Ontdek het nieuwe milieuvriendelijke buitentapijt "EF Maat"
In de aanbieding vanaf € 54,95!

4.9 uit 5

Productbeoordelingen

2542 Wereldwijde beoordelingen

Winkelbeoordeling

gmb img

Om de "Google My Business"-recensies van onze Maanta-winkel te bekijken

ga naar de pagina

Geverifieerde beoordelingen

gcr img

Door Google geverifieerde beoordelingen bekijken

ga naar de pagina

Producten beoordeeld op de Maanta-website

Maanta doet er alles aan om haar klanten de beste service op de markt te bieden, en blijft haar diensten verbeteren dankzij de input van alle klanten: hun mening is erg belangrijk voor ons omdat het ons altijd een hint geeft om niet te stoppen en een steeds bevredigendere ervaring te bieden.

Bram v.

22 dec 2023

Prachtige kleuren

Ik heb er 2 gekocht omdat ik niet wist welke kleur ik moest kiezen. Olive en Admiral passen perfect bij mijn tuinmeubelen.

22 dec 2023

Product beoordeeld: Randa Bean Bag

Joery M.

10 dec 2023

Gewoon een prima doek

Wel een lang moeten wachten voordat het binnen kwam. Kwalitatief goed materiaal.

10 dec 2023

Product beoordeeld: EasyShade 2.0 Waterdicht

2782

Talia R.

10 dec 2023

Mooi en robuust

Erg leuk! Ik vond het geweldig om te kunnen kiezen welke kant ik in mijn tuin wilde laten zien, super!

10 dec 2023

Product beoordeeld: EF Maat

Lotte d.

08 dec 2023

Gemakkelijk te installeren

Ik kocht ze samen met het zeil en installeerde ze heel gemakkelijk volgens de bijgeleverde instructies.

08 dec 2023

Product beoordeeld: Set Knoppen

Jo R.

01 dec 2023

Nog te vroeg..

Correct afgeleverd. Na de komende zomer kan ik pas een oordeel geven over het geleverde product.

01 dec 2023

Product beoordeeld: EasyShade 2.0 Waterdicht

2775

Femke d.

25 nov 2023

Parkeerplaats

Ik koos de Meshnet-stof om mijn buitenparkeerplaats te bedekken en het doorstond de zomerhagelbuien heel goed.

25 nov 2023

Product beoordeeld: Bugna

Daan v.

24 nov 2023

Robuust en eenvoudig te installeren

Ik heb de EZ Pole aan mijn Solaria zeil bevestigd. De installatie was eenvoudig en het resultaat is erg goed.

24 nov 2023

Product beoordeeld: EZ Pole

Lars J.

18 nov 2023

Uitstekende klantenservice

Ik heb contact opgenomen met een van hun adviseurs omdat ik wat twijfels had over de maten en stoffen. Hij legde de verschillende stoffen uit en kon me de weg wijzen. Zeer tevreden

18 nov 2023

Product beoordeeld: Bugna

Bjorn S.

11 nov 2023

Wandkraag

Ik heb 2 stokken met muurkraag gekocht voor het terras. Zeer eenvoudige montage en uitstekende zeilspanning

11 nov 2023

Product beoordeeld: Alu Simple

Lars J.

09 nov 2023

Top materialen

Ik was onder de indruk van de kwaliteit van de Solaria +Plus Furl. De materialen zijn duurzaam, we hebben hem nooit uit elkaar gehaald maar alleen opgerold voor het winterseizoen en hij is zo goed als nieuw gebleven.

09 nov 2023

Product beoordeeld: Solaria +Plus Furl Waterdicht

1 234 arrow-right
Product toegevoegd aan verlanglijst