Ontdek het nieuwe milieuvriendelijke buitentapijt "EF Maat"
In de aanbieding vanaf € 54,95!

Simone woont in Rome en houdt van tafeltennis, vooral buiten als het voorjaar begint en de dagen warmer worden. Hij heeft een buitenruimte waar hij zijn tafeltennistafel zou kunnen zetten, maar de zon zou een probleem kunnen zijn! Bovendien is de te overdekken ruimte zodanig gelegen dat het plaatsen van andere structuren overbodig zou zijn en kostbare ruimte in beslag zou nemen. Ook de stijl van het huis zou in het gedrang komen: wit en met stenen details (zoals de vloer van de te overdekken ruimte) zijn het huis en de ingang in een klassieke stijl die ook een beetje een cottage wil zijn.

 

Onze oplossing? Het hoogwaardige ademende Solaria-zeil van Meshnet HDPE-stof, kleur ivoorkleurig, passend bij het huis. Simone wil geen palen of andere structuren op de vloer, dus kiest hij voor een op maat gemaakt zeil voor hem: de vorm is trapeziumvormig om dehors te passen. Op deze manier de zeil ankerplaatsen zijn allemaal op de muur: Simone gebruikte zowel de Parete Muscle x3 kit met de krachtvermeerderaar als de Parete Simple kit met de spanstang en karabiners.

Het ontbreken van in hoogte verstelbare palen kan beperkend zijn omdat u het zeil niet kunt verplaatsen naar gelang van de uren zonneschijn om de schaduwzone aan te passen. Niettemin het eindresultaat is erg mooi: de Solaria is vrij groot en creëert een enorme schaduwzone. Bovendien doet de trapeziumvorm denken aan een vlieger.

Simone hoefde geen grote constructies te installeren, en dankzij de grotere eenvoud van het Solaria schaduwzeil kan hij zijn hobby uitoefenen zonder zich zorgen te hoeven maken over de zomerzon. Dank je, Simone, voor het delen van je prachtige installatie met ons. Gefeliciteerd!

Related products

Bevestigingsmateriaal

Kit wandmontage Muscle X3 met tractie booster

Maanta
€ 34,76 € 39,95
(4,8/5) on 19 rating(s)
De Muscle x3-kit kan de kracht die op het zeil wordt uitgeoefend verdrievoudigen dankzij het katrolprincipe. Het is zeker het meest effectieve systeem om schaduwdoeken te spannen.Alleen gespannen zeilen laten regenwater naar de zijkant weglopen en "knippen" efficiënt door de wind. De Muscle x3 wandmontageset bevat: Een stevige stalen plaat 2...
Solaria Ademende is een radiaal gesneden schaduwzeil gemaakt van ademend Meshnet® HDPE 320 doek dat beschermt tegen intense hitte en hagel en beschermt tegen UV-straling en sterke wind. Het is de ideale oplossing voor het afdekken van buitenruimtes zoals tuinen, terrassen, penthouses en parkeerplaatsen. Radiale snit: betere verdeling van de spanning en...
Product toegevoegd aan verlanglijst