40% korting op de "Maistra" pergola >>

Een effectief en functioneel gebruik van schaduwzeilen is precies de dekking van parkeergarages. Onze parkeersets zijn samengesteld uit schaduwzeilen en Ulisse of Alu-SimplE stokken.

Zeilluifels zijn een zeer goed alternatief voor traditionele luifels of luifels voor parkeerplaatsen. Het resultaat is een elegante, uiterst effectieve en voordelige parkeeroverkapping.

Onze sets bevatten:

    EasyShade schaduwzeilen (wij raden de ademende versie aan, beter bestand tegen wind en hagel)
    stokken met variabele hoogte Ulisse of Alu-Simple
    Muscle x3 muurbevestigingskit om te profiteren van muren waar de zeilen moeten worden verankerd

Hoe zonnezeilstokken te bevestigen?

Onze palen bevatten al een basis van 90 ° of 75 ° die op een betonnen ondergrond moet worden bevestigd (een plint van ca. 60x60cm is voldoende).

easyshade-parking-kit-modulo-base-ombreg

easyshade-parking-kit-modulo-base-ombreg

easyshade-parking-kit-modulo-base-ombreg

Related products

Alu-SimplE - de in hoogte... Alu-SimplE - de in hoogte... 2
op voorraad
€ 339,00
(4,7/5) on 3 rating(s)
De in hoogte verstelbare mast voor zonnezeilen Alu-Simple is de eerste hightech paal speciaal ontwikkeld voor schaduwdoeken.Maanta verkoopt het exclusief sinds 2016 - Gepoedercoat aluminium - Variabele zeilen hoogte - Inclusief accessoires .. Alu-Simple combineert design en functionaliteit: dankzij de glijrails aan de voor- en achterzijde kunnen meerdere...
EasyShade Ademend - Schaduw... EasyShade Ademend - Schaduw... 2
Subito disponibile
€ 34,95
(4,8/5) on 24 rating(s)
Deze schaduwzeil is instapniveau en biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zeer eenvoudig te monteren de belangrijkste kenmerken zijn - Cross-cut (met banden) - Stof 180 g/m² - ringen in roestvrij staal .. EasyShade ademend is een windwerend en hagelwerend zeil dankzij de geweven stof, ongelooflijke scheurweerstand, weerstand tegen...
Bevestigingsmateriaal

Muscle X3 extra set voor palen

Maanta
€ 29,95
(5/5) on 3 rating(s)
De Muscle Pole x3 pole anchor kit bevat T nut (handig x Alu Simple) gegalvaniseerde mannelijke oogbout nylon ring 2 D-Shackles pulley nokkenaspoelie 4 meter nautisch touw Garandeert een zeer hoge zeilspanning voor een grotere weerstand tegen wind en water Het kan in onze Ulysses- en Alu-SimplE-masten worden geïnstalleerd.
Product toegevoegd aan verlanglijst