Met de code DOUBLEXMAS krijg je 10% extra korting en gratis verzending! Bekijk de details
SolariA waterdicht - Het beste zonnezeil met radiale snede
SolariA waterdicht - Ons beste...
SolariA waterdicht - Ons beste...
SolariA waterdicht - Ons beste...
SolariA waterdicht - Ons beste...
SolariA waterdicht - Ons beste...
SolariA waterdicht - Ons beste...
SolariA waterdicht - Ons beste...
SolariA waterdicht - Ons beste...
SolariA waterdicht - Ons beste...
SolariA
SolariA waterdicht - Ons beste...
SolariA waterdicht - Ons beste...
SolariA waterdicht - Ons beste...
SolariA waterdicht - Ons beste...
SolariA waterdicht - Ons beste...
SolariA
SolariA
SolariA
SolariA waterdicht - Ons beste...
SolariA
SolariA
SolariA
SolariA
SolariA waterdicht - Ons beste...
SolariA waterdicht - Het beste zonnezeil met radiale snede
SolariA
SolariA
SolariA
SolariA
SolariA
SolariA
SolariA
SolariA
windbestendigheid max 51-62 500mm waterkolom UV-bescherming UPF 50 4 jaar garantie digital radial cut Purishade 270g

SolariA waterdicht Ons beste radiaal gesneden schaduwdoek

Referentie

Solaria gemaakt in radiale snede met Purishade®, een innovatieve milieuvriendelijke stof. De belangrijkste kenmerken zijn - Radiaal gesneden - Windvast tot 62 km / u - Purishade® polypropyleen stof 270 g/m² - Digitale en gesealde naden - Gemaakt in Italië ..

De radiale snede die in 1983 is uitgevonden door de zeilenontwerper Tom Schnackenberg heeft een revolutie teweeggebracht op het gebied van vezeloriëntatie en dus snijden en naaien. Dankzij dit type verwerking zijn onze zeilen beter bestand tegen de wind en behouden ze hun grotere weerstand dankzij de meer uniforme spanning en belastingverdeling.

Dankzij moderne technologieën creëren we precieze sneden en naden voor een zeil dat beter kan worden uitgerekt, wat de water- en windweerstand bevordert.

De volledige waterdichtheid wordt bereikt dankzij een speciaal anti-drop garen en een automatisch nadenafdichtingssysteem.

Het is uitgerust met meerlaagse verstevigingen en hoekplaten van marinekwaliteit 316 roestvrij staal met verstelbare omtrekband.

Direct te meten vanuit onze configurator maar ook leverbaar in 15 standaard maten.

Purishade® polypropyleen 270 g/m² waterkolombestendigheid 500 mm, UV 50+, ademend (37% zomerhitte reductie), kleurvastheid  7/8 ISO 105B02, milieuvriendelijk ( HIGG-waarde 37), bestand tegen slijtage (10.000 cycli gecertificeerd door de ASTM D4966-test) en tegen lineaire tractie

 • radiale snede, zzorgt voor een grotere verdeling van spanning, structurele stijfheid, duurzame weerstand, betere windvastheid (62 km/h)
 • Gemaakt in Italië, digitaal knippen en naaien, gesealde, druppelvrije naden voor perfecte waterdichtheid
 • Hoeken met meerlagige verstevigingen en hoekplaten van marinekwaliteit 316 roestvrij staal met verstelbare omtrekband
 • Meer dan 15 maaten
 • Leverbaar op maat  (ga naar de configurator)
Kleur van de stof: Cloud Purishade®
 • White Purishade®
 • Ivory Purishade®
 • Beige Purishade®
 • Cloud Purishade®
 • Graphite Purishade®
Afmetingen onder spanning : rechthoek 3x4m
€ 515,00
Bestel nu en ontvang het op 
met UPS Carbon Neutral

Accessoires

Alu-SimplE - de in hoogte verstelbare aluminiumpaal voor schaduwdoeken

Alu-SimplE

de in hoogte verstelbare aluminiumpaal voor schaduwdoeken
359.1 €
Ulisse - Paal Voor Schaduwdoeken

Ulisse

Paal Voor Schaduwdoeken
209.16 €
Stofstalen - Saill en Solaria zeilstoffen

Stofstalen

Saill en Solaria zeilstoffen
1 €
Maistra - aluminium terrasoverkapping met opvouwbare luifel

Maistra

aluminium terrasoverkapping met opvouwbare luifel
2569 €

Beschrijving

SolariA WP heeft alles wat je maar van een zonnezeil kunt wensen. Het is gemaakt van een hoogtechnische stof, Purishade®, die zorgt voor een geweldige kleurvastheid. De stof is gecertificeerd en heeft een score van 7 op de ISO 105B02-schaal van 1 tot 8. Ons team heeft deze stof niet alleen ontwikkeld voor een langdurige kleurvastheid, maar ook om te voldoen aan verschillende eisen voor buitenstoffen.

