Ontdek het nieuwe milieuvriendelijke buitentapijt "EF Maat"
In de aanbieding vanaf € 54,95!

OmbrelA is de paraplu met exclusief BegA design !

Een gemotoriseerde oprolbare zeilparaplu , geschikt voor ruimtes tot 24 vierkante meter , die meer dan 40% hoger is dan wat is gemaakt voor gemotoriseerde paraplu's tot nu toe.

Ontdek het in dit artikel!


OmbrelA - Bega's Parasol Van Zeilstof

Als eerste te bewonderen op onze website: dit innovatieve designproduct bestaat uit een parasol van zeilstof die automatisch opgerold kan worden en een oppervlakte van tot wel 24 m2 kan bedekken. Dat is meer dan 40% groter vergeleken met wat tot nu mogelijk was met automatische parasols. Het product heeft 4 brevetten voor zowel het ontwerp als de techniek.

De parasol is ontwikkeld om het mogelijk te maken om zowel de hoofdstructuur als de oprolbuis van het doek te kunnen kantelen. Hierdoor is er altijd schaduw en bescherming tegen inslaande regen.

De andere door BegA ontwikkelde technische innovatie is zonder twijfel de constante spanning van het doek via het CtR-systeem. Dankzij dit systeem is het doek goed bestand tegen de wind en heeft het een grotere weerstand.

OmbrelA is gemaakt van gesatineerd RVS 304 in 3 verschillende afmetingen: 12 m2,17 m2 en 24 m2.

De aandrijving is van Somfy en kan eenvoudig via de Connexoon Terrace-app op uw smartphone bediend worden.

Ga voor meer informatie naar www.begaoutdoor.com

Voor meer informatie over de producten en het verkoopnetwerk neemt u rechtstreeks contact op met BegA: info@begaoutdoor.com

inclinazioni ombrellone a vela ombrela

Product toegevoegd aan verlanglijst