Ontdek het nieuwe milieuvriendelijke buitentapijt "EF Maat"
In de aanbieding vanaf € 54,95!

REEF ROLL VOOR SUNCAMP STACARAVANS

Vandaag nemen we je mee naar de Suncamp in Cavallino Treporti.

Zoals u op de foto's kunt zien, biedt deze camping mooie houten huisjes om te blijven. Om het meeste uit uw vakantie te halen, hebben ze een balkon ontspanningsruimte met een tafel, zodat u in alle rust momenten kunt delen met uw gezin.

Het enige probleem was dat die grote openingen aan de voorkant waardoor, vooral bij zonsondergang, het zonlicht kon binnendringen en eventuele diners of gezellige momenten verstoord werden.

Mark nam contact met ons op omdat hij een een veelzijdige schaduwplek, zonder het uitzicht van binnenuit te beïnvloeden.

De beste oplossing voor uw behoefte is de drop tent Reef Roll gecombineerd met een stof Braidd5®.

De Reef Roll is zeker een goede investering.

Dankzij dit systeem zullen de klanten van de camping in staat zijn om stel de hoogte van de uitvalluifel naar wens in. Op die manier zorgen zij op elk moment van de dag voor een schaduwrijke en beschutte plaats. De installatie is eenvoudig, volg gewoon de bijgeleverde instructies. Bovendien kunt u verschillende soorten stof kiezen om aan uw behoeften te voldoen. Dankzij de praktische Easy Switch, U hoeft alleen het doek te vervangen, wat resulteert in een valtent die geschikt is voor alle seizoenen.

De Braidd5® stof, met zijn 5% stofopening, is de beste keuze voor Mark.

Dit type stof biedt bescherming tegen de zon, privacy, maar, dankzij de opening van de inslag van de stof, zal je van binnenuit geniet van het uitzicht buiten.

Mark is erg blij met hun aankoop en wilde het resultaat met ons delen door de foto's te sturen die u ziet.

Naar onze mening versterkten de Reef Roll-droptenten de schoonheid van deze stacaravans en, bovenal, verbeterden zij het verblijf van de klanten.

Hartelijk dank aan het hele Suncamp bedrijf om ons deel te laten uitmaken van hun camping!

Productlijst gekocht:

      •   16 Rif Rolgordijnen in combinatie met Braidd5® Cloud/White stof

Product toegevoegd aan verlanglijst