaal gesneden schaduwzeil gemaakt van ademend Meshnet® HDPE 320 doek dat beschermt tegen intense hitte en hagel en beschermt tegen UV-straling en sterke wind. Het is de ideale oplossing voor het afdekken van buitenruimtes zoals tuinen, terrassen, penthouses en parkeerplaatsen. Radiale snit: betere verdeling van de spanning en...
Palen voor schaduwdoeken

Universele schoenplaat

Maanta
2030040
€ 19,95
Met dit praktische Maanta-accessoire kunt u tot 4 meter nautisch touw van 6 mm inwikkelen.Het is erg praktisch om het overtollige lijntje als gevolg van Muscle Kits op een ordelijke en esthetische manier te houden.Gemaakt van 316 nautisch staal, robuust, design en zeer praktisch. Het is compatibel met zowel Alu-Simple-palen (T-moer om aan de baan te...
Product toegevoegd aan verlanglijst