Wij presenteren de creatie van een elegante dehor aan het zwembad in het zuidwesten van Frankrijk. De zomer in de regio Occitanie wordt gekenmerkt door zonnige en warme dagen, hoewel regen- en vooral onweersbuien soms kunnen voorkomen.
 
Onze klant was dus op zoek naar een elegante maar functionele oplossing om zijn zwembad en loungeruimte van schaduw te voorzien. Een oplossing die een comfortabele schaduwzone zou creëren, maar ook bescherming zou bieden tegen regen en zomerstormen.

Er waren twee zones: een zithoek aan het zwembad met een rieten tafel en stoelen, en een volledig uitgeruste buitenkeuken met barbecue en houtoven. Kortom, het doel was de zomer en de tijd in gezelschap zo goed mogelijk te benutten.


De dynamiek van de schaduwzeilen
De gekozen oplossing is een set van twee SolariA HDPE-schaduwdoek, één om de woonkamer te overdekken, de andere om de keuken bij het zwembad te overdekken.
De keuze van de kleur Graphite zorgt voor extra schaduw, maar ook voor een vleugje elegantie en eigentijdse stijl die perfect past bij de moderne cottage. Een modern interieurdesign in antraciet tinten creëert een geraffineerde en comfortabele omgeving.
De gekozen stof is Meshnet HDPE: polyethyleen van zuivere kwaliteit 320 g. Het is de ideale keuze voor schaduw, ontspanning in de koelere lucht en bescherming van uw terras tegen zomerstormen en hagel.


Design en duurzame accessoires
Ook de accessoires zijn volledig op elkaar afgestemd. De klant koos voor een Ulisse-paal met een kantelhoek van 75° en een antraciet kleurige afwerking. Dit product is een perfecte combinatie van functionaliteit en design. Design, want door zijn elliptische profiel en zijn helling past het perfect in de moderne omgeving van de villa. Functioneel, want dankzij de meervoudige verankeringspunten was het voor de klant mogelijk om meerdere zeilen aan de structuur te verankeren. Bovendien zorgde het windverbanden accessoire ervoor dat de structuur beter in evenwicht was.

De gekozen muurankers zijn de Kit Muscle x3 en de Kit Simple: dankzij het zilveren nautische touw om alles op zijn plaats te houden, kunnen ze de klant laten spelen met de afmetingen. De Muscle x3 kit zorgt voor extreme weerstand tegen verankering, terwijl de lijn van de Simple kit het mogelijk maakt het zeil te verankeren aan de Ulysses mast die voorbij het bassin staat.


Dank je wel Sébastien voor het delen van deze geweldige foto's met ons!
 
Producten :
2x SolariA HDPE Graphite
1 x Ulisse Paal Antraciet met 75° bodem
1 x Bevestigingsset voor muren Simple
1 x Kit wandmontage Muscle X3 met tractie booster
Product toegevoegd aan verlanglijst