Een effectief en functioneel gebruik van schaduwzeilen is precies de dekking van parkeergarages. Onze parkeersets zijn samengesteld uit schaduwzeilen en Ulisse of Alu-SimplE stokken.

Zeilluifels zijn een zeer goed alternatief voor traditionele luifels of luifels voor parkeerplaatsen. Het resultaat is een elegante, uiterst effectieve en voordelige parkeeroverkapping.

Onze sets bevatten:

    EasyShade schaduwzeilen (wij raden de ademende versie aan, beter bestand tegen wind en hagel)
    stokken met variabele hoogte Ulisse of Alu-Simple
    Muscle x3 muurbevestigingskit om te profiteren van muren waar de zeilen moeten worden verankerd

Hoe zonnezeilstokken te bevestigen?

Onze palen bevatten al een basis van 90 ° of 75 ° die op een betonnen ondergrond moet worden bevestigd (een plint van ca. 60x60cm is voldoende).

easyshade-parking-kit-modulo-base-ombreg

easyshade-parking-kit-modulo-base-ombreg

easyshade-parking-kit-modulo-base-ombreg

Related products

€ 359,10 € 399,00
(4,7/5) on 3 rating(s)
Alu Simple is de mast met voor- en achterpad die ontworpen is om de hoogte en helling van schaduwzeilen aan te passen met behoud van constante spanning en een weerbestendige constructie. Alu Simple is 290 cm hoog en is bestand tegen sterke wind, roest en zoutsproeinevel. Het is ontworpen om lang mee te gaan, zelfs in gebieden met bijzonder ongunstige...
€ 34,95
(4,9/5) on 26 rating(s)
Deze schaduwzeil is instapniveau en biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zeer eenvoudig te monteren de belangrijkste kenmerken zijn - Cross-cut (met banden) - Stof 180 g/m² - ringen in roestvrij staal .. EasyShade ademend is een windwerend en hagelwerend zeil dankzij de geweven stof, ongelooflijke scheurweerstand, weerstand tegen...
Bevestigingsmateriaal

Muscle X3 extra set voor palen

Maanta
€ 29,95
(5/5) on 4 rating(s)
De Muscle Pole x3 pole anchor kit bevat T nut (handig x Alu Simple) Mannelijke oogbout Nylon ring 2 D-Shackles Pulley Nokkenaspoelie 4 meter nautisch touw Garandeert een zeer hoge zeilspanning voor een grotere weerstand tegen wind en water Het kan in onze Ulisse en Alu Simple masten worden geïnstalleerd.
Product toegevoegd aan verlanglijst