Florian woont in het noorden van München in een typisch Scandinavisch huis met een eenvoudig en strak design. Hij wil graag zijn buitenruimte aan de achterkant van het huis overdekken. Voor de ingang van het huis is er een betegeld terrein ingericht met een grote tafel, een barbecue en een buitenbank.

Dit is de voorkant van het huis met uitzicht op de tuin, dus er was geen behoefte om de ruimte af te sluiten, maar gewoon om hem te beschermen tegen de zomerse hitte, wanneer je op warme dagen in Beieren een rustige ruimte nodig hebt waar je buiten kunt lunchen en niet direct aan de zon wordt blootgesteld.

Omdat de buitenruimte niet wordt gebruikt tijdens de koude en regenachtige maanden, koos Florian voor een schaduwdoek om tijdens de zomermaanden buiten te kunnen eten.

Florian koos voor het radiale ontwerp van het SolariA schaduwzeil in grafietkleur om een contrasterend optisch effect te creëren met de ijswitte kleur van het Beierse huis. En hij koos een op maat gemaakt trapeze zeil, om precies de benodigde ruimte te bedekken.

Hij verankerde het zeil met behulp van onze Kits Muscle x3 met nautisch touw in Silver rechtstreeks aan de voorkant van het huis, terwijl de andere kant werd verankerd aan twee Alu-SimplE palen in antraciet met een basis van 75° om zijn installatie een dynamische toets te geven. Twee betonnen sokkels werden direct in de tuin gemaakt voor de palen.  

Het zeil werd in de zomer van 2021 geïnstalleerd.


Dank je, Florian, dat je ons in je fantastische tuin hebt verwelkomd.

Lijst van gekochte producten:

1 x SolariA Grafiet HDPE 320 Trapeze op Maat
2 x Palen Alu-SimplE Antraciet met 75° bodem
2 x Universele schoenplaat
2 x Kit wandmontage Muscle X3 met tractie booster met Silver Zeiltouw
1 x EasyShade Ademend 4x4 in Antraciet kleur Vierkant

Product toegevoegd aan verlanglijst