Zo is het bestand tegen een waterkolom van 500 mm en biedt dus maximale waterdichtheid, mede dankzij de afgedichte naden. Het is ook bestand tegen zowel slijtage (10.000 cycli, gecertificeerd door de ASTM D4966-test) als lineaire tractie.

Ten slotte zorgt het dankzij het ademend vermogen voor een microcirculatie van lucht die zal helpen om een grote frisheid onder de zomerhitte waar te nemen. Als je meer wilt weten over deze stof, lees dan dit artikel.

De radiale snede, in 1983 uitgevonden door de zeilenontwerper Tom Schnackenberg, zorgde voor een revolutie op het gebied van vezeloriëntatie en dus snijden en naaien. Het is een veel arbeidsintensievere snede waar veel gereedschappen voor nodig zijn, maar dit zorgt wel voor een correcte en uniforme spanningsverdeling (door middel van kleine 'krachtvectoren' op elk afzonderlijk gereedschap).

Hierdoor zijn onze zeilen beter bestand tegen de wind, waardoor de spanningsbelasting, met name in het middelste deel van het zeil, wordt geëgaliseerd, waardoor het risico op vorming van centrale waterplassen met 93% wordt geëlimineerd (Maanta-test, met zeilen minimaal 25% schuin en correct uitgerekt met 50/60 kg aangebracht voor elke top). We hebben besloten om de radiale snede ook te gebruiken voor onze vaste zeilen, omdat we enorme prestatieverschillen zagen tussen deze snede en de normale rechte (of gekruiste) snede. Als je meer wilt weten over de radiale snede, raden we je aan om deze specifieke studie te raadplegen.

Voor een correcte spanning raden we aan om ankers te installeren met Muscle x3 force multiplier katrollen, evenals onze palen voor schaduwzeilen of muurverankeringskits.
De combinatie van radiale snede, Purishade® technische stof, gesealde naden en andere constructietechnologieën maakt van Solaria WP het beste waterdichte schaduwzeil op de markt.

Voordelen

Waterdicht en ademend

De kenmerken van de innovatieve Purishade® -stof: Waterdicht (waterkolom 500 mm), ademend, maximale kleurbestendigheid, milieuvriendelijk (Higg Index 37), bestand tegen spanning en slijtage, UV 50+ bescherming


Italiaanse kwaliteit

Digitaal stofknippen, automatisch naaien, componenten van topkwaliteit, meerlaagse verstevigingen


Spanning en radiale snede

Dankzij dit type productie hebben we een meer windbestendig zeil, met een meer uniforme spanningsverdeling, dat bestand is tegen de tijd, water beter af kan voeren en een langere garantie heeft (4 jaar).


Eenvoudige installatie, afmetingen en aangepaste creatie

Eenvoudig aanpasbaar aan elk te bedekken gebied met standaardafmetingen tot 42 vierkante meter en de mogelijkheid om op maat te bestellen in de meest uiteenlopende vormen en maten

Kenmerken

Kenmerken

De radiale snede maakt het mogelijk om prestaties te verkrijgen die niet vergelijkbaar zijn met de rechte snede. Onze digitale technologie maakt ongeëvenaarde nauwkeurigheid en snelheid mogelijk. Het resultaat is absolute constructieprecisie

De gesealde naden in combinatie met een technische draad zorgen voor een uitstekende sterkte en maximale bescherming tegen vallen.

De meerlaagse verstevigingen zorgen er naast het verstevigen van de hoeken voor dat de spanning uniform wordt verdeeld

Spanning kan worden ontwikkeld met speciale katrollen en krachtvermenigvuldigers zoals die op onze Muscle Kits en op onze Ulisse en Alu-Simple ankerstokken

Pluspunten

Pluspunten van Solaria-zeilen

NIJDEN EN RADIAAL NAAIEN

Dit type constructie wordt meestal gebruikt op wedstrijdboten om betere prestaties te verkrijgen. De vele sneden en naden zorgen voor een betere krachtverdeling over de hoeken en zorgen ervoor dat het zeil strakker gespannen kan worden waardoor het beter bestand is tegen de wind, beter water kan afvoeren en langer meegaat.

