Wij presenteren de creatie van een elegante dehor aan het zwembad in het zuidwesten van Frankrijk. De zomer in de regio Occitanie wordt gekenmerkt door zonnige en warme dagen, hoewel regen- en vooral onweersbuien soms kunnen voorkomen.
 
Onze klant was dus op zoek naar een elegante maar functionele oplossing om zijn zwembad en loungeruimte van schaduw te voorzien. Een oplossing die een comfortabele schaduwzone zou creëren, maar ook bescherming zou bieden tegen regen en zomerstormen.

Er waren twee zones: een zithoek aan het zwembad met een rieten tafel en stoelen, en een volledig uitgeruste buitenkeuken met barbecue en houtoven. Kortom, het doel was de zomer en de tijd in gezelschap zo goed mogelijk te benutten.


De dynamiek van de schaduwzeilen
De gekozen oplossing is een set van twee SolariA HDPE-schaduwdoek, één om de woonkamer te overdekken, de andere om de keuken bij het zwembad te overdekken.
De keuze van de kleur Graphite zorgt voor extra schaduw, maar ook voor een vleugje elegantie en eigentijdse stijl die perfect past bij de moderne cottage. Een modern interieurdesign in antraciet tinten creëert een geraffineerde en comfortabele omgeving.
De gekozen stof is Meshnet HDPE: polyethyleen van zuivere kwaliteit 320 g. Het is de ideale keuze voor schaduw, ontspanning in de koelere lucht en bescherming van uw terras tegen zomerstormen en hagel.


Design en duurzame accessoires
Ook de accessoires zijn volledig op elkaar afgestemd. De klant koos voor een Ulisse-paal met een kantelhoek van 75° en een antraciet kleurige afwerking. Dit product is een perfecte combinatie van functionaliteit en design. Design, want door zijn elliptische profiel en zijn helling past het perfect in de moderne omgeving van de villa. Functioneel, want dankzij de meervoudige verankeringspunten was het voor de klant mogelijk om meerdere zeilen aan de structuur te verankeren. Bovendien zorgde het windverbanden accessoire ervoor dat de structuur beter in evenwicht was.

De gekozen muurankers zijn de Kit Muscle x3 en de Kit Simple: dankzij het zilveren nautische touw om alles op zijn plaats te houden, kunnen ze de klant laten spelen met de afmetingen. De Muscle x3 kit zorgt voor extreme weerstand tegen verankering, terwijl de lijn van de Simple kit het mogelijk maakt het zeil te verankeren aan de Ulysses mast die voorbij het bassin staat.


Dank je wel Sébastien voor het delen van deze geweldige foto's met ons!
 
Producten :
2x SolariA HDPE Graphite
1 x Ulisse Paal Antraciet met 75° bodem
1 x Bevestigingsset voor muren Simple
1 x Kit wandmontage Muscle X3 met tractie booster
Related products

Palen voor schaduwdoeken

Achterste trekstang

Maanta
€ 24,95
De Muscle x3 achterversteviging is een accessoire dat helpt om de Maanta schaduwzeilstokken verder te stabiliseren.Dankzij de Muscle x3-kit waarmee het is uitgerust, is het gemakkelijk om kracht en spanning op te wekken om de voorste kracht van het schaduwzeil te compenseren.Op deze manier kunnen we meer stabiliteit en spanning toevoegen aan de hele...
Bevestigingsmateriaal

Bevestigingsset voor muren Simple

Maanta
€ 24,95
(5/5) on 4 rating(s)
De bevestigingsset voor muren Simple is ontworpen voor schaduwdoeken en waterdichte doeken, en geschikt voor alle soorten muren. 1 vierkante gefreesde plaat van RVS-staal van  9,4 x 9,4 cm met een dikte van 3mm. 2 karbijnhaken van RVS-staall met een diameter van 6 mm; 1 spanhaak van RVS-staal met een diameter van 6 mm Variabele afstand tussen zeil en...
Bevestigingsmateriaal

Kit wandmontage Muscle X3 met tractie booster

Maanta
€ 34,76 € 39,95
(4,8/5) on 19 rating(s)
De Muscle x3-kit kan de kracht die op het zeil wordt uitgeoefend verdrievoudigen dankzij het katrolprincipe. Het is zeker het meest effectieve systeem om schaduwdoeken te spannen.Alleen gespannen zeilen laten regenwater naar de zijkant weglopen en "knippen" efficiënt door de wind. De Muscle x3 wandmontageset bevat: Een stevige stalen plaat 2...
Solaria Ademende is een radiaal gesneden schaduwzeil gemaakt van ademend Meshnet® HDPE 320 doek dat beschermt tegen intense hitte en hagel en beschermt tegen UV-straling en sterke wind. Het is de ideale oplossing voor het afdekken van buitenruimtes zoals tuinen, terrassen, penthouses en parkeerplaatsen. Radiale snit: betere verdeling van de spanning en...
Palen voor schaduwdoeken

Ulisse - Paal Voor Schaduwdoeken

Maanta
€ 209,16 € 249,00
(4,9/5) on 11 rating(s)
Ulisse, de schaduwzeilstok die robuustheid, design en functionaliteit combineert. Gemaakt met elliptisch staal ontwerp, biedt ongeëvenaarde buigsterkte in vergelijking met ronde buizen. Het is een praktische en veilige oplossing voor alle Maanta zeilen.Dankzij de 6 verankeringspunten, Ulisse maakt goede aanpassing van de schaduwkegel mogelijk. Elliptisch...
Product toegevoegd aan verlanglijst