Paolo woont in een twee-onder-een-kap woning in de provincie Treviso en wil een afdekking voor de auto tegen hagel, zon en indien mogelijk ook tegen regen.

De parkeerplaats grenst aan die van een buurman, die momenteel niet wil investeren in de bouw van een dubbele garage, dus Paul vindt dat Maanta zeilen een solide en duurzame dekking bieden zonder de buren lastig te vallen met het aanvragen van bouwvergunningen en toestemmingen.


Hij vond alles wat hij nodig had om zijn eigen parkeren op maat. De ruimte is groot, dus hij heeft geen op maat gemaakt zeil nodig, dus hij kiest ervoor om te bestellen een standaard Easyshade schaduwzeil. De schaduwstof in feite biedt een maximale bescherming tegen hagel en een grote stabiliteit, zelfs bij sterke wind. Vervolgens werd gekozen voor de kleur Graphite, die past bij de tint van de poort en contrasteert met de ijswitte kleur van het huis.

Bestel dan 2 x kit muscle x3 muur voor de huismuur en twee Alu-Simple palen in SIlver met 75° voet voor de vrije muur. Gebruik Alu-simpel stokken met onbeperkte verankeringspunten, zodat je gemakkelijk het pad van de zon kunt berekenen en houd de auto altijd uit de zon. De versie van de Alu-Simple palen met een basis van 75° geeft een dynamische en moderne toets aan de hele installatie.

 

Het zeil is in het voorjaar van 2020 geïnstalleerd.

 

Hartelijk dank Paolo dat je ons een blik hebt gegund op je uitstekende parkeeroplossing!

Related products

€ 359,10 € 399,00
(4,7/5) on 3 rating(s)
Alu Simple is de mast met voor- en achterpad die ontworpen is om de hoogte en helling van schaduwzeilen aan te passen met behoud van constante spanning en een weerbestendige constructie. Alu Simple is 290 cm hoog en is bestand tegen sterke wind, roest en zoutsproeinevel. Het is ontworpen om lang mee te gaan, zelfs in gebieden met bijzonder ongunstige...
€ 34,95
(4,9/5) on 26 rating(s)
Deze schaduwzeil is instapniveau en biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zeer eenvoudig te monteren de belangrijkste kenmerken zijn - Cross-cut (met banden) - Stof 180 g/m² - ringen in roestvrij staal .. EasyShade ademend is een windwerend en hagelwerend zeil dankzij de geweven stof, ongelooflijke scheurweerstand, weerstand tegen...
Bevestigingsmateriaal

Kit wandmontage Muscle X3 met tractie booster

Maanta
€ 34,76 € 39,95
(4,8/5) on 19 rating(s)
De Muscle x3-kit kan de kracht die op het zeil wordt uitgeoefend verdrievoudigen dankzij het katrolprincipe. Het is zeker het meest effectieve systeem om schaduwdoeken te spannen.Alleen gespannen zeilen laten regenwater naar de zijkant weglopen en "knippen" efficiënt door de wind. De Muscle x3 wandmontageset bevat: Een stevige stalen plaat 2...
Bevestigingsmateriaal

Muscle X3 extra set voor palen

Maanta
€ 29,95
(5/5) on 4 rating(s)
De Muscle Pole x3 pole anchor kit bevat T nut (handig x Alu Simple) Mannelijke oogbout Nylon ring 2 D-Shackles Pulley Nokkenaspoelie 4 meter nautisch touw Garandeert een zeer hoge zeilspanning voor een grotere weerstand tegen wind en water Het kan in onze Ulisse en Alu Simple masten worden geïnstalleerd.
Product toegevoegd aan verlanglijst