Ontdek het nieuwe milieuvriendelijke buitentapijt "EF Maat"
In de aanbieding vanaf € 54,95!

Penelope
Creatieve recycling clutch bag

Koppeltasje gemaakt met de creatieve recyclingformule, tweekleurig met groene, blauwe en oranje details en een ritssluiting bovenaan. Met deze kleine actie wordt Maanta onderdeel van de circulaire economie, waarbij afval een hulpbron wordt. Beschikbare kleurencombinaties: Ivory en Cloud HDPE stof Ivory en Graphite HDPE stof Strikt met de hand gestikt van...
€ 19,95

Itaca
Zeetas met creatieve recycling

Tweekleurige strandtas met oranje inzetstukken en groene en blauwe details, comfortabele stoffen handvatten, ritssluiting aan de bovenkant. Deze tas is gemaakt met de formule van creatieve recycling . met behulp van de productieresten van onze zeilen. Met deze kleine actie wordt Maanta onderdeel van de circulaire economie, waar afval een hulpbron...
€ 39,95

Tracia
Tas met creatieve recycling

Tweekleurige tas met oranje inzetstukken en groene en blauwe details, comfortabele stoffen handvatten, ritssluiting aan de bovenkant. Deze tas is gemaakt met de formule van creatieve recycling . met behulp van de productieresten van onze zeilen. Met deze kleine actie wordt Maanta onderdeel van de circulaire economie, waar afval een hulpbron wordt ....
€ 29,95

Niet zomaar een bedrijf, maar een Benefit Company


Ons bedrijf is een klein ambachtelijk bedrijf, ontstaan uit de inzet en toewijding van twee broers, Andrea en Marco, die er met doorzettingsvermogen en wilskracht in geslaagd zijn zich te vestigen in de wereld van de schaduwdoeken en buitenhoezen, en zo niet een eenvoudig bedrijf, maar een Benefit Company het leven hebben geschonken.

Maar wat betekent het?

Een Benefit Company zijn betekent dat je je bedrijf niet alleen op winstdoelstellingen oriënteert,maar ook op duurzame doelstellingen ten aanzien van alle stakeholders.

Milieubewustzijn is een constante bij Maanta, en komt in de eerste plaats voort uit de keuze van zeer milieuvriendelijke stoffen. Maar dat is nog niet alles! Om vervuiling en milieueffecten te verminderen, maakt Maanta gebruik van de UPS Carbon Neutral verzendservice om de kooldioxide-uitstoot in verband met het vervoer van de zending te compenseren.

Het doel is productieactiviteiten uit te voeren met criteria ter voorkoming van verontreiniging en ter beperking van de milieueffecten. Daarom zijn wij altijd op zoek naar ideeën, bedrijfsprojecten en activiteiten die door de beginselen van duurzaamheid worden geleid. Dit is hoe ReMaanta!


Waarom een ReMaanta product kopen?  
Dankzij de samenwerking met externe bedrijven in het gebied is het ReMaanta-project geboren, waarvan het belangrijkste en unieke doel is afval en milieueffecten te verminderen. Hiermee geven we een nieuw leven aan onze stoffen en creëren we nuttige en elegante designaccessoires.

Onze ReMaanta tassen en clutches zijn gemaakt van restjes van onze sterkste stoffen.

  • De Meshnet 320g, een extreem sterk gevlochten virgin polyethyleen dat wij gebruiken voor de productie van onze handgemaakte Saill en SolariA schaduwdoeken. Geselecteerd om zijn perfecte warmtebescherming en windbestendigheid, wordt het nu een praktische clutch bag om al uw accessoires in te bewaren, zowel op zee als in de stad.
  • De binnenvoering daarentegen is onze Purishade® 270g, een polypropyleen stof die zeer milieuvriendelijk is en geschikt voor recycling. Het onderscheidt zich door zijn mechanische eigenschappen (spanning en treksterkte) en zijn evenwicht tussen waterdichtheid en ademend vermogen. Geclassificeerd met de laagste milieu-impact index wordt het de perfecte accessoire die alles droog en veilig houdt.


Kiezen voor een ReMaanta product betekent niet alleen dat u een duurzame en milieuvriendelijke keuze maakt. In feite zijn de artikelen en gadgets van ReMaanta originele cadeau-ideeën voor u en uw dierbaren. U kunt uw dierbaren verrassen met een uniek, milieuvriendelijk accessoire, zonder dat dit ten koste gaat van stijl en design.

Een voorbeeld? Onze Itaca tassen, strikt handgenaaid en gemaakt volgens de creatieve recycling formule, zijn zeer resistent en modieus! Perfect voor de zomer en het strand. Maar dat is nog niet alles! U vindt er ook accessoires en gadgets voor uw huis en tuin!

Ontdek alle ReMaanta producten in deze sectie, en doe ook mee aan creatief recyclen!

Product toegevoegd aan verlanglijst