Gratis planning en assistentie voor u! >>

4.9 uit 5

Productbeoordelingen

1454 Wereldwijde beoordelingen

Winkelbeoordeling

gmb img

Om de "Google My Business"-recensies van onze Maanta-winkel te bekijken

ga naar de pagina

Geverifieerde beoordelingen

gcr img

Door Google geverifieerde beoordelingen bekijken

ga naar de pagina

Producten beoordeeld op de Maanta-website

Maanta doet er alles aan om haar klanten de beste service op de markt te bieden, en blijft haar diensten verbeteren dankzij de input van alle klanten: hun mening is erg belangrijk voor ons omdat het ons altijd een hint geeft om niet te stoppen en een steeds bevredigendere ervaring te bieden.

Anthony T.

01 nov 2022

Super robuust product!

Mijn vriend had een schaduwzeil gekocht en door onmogelijkheid om gaten bij het zwembad te maken, besloot ik dit gordijn te nemen voor zelfondersteunende. Ik zal op zijn beurt de Manta -producten aanbevelen

01 nov 2022

Product beoordeeld: Maistra

2280

Raja S.

31 okt 2022

Volledig tevreden !!!

Eindelijk een ontwerpproduct, modern met een geweldige kwaliteit van materialen. Niets soortgelijks op de markt, gewrichten verkregen van de volledige blauw -gekleurde vol van hun soort.

31 okt 2022

Product beoordeeld: Maistra

2279

Danial J.

28 okt 2022

Het is echt leuk om te zien!

Een beetje sceptisch heb ik gekozen voor Maananta en niet voor de concurrentie voor de mogelijkheid om de hoogte te reguleren naast de neiging. Ik moet zeggen dat het product echt solide is, het heeft ook een uniek ontwerp.

28 okt 2022

Product beoordeeld: Maistra

2282

georges w.

20 jul 2022

Schaduw doek

Zeer goed en snelle levering

20 jul 2022

Product beoordeeld: EasyShade Ademend

2139

MD v.

17 jul 2022

Easyshade 2.0 Waterdicht.

Ook sinds gisteren hangt mijn schaduwdoek. Ben er heel blij mee..Ook weer een dikke 10

17 jul 2022

Product beoordeeld: EasyShade 2.0 Waterdicht

2131

MD v.

17 jul 2022

Wandmontage Muscle X3

Sinds gisteren hangt het schaduwdoek. inclusief wand montage . Ben er zeer tevreden over. Dikke 10

17 jul 2022

Product beoordeeld: Kit wandmontage Muscle X3 met tractie booster

2130

Marc M.

08 jul 2022

Easy shade 2.0 doek.

Perfect doek, is goed waterdicht en beschermd goed tegen de zon. En absoluut snelle levering.

08 jul 2022

Product beoordeeld: EasyShade 2.0 Waterdicht

2123

Gertjan J.

30 mrt 2022

Top doek

Gister mijn easy shad 2.0 binnen gekregen. Top doek voor een lage prijs. Echt super kwaliteit. Heel blij mee.

30 mrt 2022

Product beoordeeld: EasyShade 2.0 Waterdicht

1998

Frans d.

08 mrt 2022

Perfect geleverd

Nadat ik het waterdichte schaduwdoek besteld had, heb ik nu de 4x bevestigingsmaterialen besteld en wat dacht je: binnen enkele dagen al thuis afgeleverd. Perfect geregeld!! Echt een aanrader.

08 mrt 2022

Product beoordeeld: Bevestigingsset voor muren Simple

1784

Benny V.

19 okt 2021

Zeer mooi product

Dit schaduwzeil zal pas in het voorjaar 2022 worden geplaatst. Ben al zeker tevreden van de kwaliteit en kleur, en wat de levering betreft, dat was meer dan top, zelfs 1 dag vroeger aangekomen dan was afgesproken.

19 okt 2021

Product beoordeeld: EasyShade 2.0 Waterdicht

1476
1 234 arrow-right
Product toegevoegd aan verlanglijst