Brendolà | De wijnmakerij zeil

Brendolà is een nieuwe wijnbar die zijn interieur in een moderne stijl heeft gerenoveerd, een mix van abstracte schilderijen, grote glazen kroonluchters, een witte toonbank en een paar houten stukken in shabby chic stijl. 

De eigenaar heeft al veel geld uitgegeven aan de binnenrenovatie, maar de buitenruimte met de tafels moet nog worden overdekt voor de klanten die ook in de winter buiten willen vertoeven. 

De eigenaar wil bescherming tegen de regen maar wil niet te veel investeren. Daarom kiest hij voor de waterdichte Easyshade-lijn in wit, om zelfs op donkere winteravonden licht te geven aan de buitenruimte. Hij besluit de zijkant van de muur te verankeren met twee Muscle kits met beige bovenkanten. Voor de zijkant buiten de kamer besluit hij twee Ulysses palen in antracietkleur te nemen om contrast te geven met de helderheid van het zeil in witte kleur. Hij is niet van plan de vloer te doorboren, want dit is gemeentegrond en de wijnbar kijkt uit op een groot, druk plein. Daarom besloot hij de twee Ulisse-palen te verankeren met Easy Ballast-ballastvoeten en ze te vullen met de grindplaten waarmee de grote potten met planten en bloemen worden versierd die de buitentuin van het restaurant kenmerken en afbakenen. 

De installatie vond plaats in het voorjaar van 2019. Omdat hij veel positieve feedback van klanten kreeg over de EasyShade en zag dat de buitenruimte goed werd benut, besloot de eigenaar in het voorjaar van 2020 te investeren in een Solaria Impermeable Ivory kleurig zeil. Het effect is magnetisch en uitnodigend, de bekleding is solide en helder, en het verwelkomt veel klanten in een frisse, nieuwe en zeer elegante sfeer.


Overstappen op Solaria is een kwestie van minuten, alle ankers blijven precies waar ze zitten, je hoeft alleen maar het zeil te vervangen.
 

Dank aan BrendOlà voor het met ons delen van uw uitstekende oplossing voor de inrichting en het geven van een vleugje klasse aan de buitenruimte van de Vineria.Lijst van aangekochte producten:

  • 1 x EasyShade 2.0 Waterdichte Rechthoek - Kleur Wit

  • 2 x Spier muuranker kit in beige kleur

  • 2 x Ulysses Base 75° - Pool voor zeilen - Kleur Antraciet

  • 2 x EasyBallast - Geballasteerde basis voor palen

  • 1 x Solaria Waterproof - Ons beste zeil met radiale snit - Kleur Ivoor

Product toegevoegd aan verlanglijst