Ontdek het nieuwe milieuvriendelijke buitentapijt "EF Maat"
In de aanbieding vanaf € 54,95!

Eenhors creëren om te delen

Lukas woont in Zuid-Duitsland, in de buurt van München. Zijn huis is wit, met een strak en essentieel ontwerp, dat doet denken aan typisch Beierse architectuur. Aan een van de buitenzijden van het huis heeft Lukas een houten platform geïnstalleerd dat het huis flankeert en uitkijkt over de tuin. Deze ruimte is ideaal om van de vrije tijd buiten te genieten, buiten te eten of te feesten met vrienden. Het houten platform is ingericht met een tafel, stoelen en banken en omringd door prachtige bloempotten. Deze creëren een perimeter van omheining en geven zo een gevoel van privacy. Lukas wil deze ruimte als een buitenkamer die hij de hele tijd kan gebruiken.

Weathertech: TOTALE bescherming tegen regen  
De bescherming die nodig is, is zowel tegen de zon als tegen de regen. De overkapping moet licht en stijlvol zijn en bovenal de indruk geven dat je buiten in de natuur bent.
Daarom is onze premium Weathertech-stof de perfecte keuze: een stof die zowel ademend als waterdicht is, en ook nog eens natuurvriendelijk!

2 overlappende Solaria voor een WOW-effect!
Lukas heeft gekozen voor een combinatie van 2 driehoekige Solaria zeilen om een persoonlijke touch te geven aan het design en af te wijken van de typische rechthoek. Bovendien zou een zeil van 6x7 meter veel groter zijn en dus moeilijker te spannen. De gekozen kleur is wit, net als het huis, om het idee van een verlengstuk van het huis zelf over te brengen. Op de foto's kunnen we de schoonheid en stijl van de 2 overlappende witte driehoeken zien. Solaria is het enige zeil met een radiale snit: het zeil bestaat uit verschillende aan elkaar genaaide steken "in tegelvorm" om de spanning en de juiste waterdoorstroming te optimaliseren. De perfecte geometrie van de driehoek, die sterk doet denken aan een nautisch zeil, laat je sprakeloos: wow.

Installatie in uitvoering... STERKE ankers & VARIABLE hoogte palen
Lukas heeft ervoor gekozen om zijn Solaria-zeilen te verankerung met:
-2 Muscle x3 muurankers en 1 Simple muuranker.
-3 Alu-Simple 75° basis palen.
Beginnend met de grotere driehoek (7x7x7), heeft Lukas 2 hoeken aan de muur verankerd. Het ontwerp blijft eenvoudig en essentieel en de Spier x3 brengt opnieuw de nautische stijl naar boven. Omdat het een krachtvermeerderaar is, is het ook de beste ankerset. Lukas is er dus zeker van dat slechts de geringste inspanning nodig is om zijn Solaria perfect te spannen. De derde hoek is verankerd aan de Alu-Simple, waarvan de antraciet kleur contrasteert met het wit van het zeil.
Dankzij de variabele hoogte van de paal kan Lukas de derde hoek van het zeil op een lager punt plaatsen en zo zorgen voor de nodige helling voor waterafvoer in geval van regen. Bovendien kan de schaduwzone worden gepersonaliseerd door alleen de hoogte van het ankerpunt te veranderen!
Verdergaand met de kleinere driehoek (6x6x6) verankerde Lukas deze keer 2 hoeken aan 2 Alu-Simple palen. Alle palen zijn geïnstalleerd op het cementoppervlak onder het houten platform en in lijn met elkaar geplaatst. De derde hoek is aan de muur bevestigd.

Klassiek zwart en wit: altijd een effectief contrast
Et voila! Het resultaat is zeer opvallend. De combinatie van zwart en wit staat garant voor een klassieke stijl: het zeil is wit zoals het huis en de bank, terwijl de palen antraciet zijn zoals de omringende vazen, tafel en stoelen. Het hout van de vloer past bij de poten van de tafel en de stoelen en geeft een Beiers tintje, maar ook een vleugje natuur en past dus bij de planten en de tuin.
Dank je wel, Lukas, voor het delen van deze perfecte dehors met ons!

Gebruikte producten:
2 Solaria Sails - White - Weathertech - driehoek 6x6x6 & driehoek 7x7x7
3 Alu-Simple Paalen - Antraciet - 75° basis
2 Muscle x3 Pole
1 Nautisch touw Zilver - 10m
1 T-moer voor Alu-Simple
1 Achterste trekstang - Zilver

Related products

Palen voor schaduwdoeken

Achterste trekstang

Maanta
€ 24,95
De Muscle x3 achterversteviging is een accessoire dat helpt om de Maanta schaduwzeilstokken verder te stabiliseren.Dankzij de Muscle x3-kit waarmee het is uitgerust, is het gemakkelijk om kracht en spanning op te wekken om de voorste kracht van het schaduwzeil te compenseren.Op deze manier kunnen we meer stabiliteit en spanning toevoegen aan de hele...
€ 359,10 € 399,00
(4,7/5) on 3 rating(s)
Alu Simple is de mast met voor- en achterpad die ontworpen is om de hoogte en helling van schaduwzeilen aan te passen met behoud van constante spanning en een weerbestendige constructie. Alu Simple is 290 cm hoog en is bestand tegen sterke wind, roest en zoutsproeinevel. Het is ontworpen om lang mee te gaan, zelfs in gebieden met bijzonder ongunstige...
Bevestigingsmateriaal

Muscle X3 extra set voor palen

Maanta
€ 29,95
(5/5) on 4 rating(s)
De Muscle Pole x3 pole anchor kit bevat T nut (handig x Alu Simple) Mannelijke oogbout Nylon ring 2 D-Shackles Pulley Nokkenaspoelie 4 meter nautisch touw Garandeert een zeer hoge zeilspanning voor een grotere weerstand tegen wind en water Het kan in onze Ulisse en Alu Simple masten worden geïnstalleerd.
Accessoires

Nautische touw

Maanta
€ 2,95
(4,5/5) on 2 rating(s)
Speciaal geselecteerd nautisch touw voor professionele bevestiging van schaduwdoeken. Zacht, technisch, resistent Verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren Accessoire gemakkelijk te gebruiken Uitstekende kwaliteit en lage prijs
Solaria is een schaduwdoek met een radiale snit gemaakt van Purishade® stof, 100% waterdicht, die beschermt tegen UV-stralen en afschermt tegen regen en wind. Het is de ideale oplossing om buitenruimtes zoals tuinen, terrassen, zolders en parkeerplaatsen te bedekken. Radiale snit: betere verdeling van de spanning en weerstand tegen wind tot 65 km/u...
Product toegevoegd aan verlanglijst