Ontdek het nieuwe milieuvriendelijke buitentapijt "EF Maat"
In de aanbieding vanaf € 54,95!

Dank u voor het delen van dit mooie deel van uw huis met ons! Wolfgang moet een buitenruimte afdekken tegen de regen. De buitenruimte in kwestie is een terras dat grenst aan een glazen gevel van het huis, ingericht met een tafel en stoelen. Het is de bedoeling om buiten te eten of op een andere manier genieten van dit terras, zelfs als het regent.

Wolfgang maakte een keuze smart, of heeft zich gericht op gemak zonder aan productkwaliteit in te boeten. Het gekozen zeil is een van onze instapzeilen: EasyShade 2.0 wit waterproof 4x4. Zoals u op de foto kunt zien, is het zeil goed gekanteld zodat het water goed weg kan lopen. De spanning is uitstekend dankzij twee op de muur verankerde hoeken en nog eens twee op de palen.


Così Wolfgang ha ottenuto un dehors elegante e minimal più una buona protezione dalla pioggia con costi molto sostenuti! Dank u voor het delen van dit mooie deel van uw huis met ons!

Related products

€ 59,95
(4,8/5) on 86 rating(s)
Het Easy Shade 2.0 waterdicht schaduwzeil is eenvoudig te monteren en extreem resistent! Biedt optimale bescherming tegen zon, regen en wind. Dankzij de innovatieve X-Tension-technologie voor optimale spanning zijn er 73% minder "’waterzakken’" in het midden dan bij concurrerende producten en eerdere versies. Biedt bescherming tegen UV-stralen, volledig...
Product toegevoegd aan verlanglijst