Met de code DOUBLEXMAS krijg je 10% extra korting en gratis verzending! Bekijk de details

Een effectief en functioneel gebruik van schaduwzeilen is precies de dekking van parkeergarages. Onze parkeersets zijn samengesteld uit schaduwzeilen en Ulisse of Alu-SimplE stokken.

Zeilluifels zijn een zeer goed alternatief voor traditionele luifels of luifels voor parkeerplaatsen. Het resultaat is een elegante, uiterst effectieve en voordelige parkeeroverkapping.

Onze sets bevatten:

    EasyShade schaduwzeilen (wij raden de ademende versie aan, beter bestand tegen wind en hagel)
    stokken met variabele hoogte Ulisse of Alu-Simple
    Muscle x3 muurbevestigingskit om te profiteren van muren waar de zeilen moeten worden verankerd

Hoe zonnezeilstokken te bevestigen?

Onze palen bevatten al een basis van 90 ° of 75 ° die op een betonnen ondergrond moet worden bevestigd (een plint van ca. 60x60cm is voldoende).

easyshade-parking-kit-modulo-base-ombreg

easyshade-parking-kit-modulo-base-ombreg

easyshade-parking-kit-modulo-base-ombreg

Related products

Alu-SimplE - de in hoogte... Alu-SimplE - de in hoogte... 2
op voorraad
€ 359,10 € 399,00
(4,7/5) on 3 rating(s)
De in hoogte verstelbare mast voor zonnezeilen Alu-Simple is de eerste hightech paal speciaal ontwikkeld voor schaduwdoeken.Maanta verkoopt het exclusief sinds 2016 - Gepoedercoat aluminium - Variabele zeilen hoogte - Inclusief accessoires .. Alu-Simple combineert design en functionaliteit: dankzij de glijrails aan de voor- en achterzijde kunnen meerdere...
EasyShade Ademend - Schaduw... EasyShade Ademend - Schaduw... 2
Subito disponibile
€ 34,95
(4,9/5) on 26 rating(s)
Deze schaduwzeil is instapniveau en biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zeer eenvoudig te monteren de belangrijkste kenmerken zijn - Cross-cut (met banden) - Stof 180 g/m² - ringen in roestvrij staal .. EasyShade ademend is een windwerend en hagelwerend zeil dankzij de geweven stof, ongelooflijke scheurweerstand, weerstand tegen...
Bevestigingsmateriaal

Muscle X3 extra set voor palen

Maanta
€ 29,95
(5/5) on 4 rating(s)
De Muscle Pole x3 pole anchor kit bevat T nut (handig x Alu Simple) gegalvaniseerde mannelijke oogbout nylon ring 2 D-Shackles pulley nokkenaspoelie 4 meter nautisch touw Garandeert een zeer hoge zeilspanning voor een grotere weerstand tegen wind en water Het kan in onze Ulysses- en Alu-SimplE-masten worden geïnstalleerd.
Product toegevoegd aan verlanglijst