doppia copertura PU EasyShade V2

PURISHADE® STOF

Een milieuvriendelijke en recyclebare stof die gemaakt is van zeer ecologisch polypropyleen. Het combineert uitstekende mechanische eigenschappen (treksterkte) met een geweldige balans tussen waterdichtheid (500 mm waterkolom) en ademend vermogen. Dit zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie en koelere temperaturen tijdens de zomer.

cuciture sigillate EasyShade V2

DIGITAAL SNIJDEN

Dankzij het geautomatiseerde en digitale snijden kunnen we de panelen en versterkingen uiterst nauwkeurig produceren . Deze absolute precisie zorgt voor een zeer mooi afgewerkt product

VERZEGELDE AFDICHTINGEN

We brengen automatisch op elke naad een waterafstotende kit aan.

rinforzo perimetrale EasyShade V2

MEERLAAGSE VERSTERKINGEN

De meest kwetsbare punten van schaduwdoeken zijn zijn zonder twijfel de hoeken: wij versterken deze met verschillende lagen stof die zorgen voor extra versteviging en stijfheid, waardoor de spanning beter wordt verspreid en het product er mooier uitziet

anelli in acciaio inox EasyShade V2

GEMAAKT IN ITALIË

Alle processen worden beheerd binnen ons hoofdkantoor uitgerust met digitale systemen en gekwalificeerd personeel. Elk product wordt met de hand gemaakt, maar met geavanceerde technologieën. We hebben ook een strenge kwaliteitscontrole

vele ombraggianti made in italy

HOEKPLATEN VAN ROESTVRIJ STAAL

Voor al onze zeilen gebruiken we hoekplaten van marinekwaliteit 316 roestvrij staal. De verstevigingsplaten maken deel uit van het spansysteem met verstelbare omtrekband, een essentiële Maanta-innovatie waarmee de spanning gelijkmatig over het zeil wordt verdeeld

anelli in acciaio inox EasyShade V2

VERSTELBARE BANDJES

Het innovatieve spansysteem met omtrekbare verstevigingsbanden, die individueel instelbaar zijn, zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de spanning over het gehele oppervlak van het zeil.

come rendere avvolgibile una vela ombreggiante

PURISHADE® KLEUREN

4 zorgvuldig geselecteerde tinten voor een optimale match in elke situatie.

colori weathertech per vele ombreggianti

Instructies

Gids te downloaden in PDF-formaat met gegevensblad, pakketinhoud en montagehandleiding voor Solaria.

Klik hier om de gids te downloaden.

Beoordelingen

logo vele maanta
SUPERIEURE KWALITEIT

Tinten van superieure kwaliteit, eerder gekocht bij concurrerende merken, maar niets te maken met Maanta-zeilen.

Aanbevolen, 5 sterren verdiend

Sebastiano Marchesini


Beoordeling links op Google MyBusiness, zie anderen

logo vele maanta
BETERE BIJSTAND

Betere service dan Amazon, erg aardig en behulpzaam.
Uitzonderlijke kwaliteit en design voor zowel palen als gordijnen.

De eerste test tegen de wind toonde de duidelijke superioriteit tussen de gekochte 4x5 en die van een ander merk dat we eerder hadden gemonteerd.
De tent laat de wind passeren zonder te breken.

Davide Corsaro

Beoordeling links op Google MyBusiness, zie anderen

logo vele maanta
UITSTEKENDE CONSISTENTIE

Uitstekende consistentie van het zeil, windweerstand (een zware storm meegemaakt zonder gevolgen) en comfortabel de bevestigingsringen van de touwen.

De enige negatieve opmerking is een kleine onvolkomenheid in de naad, maar dat tot nu toe geen problemen heeft opgeleverd.

Diego

Recensione lasciata su Amazon, zie anderen

Gidsen & Info

GIDS & INFO

Maak uw project met onze gidsen!

Waterdicht of schaduw (ademend)?
Hoe de stof te kiezen ►►►

Afmetingen en afmetingen van de luifels:
Hoe ruimtes en afmetingen te meten ►►►

Stapsgewijze installatiehandleiding
Montage- en onderhoudsgids ►►►

ZEILEN OPTIMAAL SPANNEN

Correcte spanning is een van de belangrijkste factoren tijdens de montage

De voordelen van een goed gespannen zeil zijn:

 • betere windweerstand (het scheurt niet en stuurt geen slagen naar ankers)
 • er ontstaan geen waterzakken (waterdichte zeilen)
 • langere levensduur van het zeil en de ankers

Product toegevoegd aan verlanglijst