Gemotoriseerde oprolbare schaduwzeilen om het terras van restaurant "Peccati della Terra" te bedekken

De perfecte scheepswerf om het nieuwe CoR 2.0 patent te testen! Mario runt een zeer gerenommeerde boerderij in de heuvels van Vicenza en heeft een terras met een 'atomair' uitzicht inclusief de open haard waar 12 maanden per jaar heerlijke Venetiaanse delicatessen aan het spit worden gekookt!

Verschillende rotsen: de noodzaak om geen water tussen het gebouw en het terras te laten dringen (maar de zeilen zijn concaaf!), 163 vierkante meter maar met slechts twee zeilen te bedekken, ligging op grote hoogte en dus blootgesteld aan wind, rookkanaal aangrenzend naar de zeilen.

We weten dat geen enkele andere gek (zo niet een Oostenrijkse concurrent die we aanbidden en voor wie we altijd onze hoed afnemen) zoiets zou kunnen bereiken en daarom duiken we halsoverkop in het project.

Voor de centrale holte van het zeil 1 die precies bij de ingang van de kamer valt, maken we een speciaal gat in het dak dat we vervolgens isoleren.

Voor de schoorsteen ontwerpen we het zeil zo dat het 80 centimeter verwijderd is zodat het geen last heeft van roet.

Voor de rolgieken van 14 meter ... nou we besluiten om onze nieuwe giek met interne Delta-bijnaam te maken. Er zijn enkele structurele geheimen die we niet onthullen, want voordat we bij deze nieuwe matrix aankwamen en deze nieuwste mal maakten .. we moesten er eerder nog 3 maken!

Voor het spannen van grote oppervlakken vertrouwen we op het nieuwe Cor 2.0 patent, waardoor de kracht van de CtR (constant tension release) gezien zijn grootte toeneemt.

Een bewijs van 9 voor veel innovaties ... het resultaat? Ondanks de windstoten in oktober 2018 (wind van 40 knopen) lukte het alles zonder het minste probleem ... en we dagen iedereen uit om zo'n resultaat te behalen met waterdichte oprolbare zeilen!

vela avvolgibile motorizzata per copertura plateatico ristorante

tenda a vela per copertura terrazzi ristoranti

vele per copertura terrazzi ristoranti

ancoraggio palo inox vele ombreggianti

Product toegevoegd aan verlanglijst