<<< Zomer 2021 - Grote Finale >>>
-10% op Easy Shade / -15% op Ulisse en Alu-SimplE palen
GRATIS verzending vanaf 50 €. Aanbieding geldig tot 20.9.

OmbrelA - Bega's Parasol Van Zeilstof

Als eerste te bewonderen op onze website: dit innovatieve designproduct bestaat uit een parasol van zeilstof die automatisch opgerold kan worden en een oppervlakte van tot wel 24 m2 kan bedekken. Dat is meer dan 40% groter vergeleken met wat tot nu mogelijk was met automatische parasols. Het product heeft 4 brevetten voor zowel het ontwerp als de techniek.

De parasol is ontwikkeld om het mogelijk te maken om zowel de hoofdstructuur als de oprolbuis van het doek te kunnen kantelen. Hierdoor is er altijd schaduw en bescherming tegen inslaande regen.

De andere door BegA ontwikkelde technische innovatie is zonder twijfel de constante spanning van het doek via het CtR-systeem. Dankzij dit systeem is het doek goed bestand tegen de wind en heeft het een grotere weerstand.

OmbrelA is gemaakt van gesatineerd RVS 304 in 3 verschillende afmetingen: 12 m2,17 m2 en 24 m2.

De aandrijving is van Somfy en kan eenvoudig via de Connexoon Terrace-app op uw smartphone bediend worden.

Ga voor meer informatie naar www.begaoutdoor.com

Voor meer informatie over de producten en het verkoopnetwerk neemt u rechtstreeks contact op met BegA: [email protected]

inclinazioni ombrellone a vela ombrela


Aanvaarden
Maanta especteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld: Cookie-Verklaring